برای مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد
برای مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد
برای ورود مستقیم به سامانه نرم افزار انتخاب رشته ارشد کلیک کنید.
هر ساله افراد بسیاری هستند که به امید ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه خود، در کنکور کارشناسی ارشد شرکت می کنند. تعداد بالای متقاضیان و ظرفیت کم پذیرش در هر رشته از مقطع تحصیلی ارشد باعث شده است که نه تنها کسب درصدهای مناسب اهمیت داشته باشد، بلکه در مرحله دوم که انتخاب رشته در سایت سنجش است، نقش انتخاب رشته اصولی و دقیق نیز پر رنگ شود. به طوری که حتی کسب کنندگان رتبه های عالی نیز ممکن است اگر سرسری از این مرحله عبور کنند، شانس قبولی خود را از دست بدهند.
به همین دلیل، استفاده از یک نرم افزار مجازی انتخاب رشته ارشد بسیار با اهمیت است. به کمک این نرم افزار می توان تخمین زد که با توجه به درصدهای تقریبی داوطلب، در چه رشته هایی شانس قبولی بیشتر دارد و در چه رشته هایی، احتمال قبولی کمتر است. اما داوطلبان باید از چه نرم افزاری استفاده کنند و ویژگی یک نرم افزار مجازی انتخاب رشته ارشد مناسب چیست؟
لزوم استفاده از نرم افزار انتخاب رشته برای انتخاب رشته مناسب
به احتمال زیاد، تمام داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد، بخش کد رشته محل ها و ظرفیت پذیرش هر کدام را در دفترچه انتخاب رشته مشاهده کرده اند. در آزمون ورودی این مقطع تحصیلی، بر خلاف کارشناسی، تعداد و تنوع رشته ها زیاد و ظرفیت پذیرش در هر کدام کم است. در نتیجه، این موضوع باعث ایجاد نگرانی در شرکت کنندگان شده است که آیا می توانند با توجه به رتبه ای که کسب کرده اند، در رشته و دانشگاه مورد نظرشان شرکت کنند؟
این نگرانی به حدی شایع است که حتی آن دسته از داوطلبانی که نتایج خوب هم کسب کرده اند، به قبول نشدن در رشته انتخابی خود فکر می کنند و این موضوع حتی باعث می شود که انتخاب رشته نکنند. برعکس آن، گروهی نیز هستند که به شکل رویایی در مورد رشته ای که در آن پذیرفته می شوند فکر می کنند و با وجود کسب رتبه های پایین تر، تصور قبولی در رشته های پر متقاضی را دارند.
اما دسته دیگری از شرکت کنندگان نیز هستند که با توجه به واقعیت و نتایج سال های گذشته، انتخاب رشته می نمایند و به نتایج دلخواه تری می رسند. این افراد از نرم افزار مجازی انتخاب رشته ارشد کمک می گیرند که در آن، بانکی از اطلاعات درصدها، رتبه ها و رشته های پذیرفته شده داوطلبان سال های گذشته ذخیره شده است و به طور مداوم به روز رسانی می شود تا نزدیک ترین نتیجه قبولی در رشته را بر اساس درصدهای داوطلبان ارائه دهد.
با توجه به موارد گفته شده، می توان به آسانی لزوم استفاده از نرم افزار انتخاب رشته ۱۴۰۳ برای انتخاب رشته مناسب و حتی استفاده از نرم افزار تخمین رتبه ارشد برای تخمین رتبه قبل از اعلام نتایج اولیه را درک کرد. به کمک این نرم افزار می توان انتخاب های منطقی تری انجام داد و درگیر عواملی مانند ترس از قبول نشدن نشد.
ملاک انتخاب و پیشنهاد رشته های معرفی شده توسط نرم افزار انتخاب رشته
انتخاب رشته کنکور ارشد با استفاده از نتایجی که از طریق نرم افزارهای انتخاب رشته حاصل می شوند، می تواند آسان تر و دقیق تر صورت گیرد. این نرم افزارها بر اساس درصدهایی که کاربران در آن ها وارد می کنند، در بین داده های خود به جستجو می پردازند و رشته هایی را نشان می دهند که داوطلبان سال گذشته، با داشتن درصدهای مشابه درصدهای کاربران، توانسته اند در آن ها پذیرفته شوند.
پس می توان گفت که برنامه های انتخاب رشته ارشد 1403 مانند هیوا، از اطلاعات گسترده داوطلبان سال های گذشته که شامل درصدهای کسب شده در هر درس، رتبه و رشته قبولی آن ها می شود، به عنوان ملاک پیشنهاد و معرفی رشته های قبولی کاربران استفاده می کنند. البته به این نکته نیز باید اشاره کرد که تاثیر معدل در این نرم افزارها لحاظ نشده است و داوطلبان نباید به صورت صد در صد به آن ها تکیه کنند.
با توجه به آن چه گفته شد استفاده از این نرم افزارها در کنار سایر تمهیداتی که داوطلب برای کسب موفقیت تدارک دیده مانند برنامه ریزی و مشورت با افراد آگاه، می تواند در ارزیابی وی از خود و نقشه راه آینده کمک کند. تکیه کردن به دانسته های محدود خود و یا صرفا این نرم افزارها نمی تواند دید جامعی را برای دستیابی به اهداف در اختیار افراد قرار دهد.
بهترین نرم افزارهای مجازی انتخاب رشته ارشد
کسانی که می خواهند از نرم افزار انتخاب رشته ارشد برای مشاهده رشته های قبولی احتمالی خود استفاده نمایند، باید به این نکته توجه کنند که به سراغ نرم افزارهای مطمئن بروند. یک نرم افزار انتخاب رشته مناسب، برنامه ای است که بانک اطلاعاتی قوی داشته باشد و داده های زیادی را پوشش دهد تا به این شکل، نزدیک ترین احتمال قبولی را به کاربر ارائه کند.
یک ویژگی مهم دیگر برای نرم افزارهای انتخاب رشته، به روز رسانی دائم داده های آنان است؛ زیرا قدیمی بودن اطلاعات می تواند کاربران را به اشتباه بیاندازد. ارائه اطلاعات به روز، ملاک بسیار مهمی برای این گونه از نرم افزارها می باشد. اما باید این نکته را گفت که یک نرم افزار هر چه قدر هم که اطلاعات به روز و کامل داشته باشد، اگر دارای خطاهای نرم افزاری باشد و نتوان از آن به آسانی استفاده کرد، یک برنامه کاربردی و مفید نخواهد بود.
با توجه به ویژگی های اشاره شده، از بهترین نرم افزارهای مجازی انتخاب رشته ارشد، نرم افزار انتخاب رشته ارشد هیوا است که با به روز رسانی همیشگی و در اختیار داشتن بانک اطلاعاتی قوی از درصدها و رشته های قبولی، گزینه مناسبی برای داوطلبان انتخاب رشته کارشناسی ارشد به شمار می آید.
این دو نرم افزار، سال هاست که به داوطلبان کنکور کمک کرده اند که بتوانند بر اساس درصدهای خود، نزدیک ترین رشته قبولی را مشاهده کنند و با اطمینان بیشتر انتخاب رشته نمایند. به علاوه نرم افزار انتخاب رشته ارشد رایگان هیوا با توجه به تجربه چند ساله ای که دارد سعی کرده است تا علاوه ایجاد رابط کاربری ساده، از بروز خطاهای نرم افزاری نیز جلوگیری کند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص انتخاب رشته کنکور ارشد 1403 داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.