برای مشاوره و ورود به سایت سازمان نظام روانشناسی
برای مشاوره و ورود به سایت سازمان نظام روانشناسی
برای ورود مستقیم به سامانه سازمان نظام روانشناسی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه سازمان نظام روانشناسی به نشانی pcoiran.ir ارائه شده است.
سازمان نظام روانشناسی با راه اندازی سایت سازمان نظام روانشناسی به نشانی pcoiran.ir تلاش کرده تا به دانش آموختگان رشته های روانشناسی و مشاوره خدمات بهتری ارائه دهد و با معرفی مراکز دارای پروانه و روانشناسان و مشاوران دارای مجوز به مردم در انتخاب مراکز و روانشناسان مطمئن کمک کند. سازمان نظام روانشناسی در تلاش است که سطح دانش روانشناسی و مشاوره را ارتقاء داده و از بیماران و مراجعینی که به روانشناسان و مشاوران مراجعه می کنند حمایت کند.
در سایت نظام روانشناسی و مشاوره نه تنها امکان ثبت نام و عضویت در سازمان به صورت اینترنتی وجود دارد بلکه شما می توانید اطلاعات مربوط به نحوه گرفتن مجوز تاسیس مراکز مشاوره و ازدواج و مراکز حقیقی و حقوقی را پیدا کنید. در همین راستا، در این مقاله میخواهیم شما را با نحوه ثبت نام و عضویت در سازمان نظام روانشناسی، نحوه ورود به سایت، نحوه دریافت پروانه اشتغال حرفه ای و امکانات این سایت آشنا کنیم.
معرفی سایت سازمان نظام روانشناسی
سایت سازمان نظام روانشناسی با هدف ارائه خدمات بهتر به فارغ التحصیلان رشته های روانشناسی و مشاوره و همچنین آگاهی بخشی به مردم درباره مراکز و روانشناسان و مشاوران دارای مجوز تاسیس شده است. این سایت از بخش های مختلفی تشکیل شده است که مهمترین قسمت آن، بخش عضویت و صدور پروانه است.
بخش عضویت و صدور پروانه شامل چندین قسمت مانند عضویت، پروانه اشتغال، پروانه اشتغال برای تاسیس مراکز حقیقی و حقوقی، اسامی مراکز ویژه ازدواج و اسامی روانشناسان و مشاوران دارای مجوز و اسامی مراکز حقیقی و حقوقی دارای پروانه و همچنین فرم های سازمانی است که برای صدور پروانه اشتغال و دریافت مجوز باید فرمهای مربوطه را تکمیل و ارسال کنید.
مشاوران و روانشناسانی که مدرک کارشناسی ارشد دارند می توانند به صورت اینترنتی و غیرحضوری در سایت سازمان ثبت نام کرده و به عضویت آن درآیند. این افراد با ارائه مدارک و طی کردن مراحل دیگر می توانند پروانه اشتغال حرفه ای دریافت کنند.
تاسیس مراکز مشاوره و ازدواج در رشته های روانشناسی و مشاوره بدون دریافت پروانه نظام روانشناسی ممکن نیست بنابراین متقاضیان ابتدا باید در سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به آدرس pcoiran.ir عضو ش.ده و تمامی مراحل را طی کنند تا پروانه اشتغال حرفه ای برای تاسیس مرکز موردنظر آن ها صادر شود.
نحوه ورود به سایت سازمان نظام روانشناسی
در صورتی که قصد ورود به سایت سازمان نظام روانشناسی برای استفاده از امکانات ارائه شده آن را دارید نخست باید وارد سایت pcoiran.ir شده و با انتخاب گزینه ورود و وارد کردن اطلاعات لازم از امکانات ارائه شده این سایت استفاده کنید. در ادامه راهنمای تصویری ورود به سایت نظام روانشناسی ارائه شده است.
برای ورود به سایت سازمان نظام روانشناسی ابتدا باید در یکی از مرورگرهای خود آدرس اینترنتی pcoiran.ir را وارد کنید. پس از آن، وارد صفحه ای به شکل زیر می شوید.
در صفحه اصلی سایت سازمان نظام روانشناسی، بخش های مختلفی را مشاهده می کنید که از حوزه ریاست تا بخش عضویت و ثبت نام جهت صدور پروانه را در بر می گیرد. در صورتی که قبلا در سایت سازمان نظام روانشناسی عضو شده باشید و مراحل آن را طی کرده باشید باید روی گزینه « ورود» که در قسمت بالا و سمت چپ صفحه اصلی قرار دارد و با فلش مشخص شده است کلیک کنید.
با کلیک کردن روی گزینه « ورود» به صفحه ای به شکل زیر وارد می شوید. در این قسمت باید روی گزینه « ورود اعضا» کلیک کنید تا به صفحه بعد بروید.
در صفحه بعدی، کافی است که اطلاعات کاربری مانند کد ملی، رمز عبور و کد امنیتی را درج کنید تا وارد پنل کاریری خود شوید.
در صورتی که در سایت عضو نشده اید و ثبت نام را انجام نداده اید ابتدا باید عضو سایت شده و مراحل ثبت نام را طی کنید. در ادامه مقاله به نحوه عضویت در سایت سازمان نظام روانشناسی و همچنین نحوه تمدید عضویت در سایت نظام روانشناسی می پردازیم.
نحوه عضویت در سایت سازمان نظام روانشناسی
در صورتی که قصد عضویت در سایت سازمان نظام روانشناسی را دارید ابتدا باستی وارد سایت سازمان نظام روانشناسی به آدرس pcoiran.ir شده و با انتخاب گزینه «عضویت» و وارد کردن اطلاعات و مدارک لازم مراحل ثبت نام و عضویت خود را انجام دهید. در ادامه راهنمای تصویری عضویت در سایت نظام روانشناسی ارائه شده است.
برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی، ابتدا باید وارد سایت سازمان نظام روانشناسی به آدرس اینترنتی pcoiran.ir شوید تا صفحه ای به شکل زیر ظاهر شود. پس از آن، در قسمت بالا و سمت چپ روی گزینه « عضویت » که با فلش قرمز رنگ در تصویر زیر مشخص شده است کلیک کنید.
پس از باز شدن صفحه جدید اطلاعات ثبت نامی مانند کد ملی، شماره تلفن، نام و نام خانوادگی و آخرین مدرک تحصیلی (اگر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستید گزینه کارشناسی ارشد را انتخاب نمایید) را وارد و روی گزینه « ثبت نام» کلیک کنید.
لازم به ذکر است که اعضای قدیمی سازمان نظام روانشناسی باید در قسمت نوع عضویت، گزینه «کد عضویت دارم» را انتخاب کنند.
در صورتی که اطلاعات ثبت نام را به درستی وارد کرده باشید به مرحله بعد می روید و در این مرحله کدی به شماره موبایل شما فرستاده می شود که باید آن را در کادر کد اعتبارسنجی به شکل زیر وارد کنید و دکمه « ثبت نام نهایی» را بزنید.
در نهایت، پس از این مرحله به بخش ورود هدایت می شوید و پیامی مبنی بر موفق بودن احراز شماره تلفن همراه و ثبت نام را مشاهده می نمایید. پس از آن میتوانید برای ورود به سایت از کد ملی خود به عنوان نام کاربری و از شماره تلفن همراه به عنوان رمز عبور استفاده کنید.
نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی
افرادی که تازه می خواهند عضو سازمان شوند می بایست پس از انجام ثبت نام و ورورد به پنل کاربری اطلاعات لازم را وارد کرده و مدارک مورد نیاز را جهت عضویت جدید ارسال کنند. در ادامه، راهنمای تصویری عضویت در سازمان نظام روانشناسی برای افراد فاقد کد عضویت ارائه شده است.
نحوه درخواست عضویت جدید برای اعضایی که تازه می خواهند عضو سازمان شوند به صورت زیر است:
پس از مراحل ثبت نام و ورود به پنل کاربری سایت سازمان نظام روانشناسی می بایست از طریق لینک «درخواست عضویت جدید» در بخش میز خدمت که در پیشخوان پنل کاربری وجود دارد، نسبت به تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک جهت درخواست عضویت جدید اقدام نمایید.
در مرحله اول، لازم است که اطلاعات شخصی خود را به دقت وارد کنید. تاریخ تولد، کد پستی ده رقمی، شماره تلفن ثابت همراه با کد شهرستان، نام رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و دکتری را انتخاب کنید. نام و نوع دانشگاه محل تحصیل را هم وارد کنید.
پس از ثبت اطلاعات شخصی، عکس پرسنلی 3*4 یا 4*6 خود را به شکل زیر آپلود کرده و ارسال نمایید.
در مرحله آخر، مدارک خود را با کیفیت مناسب و به شکلی خوانا با حجم کمتر از 500 کیلوبایت بارگذاری نمایید. پس از ثبت مدارک، جهت بررسی اطلاعات و مدارک، فرم درخواست عضویت جدید را ارسال کنید.
پس از ارسال فرم، درخواست عضویت شما ثبت شده و باید منتظر بررسی کارشناسان واحد عضویت بمانید.
این نکته را به خاطر داشته باشید که حداقل یکسال باید در سازمان نظام روانشناسی عضویت داشته باشید چرا که عضویت در سایت سازمان نظام روانشناسی، یکی از شرایط تاسیس کلینیک مشاوره و روانشناسی به شمار می آید. بنابراین اگر درصدد تاسیس کلینیک هستید لازم است نسبت به عضویت در این سازمان اقدام کنید.
درخواست احراز عضویت در سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
افرادی که قصد احراز عضویت دارند و دارای کد عضویت هستند هنگام ثبت نام می بایست گزینه «کد عضویت دارم» را انتخاب کنند و پس از ورود به پنل کاربری از طریق لینک درخواست احراز هویت نسبت به تکمیل و ارسال اطلاعات و مدارک اقدام کنند. در ادامه راهنمای تصویری درخواست احراز عضویت افراد دارای کد عضویت آورده شده است.
پس از انتخاب گزینه "کد عضویت دارم" در هنگام ثبت نام و ورود به پنل کاربری، باید از طریق لینک «درخواست احراز هویت» در بخش میز خدمت که در قسمت پیشخوان پنل کاربری موجود است اطلاعات را تکمیل و مدارک خود را جهت درخواست احراز عضویت ارسال کنید.
در مرحله اول، همانند افراد فاقد کد عضویت شما نیز باید اطلاعات شخصی خود از جمله نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، مقطع تحصیلی و ... را به دقت تکمیل نمایید. پس از آن عکس پرسنلی 3*4 یا 4*6 را به شکل زیر آپلود و ارسال کنید.
در مرحله آخر، می بایست مدارک خود را با کیفیت مناسب و به شکلی خوانا و با حجمی کمتر از 500 کیلوبایت بارگذاری کنید. پس از بارگذاری موفق مدارک، فرم درخواست احراز هویت را پر کرده و روی گزینه «ارسال» کلیک کنید. درج شماره عضویت الزامی است و وارد کردن بقیه اطلاعات خواسته شده باعث افزایش سرعت در فرایند احراز هویت می شود.
با ارسال فرم، درخواست احراز هویت شما با موفقیت ثبت شده و باید منتظر بررسی کارشناسان واحد عضویت باشید.
در صورت مشاهده هرگونه نقص در پرونده، به شما اطلاع داده خواهد شد تا نواقص را برطرف کنید. وقتی پرونده الکترونیک و درخواست عضویت و یا احراز عضویت شما تایید شود می توانید فعالیت های سازمانی خود را شروع کنید.
نحوه تمدید عضویت نظام روانشناسی
تمدید عضویت از طریق سایت سازمان نظام روانشناسی انجام می شود و برای اعضایی که در سامانه جدید یعنی pcoiran.ir عضو بوده و کد عضویت دارند امکان پذیر است. در ادامه، نحوه تمدید عضویت نظام روانشناسی را توضیح می دهیم.
افرادی که به عضویت سازمان نظام روانشناسی در می آیند یک کارت عضویت دریافت می کنند. این کارت مدت زمان مشخصی اعتبار دارد و می بایست یک ماه قبل از پایان یافتن تاریخ اعتبار آن جهت تمدید عضویت در سازمان اقدام کنید.
یکی از دلایل اهمیت تمدید به موقع عضویت در سازمان نظام روانشناسی این است که شما برای تمدید پروانه نظام روانشناسی و مشاوره و برای انجام فعالیت های مشاوره ای به این کارت نیاز دارید.
زمانی که پایان مدت زمان عضویت شما در سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نزدیک باشد و بخواهید عضویت خود را با همان مدرک تحصیلی که با آن به عضویت سازمان درآمده است تمدید کنید می بایست به حساب کاربری خود وارد شوید.
در قسمت پیشخوان یک گزینه به نام میز خدمت وجود دارد که در این قسمت درخواست های قابل انجام درج شده است و شما باید روی گزینه « درخواست تمدید عضویت » برای تمدید عضویت در pcoiran.ir کلیک کنید.
در صورتی که با مدرک کارشناسی ارشد در سامانه نظام روانشناسی عضو شده اید اما می خواهید با مدرک دکتری عضویت خود را تمدید کنید به جای درخواست تمدید عضویت با کلیک روی گزینه «درخواست ارتقاء مدرک» و انجام اقدامات لازم می توانید علاوه بر ارتقاء مدرک به دکتری، عضویت خود را نیز تمدید کنید.
برای تمدید عضویت در سازمان نظام روانشناسی لازم است فرم درخواست تمدید عضویت را تکمیل کنید و پس از آن، تیک « صحت اطلاعات مورد تایید است» را زده و دکمه « ارسال» را بزنید.
پس از انجام این مراحل، درخواست شما ثبت شده و در صورت تایید، عضویت شما در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تمدید می شود.
نحوه دریافت پروانه نظام روانشناسی و مشاوره
برای اخذ پروانه نظام روانشناسی و مشاوره ابتدا می بایست از طریق سایت سازمان نظام روانشناسی به عضویت سازمان درآیید و مراحل مختلف آن را که در این مقاله به آن اشاره شد دنبال کنید. برای اخذ پروانه اشتغال، حداقل باید یک سال از عضویت فرد متقاضی در سازمان گذشته باشد.
تنها فارغ التحصیلان دو رشته مشاوره و روانشناسی که مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر دارند می توانند به عضویت سازمان درآیند. داوطلبانی که مدرک کارشناسی آن ها مرتبط نمی باشد و قبل از سال ۹۳ مدرک خود را گرفته اند باید در آزمون علمی روانشناسی این سازمان نیز شرکت کنند.
اگر پس از عضویت، مدارک متقاضی از سوی کارشناسان کمیسیون های تخصصی مورد تایید قرار بگیرد متقاضی باید خود را برای آزمون اخذ پروانه روانشناسی آماده کند. در صورت قبولی در آزمون اخذ پروانه از فرد متقاضی برای انجام مصاحبه تخصصی حضوری دعوت به عمل می آید.
اگر متقاضی مرحله مصلحبه تخصصی را هم با موفقیت پشت سر بگذارد پروانه اشتغال نظام روانشناسی را دریافت می کند. در مجموع می توان گفت مراحل اخذ پروانه روانشناسی عبارتند از :
داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته های روانشناسی و مشاوره
عضویت در سایت نظام روانشناسی و مشاوره
دریافت کد و کارت عضویت پس از تایید سازمان روانشناسی
دریافت و تکمیل فرم تقاضای صدور پروانه اشتغال
ارسال مدارک مورد نیاز جهت گرفتن تاییدیه
قبول شدن در آزمون اخذ پروانه اشتغال
انجام مصاحبه تخصصی
صدور پروانه اشتغال حرفه ای برای متقاضی
پس از آن می توانید فرم های سازمانی، مدارک و اطلاعات لازم برای اخذ پروانه را ارسال نمایید. برای دریافت و تکمیل فرم ها در صفحه اصلی سایت سازمان روانشناسی روی قسمت « عضویت و صدور پروانه اشتغال» کلیک کرده و مطابق تصویر از بین گزینه « فرم های سازمانی» را انتخاب کنید تا به صفحه بعد بروید.
در صفحه ای که ظاهر می شود در قسمت فرم های پروانه اشتغال، گزینه تقاضای صدور پروانه اشتغال که با فلش مشخص شده است را دانلود و تکمیل کنید.
در فرمی که به شکل تصویر زیر است می بایست اطلاعاتی مانند مشخصات عمومی، سوابق تحصیلی و مدارک خواسته شده را ثبت و ضمیمه کنید. در آخر، نیز پس از تکمیل و ارسال فرم و تایید فرم و مدارک، به ازای هر سری مصاحبه تخصصی روانشناسی بایستی مبلغی را به حساب سازمان نظام روانشناسی واریز نمایید.
در صورتی که داوطلبانی موفق به اخذ پروانه اشتغال روانشناسی و مشاوره شوند می توانند بر اساس گرایش های تحصیلی خود کلینیک های مشاوره و روانشناسی یا مطب نیز تاسیس نمایند.
سایر امکانات سایت سازمان نظام روانشناسی
همان طور که مشاهده کردید سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره امکانات مختلفی را برای فارغ التحصیلان رشته های روانشناسان و مشاوره فراهم کرده است تا این افراد بتوانند به صورت غیرحضوری و الکترونیکی جهت ثبت نام و عضویت در سازمان و ارسال مدارک اقدام کنند.
بخش عضویت سایت سازمان نظام روانشناسی تغییراتی داشته و شامل نمایش اعلان ها، پرونده الکترونیک برای بارگذاری مدارک، میز خدمت جهت ثبت درخواست ها، امور مالی و پرداخت آنلاین برای تسهیل پرداخت هزینه های عضویت و صدور پروانه اشتغال، پشتیبانی آنلاین و بخش پایگاه دانش است که به عنوان راهنما برای کاربران عمل میکند.
علاوه بر صدور پروانه اشتغال برای تاسیس مراکز مشاوره و روانشناسی، در سایت سازمان نظام روانشناسی، توضیحات لازم و تمامی فرم ها و اقداماتی که باید برای دریافت مجوز مراکز ویژه حقیقی و حقوقی، مراکز ازدواج و ... نیاز دارید منتشر شده است.
گاهی اوقات کاربران از مجوز داشتن مرکز یا روانشناس یا مشاوری که به او مراجعه می کنند اطلاع ندارند. برای اطمینان از انتخاب مرکز و روانشناس مورد نظر خود، می توانید نام مراکز و اسامی روانشناسان و مشاوران که پروانه اشتغال تخصصی دارند را مشاهده کرده و یا جستجو کنید و یا مرکز و یا روانشناس مطمئنی را انتخاب کنند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سایت سازمان نظام روانشناسی pcoiran.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. از راهنمای مقاله کمک بگیرید.
پاسخ مشاور: سلام. توضیحات در مقاله ارائه شده است.