برای مشاوره و ورود به سامانه قرنطینه دامپزشکی
برای مشاوره و ورود به سامانه قرنطینه دامپزشکی
برای ورود مستقیم به سامانه قرنطینه دامپزشکی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه قرنطینه دامپزشکی به نشانی e.ivo.ir ارائه شده است .
مراحل واردات دام های زنده، فرآورده های مختص به آن ها و همچنین نهاده های خوراک دام به این صورت است که وارد کنندگان باید پس از واردات، مدتی این محصولات را قرنطینه کنند تا در صورت بروز هر گونه مشکل از ورود محصولات آلوده به کشور جلوگیری شود. سازمان دام پزشکی، سامانه انلاینی را به وجود آورنده است که تمامی محصولاتی که به صورت قانونی وارد کشور می شوند، باید با ثبت درخواست در این سامانه مدت زمانی را در قرنطینه بگذرانند تا از ورود هرگونه محصول مسموم به کشور جلوگیری شود.
این پایگاه اینترنتی، سامانه قرنطینه دامپزشکی نام دارد که کاربران می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی e.ivo.ir از امکانات این سامانه برای ثبت وارداتشان استفاده کنند. در ادامه این مقاله این سامانه به صورت کامل معرفی شده است و همچنین نحوه ورود و عضویت و ثبت تقاضا در آن نیز به صورت کامل شرح داده شده است.
معرفی سامانه قرنطینه دامپزشکی e.ivo.ir
سازمان دامپزشکی برای جلوگیری از ورود دام ها و فرآورده های دامی آلوده به کشور سامانه ای را به وجود آورده است که تمامی وارد کنندگان موظف هستند محصولات وارد شده شان را در این سامانه ثبت کنند تا این محصولات مدت زمان قرنطینه مناسبی را بگذرانند و سپس در صورت نبود مشکل به بازار های کشور وارد شوند. وارد کنندگان برای ثبت درخواست هایشان در این سامانه باید به آدرس اینترنتی e.ivo.ir مراجعه کنند.
پس از مراجعه به این آدرس اینترنتی، با وب سایت سامانه قرنطینه دامپزشکی مواجه می شوند که این وب سایت از بخش های مختلفی تشکیل شده است که هر کدام از بخش ها ارائه دهنده خدمات خاصی هستند که در ادامه برخی از مهم ترین قسمت های این سایت به صورت کامل معرفی شده است. قسمت منوی این سایت از شانزده بخش مختلف تشکیل شده است که برخی از این بخش ها مهم تر هستند.
اخبار: اولین قسمت مربوط به این سامانه، مربوط به بخشی است که اخبار جدید و مهم مربوط به قرنطینه دام ها و فراورده های دامی در این بخش قرار داده می شود. وارد کنند گان می توانند تمامی خبر های مربوط به قرنطینه این محصولات را در این بخش دنبال کنند.
بخشنامه: قسمت دیگری که در این سایت وجود دارد، مربوط به بخشی است که تمامی بخشنامه های مهم مربوط به این سازمان قرار داده شده و وارد کنندگان از این بخش می توانند بخشنامه های مربوط به واردات را مطالعه کنند.
دستورالعملهای حملونقل دام زنده: بخشی دیگر مربوط به این سامانه، قسمتی است که به صورت اختصاصی به دام های زنده اختصاص دارد. تمامی اخبار مربوط به قرنطینه این دام ها در این صفحه قرار دارد.
دستورالعملهای خوراک دام: بخش بعدی مربوط به این سامانه، قسمتی است که تمامی دستور العملهای مهم مربوط به خوراک دام در این قسمت گذاشته شده است. وارد کنندگان نهاده های دامی می توانند مراحل مربوط به واردات خود را از قسمت پیگیری کنند.
دستورالعملهای مربوط به فرآوردههای خوراکی: فراورده های خوراکی و دامی نیز باید مراحل قرنطینه را بگذرانند و واردکنندگان مراحل مربوط به قرنطینه آن ها را از طریق این وب سایت پیگیری کنند. در این بخش از وب سایت دستور العمل های مربوط به واردات این محصولات گذاشته شده است.
دستورالعملهای مربوط به فرآوردههای غیر خوراکی: بخش دیگری از فرآورده های دامی، مربوط به فرآورده های غیر خوراکی می شود. وارد کنندگان این محصولات نیز باید از طریق این سامانه مراحل قرنطینه آن ها را ثبت و پیگیری کنند. در این قسمت تمامی دستورالعمل های مربوط به این فرآورده ها نیز گذاشته شده است.
فرمهای درخواست واردات صادرات: کسانی که قصد واردات یا صادرات دام و یا فرآورده های دامی را دارد که باید از این قسمت فرم های مربوط به این کار ها را دریافت کنند.
راهنمای ورود به سامانه قرنطینه دامپزشکی
کاربرانی که قصد استفاده از سامانه قرنطینه دامپزشکی را دارند و می خواهند روند واردات و صادرات دام و فراورده های دامی خود را در این سامانه ثبت کنند، ابتدا باید به این سامانه وارد شوند. ورود به این سامانه با استفاده از رمز کاربری و کلمه عبوری که کاربران در هنگام ثبت نام ثبت کرده اند امکانپذیر است. در ادامه شیوه ورود به این سامانه به صورت کامل شرح داده شده است.
برای ورود به این سامانه و استفاده از امکانات مختلف آن، ابتدا باید از طریق مرورگر های مختلف به آدرس اینترنتی e.ivo.ir مراجعه کنید. در خود این وب سایت ذکر شده است که بهتر است از مرورگر گوگل کروم برای ورود به آن استفاده شود.
پس از مراجعه به این آدرس اینترنتی، شما به صفحه اصلی سامانه قرنطینه دامپزشکی مواجه می شوید. در قسمت کناری این صفحه، در سمت چپ بخشی با نام ورود به سیستم وجود دارد که شما باید بر روی این گزینه کلیک کنید.
پس از انتخاب گزینه ورود به سیستم شما با صفحه ای به نام ورود به پورتال قرنطینه مواجه می شوید. در این قسمت شما باید نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت نام دریافت کردهاید را به همراه کد امنیتی وارد کنید و بر روی گزینه تایید و ورود کلیک کنید.
در صورتی که اطلاعات وارده شما صحیح باشد، می توانید به این سیستم وارد شوید و مراحل مربوط به صادرات و واردات محصولات خود را پیگیری کنید.
نحوه عضویت شرکت های متقاضی در سامانه قرنطینه دامپزشکی
همان طور که در قسمت قبل گفته شد افراد و شرکت ها برای ورود به سامانه قرنطینه دام پزشکی، باید در این سامانه عضو شوند. شرکت ها و وارد کنندگان، باید در ابتدا مراحل عضویت در این سامانه را بگذرانند تا بتواند از امکانات آن بهره مند شوند. این مجموعه ها برای عضویت در این سامانه، باید برخی از مدارک شان را در این سامانه آپلود کنند. در ادامه مراحل مختلف ثبت عضویت در سامانه قرنطینه دامپزشکی به صورت کامل توضیح داده شده است.
برای عضویت در این سامانه، ابتدا باید به آدرس اینترنتی e.ivo.ir وارد شوید و بر روی آیکون عضویت شرکت ها جهت واردات کلیک کنید.
پس از کلیک بر روی آیکون، صفحه ای برای شما باز می شود که مدارک لازم برای عضویت را توضیح داد است و همچنین بخشی با نام ورود به بخش عضویت شرکت ها در این صفحه وجود دارد که شما باید بر روی آن کلیک کنید.
پس از کلیک بر روی این آیکون فرم عضویت شرکت ها در این سامانه برای شما باز می شود که باید اطلاعات مربوط به شرکت تان و همچنین مدارک مختلف را آپلود کنید.
سپس بر روی گزینه تایید کلیک کنید تا در صورت صحیح بودن اطلاعات شرکت شما در این سامانه ثبت شود.
نحوه ثبت تقاضای اشخاص حقیقی و حقوقی
به غیر از شرکت های وارد کننده و صادرکننده دام و محصولات مربوط به آن، اشخاص حقیقی و حقوقی نیز می توانند در سامانه قرنطینه دامپزشکی عضو شوند و از خدمات مختلف این سامانه بهره مند شوند. مراحل عضویت افراد در این سامانه تقریبا مشابه با ثبت شرکت ها است. در ادامه مراحل کامل عضویت در این سامانه به صورت کامل توضیح داده شده است.
افراد حقیقی و حقوقی برای عضویت در این سامانه ابتدا باید به آدرس اینترنتی e.ivo.ir وارد شوند. پس از ورود به این آدرس اینترنتی، در صفحه اصلی این سایت گزینه ای با نام ثبت تقاضای اشخاص حقیقی و حقوقی، وجود داردکه متقاضیان باید بر روی این آیکون کلیک کنند.
پس از کلیک بر روی آن، صفحه ای برای متقاضیان باز می شود که مدارک لازم برای عضویت را به صورت کامل توضیح داده است و همچنین دارای دو بخش با نام های ورود به بخش عضویت شرکت ها و ورود به بخش عضویت اشخاص حقیقی است. کاربران باید متناسب با نیازهایشان بر روی یکی از این آیکون ها کلیک کنند.
پس از کلیک بر روی این گزینه ها، فرمی باز می شود که کاربران باید اطلاعات و همچنین مدارکشان را در این فرم قرار دهند و پس از وارد کردن عبارت امنیتی بر روی گزینه تایید کلیک کنند.
در صورتی که اطلاعات وارده کاربران کاملا صحیح باشد پس از بررسی های لازم، آن ها به عضویت سامانه قرنطینه دامپزشکی در می آیند.
نحوه ثبت شرکت های متقاضی ترانزیت
به غیر از اشخاص حقیقی و شرکت هایی که متقاضی واردات و صادرات دام،محصولات دامی و در فرآورده های مربوط به آن ها هستند، شرکت های متقاضی ترانزیت این محصولات نیز حتما باید در سامانه قرنطینه دامپزشکی عضو شوند. عضویت این شرکتها نیز تقریبا مشابه با شرکت های وارد کننده و صادر کننده است. در ادامهی این قسمت نحوه ثبت شرکت های متقاضی ترانزیت در سامانه قرنطینه دامپزشکی به صورت کامل توضیح داده شده است.
برای ثبت شرکت ترانزیتی، در سامانه قرنطینه دامپزشکی در ابتدا باید از طریق مرورگر های مختلف به آدرس اینترنتی e.ivo.ir وارد شوید. پس از ورود به این آدرس اینترنتی، باید بر روی آیکون ثبت شرکت های متقاضی ترانزیت که در قسمت منوی سمت راست صفحه اصلی وب سایت قرار دارد کلیک کنید.
پس از کلیک بر روی این گزینه، فرم عضویت در سایت برای شما باز می شود که باید تمامی اطلاعات مربوط به شرکت خود را در این قسمت وارد کنید و پس از وارد کردن کد امنیتی بر روی گزینه تایید کلیک کنید.
در صورت صحیح بودن اطلاعات وارد شده شما، پس از مدتی شرکت ترانزیتی شما در این سامانه ثبت می شود و شما می توانید از امکانات مختلف این سایت بهره مند شوید.
نحوه ثبت خودرو های حمل کننده
علاوه بر شرکت های وارد کننده و صادر کننده محصولات دامی و شرکت های ترانزیتی که حمل کننده این محصولات هستند، خودرو های حمل کننده دام و فراورده های مربوط به آن نیز باید حتما باید در سامانه قرنطینه دامپزشکی ثبت شوند تا بتوانند این محصولات را حمل و به نقاط مختلف ببرند. در صورت ثبت نشدن این خودرو ها، ممکن است که مشکلات حقوقی برای شرکت های ترابری و یا صاحبان خودرو ها به وجود بیاید. در ادامه راهنمای کامل ثبت نام این خودرو ها در وب سایت قرنطینه دامپزشکی به صورت کامل آورده شده است.
برای عضویت خودرو های حمل کننده در سامانه دامپزشکی، لازم است که در ابتدا به آدرس اینترنتی e.ivo.ir وارد شوید و از قسمت منوی سمت راست صفحه بر روی آیکون خودرو های حمل کننده کلیک کنید.
پس از ورود به صفحه ثبت خودرو در ابتدا مدارک لازم برای عضویت خودرو حمل کننده در این سایت، در قسمت بالایی این فرم به صورت کامل توضیح داده شده است.
پس از کلیک بر روی این آیکون، صفحه ای برای شما باز می شود که فرم ثبت خودرو است. شما باید تمامی موارد موجود در این فرم رو پر کنید و مدارک مورد نظر را نیز آپلود کنید و پس از وارد کردن کد امنیتی بر روی گزینه تایید کلیک کنید.
مدارک لازم برای عضویت خودرو حمل کننده در این سایت، در قسمت بالایی این فرم به صورت کامل توضیح داده شده است.
دانلود نرم افزار موبایل اسب
سامانه قرنطینه دامپزشکی کل کشور، برای ارائه خدمات به کاربرانش وب سایت e.ivo.ir را به وجود آورده است. اما به غیر از این وب سایت این سازمان اپلیکیشن موبایلی را نیز ایجاد کرده است که کاربران می توانند با نصب این اپلیکیشن بر روی تلفن همراهشان، از تمامی خدماتی که در این وب سایت ارائه می شود بهره مند شوند. شیوه بهره مندی از این اپلیکیشن مشابه با وب سایت است و کاربر در ابتدا باید در آن عضو شوند و سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور شان، از خدمات مختلف این اپلیکیشن بهره مند شوند.
وب سایت سازمان قرنطینه دامپزشکی، خود این اپلیکیشن را ارائه کرده است و کاربران می توانند با مراجعه به این سامانه این اپلیکیشن را دریافت کنند. کاربران پس از ورود به صفحه اصلی این وب سایت، می توانند به منوی سمت راست صفحه مراجعه کنند و بر روی آیکون دریافت نرم افزار موبایل اسب کلیک کنند. پس از کلیک بر روی این گزینه، باید متناسب با سیستم عامل تلفن همراه شان یکی از نسخه های این نرم افزار را دانلود و نصب کنند.
دانلود نرم افزار اسب | |
نرم افزار اسب برای اندروید | لینک دانلود |
البته کاربران می توانند از طریق لینک بالا این اپلیکیشن را دریافت کنند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه قرنطینه دامپزشکی e.ivo.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.