برای ورود مستقیم به سایت سازمان بهزیستی کشور کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سایت سازمان بهزیستی کشور به نشانی behzisti.ir ارائه شده است.
یکی از مهم ترین نهادهای حمایتی دولت که توسط بودجه عمومی به افراد معلول و محروم جامعه کمک رسانی کرده و خدمات خود را به این اشخاص ارائه می کند، سازمان بهزیستی کشور است. شروع کار سازمان بهزیستی کشور از ادغام سازمان های خیریه و حمایتی که در این بخش فعالیت می کردند آغاز شد. این سازمان حالا برای ارائه خدمات به صورت اینترنتی از یک سایت مجزا استفاده می کند.
سایت سازمان بهزیستی کشور دسترسی به بخش ها و سامانه های متعدد را بسیار راحت تر کرده و امکان ارائه خدمات به صورت غیر حضوری و الکترونیکی را فراهم می کند. این سایت با نشانی behzisti.ir قابلیت انجام امور مرتبط با سازمان بهزیستی کشور را در اختیار کاربران قرار می دهد. با توجه به این موضوع در مقاله امروز به صورت کامل به معرفی سایت سازمان بهزیستی کشور پرداخته و نحوه ورود، وظایف این مجموعه اینترنتی و همچنین بخش میز خدمات الکترونیک سایت و اپلیکیشن بهزیستی پرداخته خواهد شد.
سازمان بهزیستی چیست؟
سازمان بهزیستی ایران یک نهاد دولتی زیر مجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی است که خدمات خود را به افراد نیازمند جامعه ارائه می کند. در واقع این سازمان به عنوان یکی از مهم ترین نهاد های حمایتی دولتی شناخته شده و با استفاده از بودجه عمومی به افرادی که ناتوانی جسمی داشته و نیاز به کمک دارند خدمات خود را ارائه خواهد کرد. در تیر ماه سال 83 سازمان بهزیستی کشور در کنار سازمان های تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی از وزارت بهداشت، آموزش و درمان جدا شد.
این جدایی در راستای قانون ساختار وزارت رفاه و تامین اجتماعی صورت گرفته و منجر به این شد که سازمان بهزیستی بعد از آن به زیر مجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی اضافه شود. قانون تشکیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یک جلسه مشخص در تاریخ هشتم تیر ماه سال 1390 در مجلس شواری اسلامی ثبت شد. این قانون بعد از تصویب این شورا در 11 تیر همان سال به مرحله تایید شورای نگهبان رسید. در راستای تصویب شدن قانونی که به آن اشاره کردیم، وزارت خانه های تعاون، کار و امور اجتماعی و رفاه و تامین وزارت خانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با یکدیگر ترکیب شدند.
در نتیجه این اتفاق تمامی کار ها و وظایفی که بر عهده این وزارت خانه ها بود، با توجه به قوانین مربوطه به وزارت خانه جدید واگذار شدند. با توجه به این موضوع در همان تیر ماه سال 90 به خاطر ترکیب شدن این وزارت خانه ها، سازمان بهزیستی کشور ایران به زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتمای ملحق گردید. حالا شاید این سوال برای شما پیش بیاید که دسترسی آنلاین به این سازمان چگونه انجام گرفته و آدرس سایت سازمان بهزیستی چیست؟
در حال حاضر این سازمان در راستای ایجاد یک بستر مجزا برای ارائه خدمات، صرفه جویی در وقت و هزینه ها و همچنین ارائه امکانات در سریع ترین زمان از یک سایت با نشانی behzisti.ir استفاده می کند. همچنین کاربران با ورود و مراجعه به نشانی این سایت قادر خواهند بود به خدمات و بخش های مختلفی دسترسی داشته باشند.
بخش خدمات سایت سازمان بهزیستی کشور به صورت زیر خواهد بود:
پرداخت یارانه ارتقای کارآیی معلولین شاغل در بخش غیر دولتی به کار فرمایان
پرداخت بیمه سهم کارفرمایی و بیمه خویش فرما
خانه امن زنان تحت خشونت خانگی (شبانه روزی – غیر دولتی)
پیشگیری و مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق
حمایت اجتماعی از مبتلایان به اختلال هویت جنسی (روزانه-دولتی)
شناسایی و ساماندهی کودکان کار و خیابانی
حمایت و توانمند سازی دختران و زنان آسیب دیده اجتماعی
حمایت از دختران در معرض آسیب های اجتماعی
طرح تامین شیر خشک کودکان (۱- ۰ سال)
ارائه خدمات اجتماعی به خانواده های دارای فرزند چندقلو
معافیت سربازی
پرداخت کمک هزینه شهریه دانشجویان
طرح بهبود وضعیت تحصیلی دانش آموزان خانواده های نیازمند تحت پوشش
طرح کمک به تأمین ودیعه مسکن خانواده های تحت پوشش
آماده سازی شغلی و پرداخت سرمایه کار بلاعوض
برنامه تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی
برنامه گروه های همیار زنان سرپرست خانوار
پرداخت مستمری به خانواده های زن سرپرست و نیازمند تحت پوشش
توانمند سازی زنان و خانواده
سلامت جسمی زنان خانواده های تحت پوشش
توانمند سازی زنان و دختران از طریق بیمه
امور کودکان و نوجوانان
توان بخشی روزانه و توانپزشکی
توان بخشی و مراقبتی
توانمند سازی افراد دارای معلولیت
پیشگیری و درمان اعتیاد
دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور
هماهنگی و پیگیری مناسب سازی
مشاوره و امور روانشناختی
سامانه ارمغان سازمان بهزیستی سامانه ای جهت پرداخت کمک هزینه معیشت، درمان، آموزش، مشاوره، وسائل کمک توانبخشی برای افراد تحت پوشش بهزیستی می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
راهنمای ورود به سایت سازمان بهزیستی behzisti.ir
همان طور که در بخش های قبلی اشاره شد، خدمات متعددی در سایت سازمان بهزیستی به کاربران ارائه می شوند. به همین دلیل افرادی که قصد استفاده از این خدمات الکترونیکی را داشته و می خواهند به صورت آنلاین به سامانه های مربوطه متصل شوند، باید در مرحله به آدرس اصلی سایت این سازمان مراجعه نمایند.
اگرشخص قصد دارد به بخش های مختلف سازمان بهزیستی کشور به صورت غیر حضوری دسترسی داشته و وارد سایت این سازمان شود می تواند در ادامه مقاله مراحل ذکر شده در راهنمای ورود به سایت سازمان بهزیستی behzisti.ir را دنبال نماید. در مرحله اول برای ورود به سایت سازمان بهزیستی در مرورگر خود به آدرس این سایت با نشانی behzisti.ir مراجعه نماید همچنین می تواند با جستجوی عبارت " سایت سازمان بهزیستی کشور " در گوگل نیز به صفحه اصلی این سایت هدایت شود.
بعد از مراجعه به این آدرس، ورود به سایت سازمان بهزیستی کشور با موفقیت انجام شده و در صفحه اصلی می توان برای دسترسی به امکانات و خدمات مختلف به بخش های " خدمات بهزیستی "، " میز خدمت الکترونیک " و ... مراجعه نمود.
شرح وظایف سازمان بهزیستی
سازمان بهزیستی به عنوان یک نهاد دولتی یکی از عمده ترین سازمان ها در راستای ساماندهی اشخاص آسیب پذیر جامعه است. به صورت کلی مسئولیت تامین رفاه طیف گسترده ای از معلولان کشور ما به عهده این سازمان بوده و ساماندهی به وضعیت خیلی از کودکان و زنان محروم توسط سازمان بهزیستی انجام می پذیرد. با این اوصاف با توجه به گستردگی فعالیت های سازمان بهزیستی و نیاز شدیدی که خیلی از افراد جامعه به آن دارند، شاید این سوال برایتان پیش بیاید که وظایف اصلی این سازمان چه چیز هایی هستند و در چه دسته هایی تقسیم می شوند؟
در واقع این سازمان کار های بسیار زیادی در زمینه خدمات رسانی به افرادی که نیاز به کمک دارند انجام می دهد. شرح وظایف سازمان بهزیستی در کشور ما به صورت زیر خواهد بود:
حمایت از خانواده های بی سرپرست و نیازمند و ارائه خدمات مختلف به این خانواده ها
ارایه خدمات مختلف به عموم كودكان و نوجوانان
حمایت و نگهداری از كودكان و اطفال بی سرپرست
ساماندهی، حمایت و نگهداری از كودكان خیابانی
تجدید تربیت منحرفان اجتماعی
ارائه خدمات مختلف به آسیب دیدگان اجتماعی و افراد در معرض آسیب
بیمه اجتماعی زنان خانه دار كشور
تامین جهیزیه مورد نیاز ایتام، معلولان و آسیب دیدگان نیازمند
ارائه خدمات درمانی و توان بخشی به افرادی که از نظر جسمی معلول بوده، بیماری های روانی داشته و یا جزو سالمندان نیاز به کمک حساب می شوند
حمایت و نگهداری معلولان غیر قابل توان بخشی
ساماندهی، حمایت و نگهداری سالمندان نیازمند
ساماندهی، حمایت و نگهداری بیماران روانی مزمن
ارائه خدمات آموزشی به معلولان
خدمات تربیت بدنی و ورزش ویژه معلولان و كم توانان
ارائه خدمات حمایتی و توان بخشی به بیماران جذامی
پیشگیری از معلولیت ها
پیشگیری از آسیب های اجتماعی مثل طلاق، خودكشی و كودك آزاری و ...
ارائه خدمات مشاوره ای روان شناختی به جامعه
آموزش مهارت های زندگی به صورت فردی و اجتماعی
پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر
درمان و بازتوانی معتادان
ارائه خدمات تخصصی به منظور كاهش آسیب ناشی از اعتیاد
حمایت از معتادان بهبود یافته و توانمند سازی آن ها
تحت پوشش قراردادن گروه های هدف از نظر بیمه خدمات درمانی
تامین موجبات و تشویق برای جلب مشاركت دیگر افراد و همچنین افزایش فعالیت داوطلبان و موسسات غیر دولتی
صدور پروانه فعالیت برای متقـاضیان زیر:
افرادی که قصد تاسیس مهد کودک، مرکز های توان بخشی افراد معلول، سالمند و کسانی که بیماری های روانی دارند، مرکز های مشاوره و درمانی، مرکز های درمانی افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می کنند، اورژانس خدمات اجتماعی، مرکز های خانه سلامت دختران و زنان و .... می توانند برای درریافت پروانه خود از طریق سازمان بهزیستی کشور اقدام نمایند.
صدور پروانه فعالیت برای افرادی که قصد تاسیس انجمن ها و مؤسسات غیر دولتی و خیریه را داشته و پیرامون اهداف و سیاست های برنامه ریزی شده سامان بهزیستی فعالیت می کنند و همچنین نظارت بر فعالیت آن ها
آموزش مهارت های فنی و حرفه ای گروه های هدف
ایجاد فرصت های شغلی برای گروه های هدف سازمان و توانمند سازی آن ها
کمک به تامین مسكن مورد نیاز گروه های هدف سازمان
آموزش نیروی انسانی مورد نیاز خدمات بهزیستی در كشور
از دیگر وظایفی که بر عهده این سازمان هستند به موارد زیر نیز می توان اشاره داشت:
تامین و عرضه انواع خدمات حمایتی برای كلیه گروه های سنی و خانواده ها و افراد نیازمند جامعه. این خدمات از طریق ایجاد و تعمیم واحد های مناسب در قالب شبكه های بهزیستی كشور و بر اساس نیاز های محلی به این دسته از افراد ارائه می شوند. تامین و عرضه خدمات مربوط به معلولین جسمی، ذهنی، روانی و اجتماعی قابل توانبخشی و غیر قابل توان بخشی، عرضه خدمات به این افراد از طریق نگهداری و مراقبت از آنان در واحد های مناسب در سطح ارگان های مركزی و استانی سازمان انجام خواهد گرفت.
بررسی مناطق و همچنین ارزیابی واحد های مختلف حمایتی و توانبخشی شبكه های كشور در جهت بسط و گسترش كمی و كیفی خدمات مربوط به این سازمان با توجه به شرایط محیطی و نیاز های مشخص هر منطقه و تعیین و اعلام ضوابط و معیار های شفاف و روشن که قابل اجرا بوده و همچنین كنترل کردن عرضه خدمت های حمایتی و توان بخشی جهت واحد های تابعه و سایر موسسات غیر دولتی با توجه به وظایفی که بر عهده سازمان بهزیستی هستند.
تعیین و پیشنهاد قوانین و میزان سرانه حق عرضه خدمات سازمان بهزیستی کشور به دست واحد های استانی این سازمان و سایر موسسات خدمت دهنده غیر دولتی و همچنین تعیین میزان سهم افرادی که خدمات را دریافت می کنند. ارائه آموزش های لازم و کامل به افراد فعال در این مجموعه به جهت آماده سازی نیروی انسانی واحد های تابعه ذیربط در راستای تقبل و انجام خدمات بهزیستی، بررسی و ارزیابی ادواری از زندگی اشخاصی كه از خدمات حمایتی و توان بخشی سازمان بهزیستی استفاده می کنند و همچنین بهره وری از اطلاعات به دست آمده در راستای بهبود كیفیت و كمیت خدمات ارائه شده .
تهیه انواع طرح ها و برنامه های اجرایی در بازه های كوتاه مدت و دراز مدت در جهت تامین و عرضه خدمات بهزیستی به گروه هایی که نیازمند هستند. پرداخت های نقدی و غیر نقدی به افراد و گروه هایی که به آن ها نیاز داشته و همچنین كمک رسانی برای تامین حداقل هزینه زندگی آن ها مطابق مقررات تعیین شده.
تشویق و ترغیب مردم و افراد علاقمند در راستای افزایش نرخ مشاركت عمومی جامعه در فعالیت ها و خدمات مختلف مراكز بهزیستی و همچنین ایجاد امكانات و شرایط لازم در این مورد با استفاده از نیرو های خودیاری مردم، تامین و عرضه خدمات حمایتی و توانبخشی لازم به افرادی که در جنگ دچار معلولیت شده و همچنین خانواده این اشخاص.
میز خدمات الکترونیک بهزیستی
کاربران بعد از وارد شدن به سایت اصلی سازمان بهزیستی کشور با نشانی behzisti.ir، می توانند در پنل بالایی سایت به یک بخش مجزا با عنوان " میز خدمات الکترونیک بهزیستی " دسترسی داشته باشند. افراد با مراجعه به این بخش، همان طور که از اسم آن پیداست می توانند به قابلیت ها و امکانات متعددی که توسط این سازمان به کاربران ارائه می شود استفاده کنند. این امکانات در قالب سامانه ها در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت.
این بخش از سایت سازمان بهزیستی یکی از مهم ترین و پر کاربرد ترین بخش ها بوده، چراکه به خودی خود از قسمت های زیادی که هر یک مرتبط با امور متفاوتی هستند تشکیل شده است. با توجه به این موضوع در ادامه مقاله به صورت کامل به بخش میز خدمات الکترونیک بهزیستی پرداخته و خدمات ارائه شده و سامانه های موجود در این بخش را بررسی خواهند شد. بعد از وارد شدن به میز خدمت الکترونیک سایت بهزیستی با نشانی behzisti.ir گزینه های زیر قابل مشاهده خواهد بود:
سامانه تیکتینگ سازمان بهزیستی
سامانه جامع فعالیت های ارتقایی و خدمات روانشناختی
سامانه پذیرش و بررسی نظام پیشنهادات
سامانه قوانین و مقررات سازمان بهزیستی
سامانه فرزند خواندگی
سامانه ارمغان
سامانه مشاوره مجازی
سامانه تصمیم (نوبت دهی طلاق)
سامانه جلب مشارکت های مردمی
سامانه خود ارزیابی روانشناختی در بحران کرونا
سامانه غربالگری طیف اُتیسم
اطلاعات مراکز خدمات بهزیستی (+ زندگی)
سامانه دانشجویان
سامانه دیده بان
در بخش قبل به معرفی نام سامانه های موجود در سایت بهزیستی اختصاص داشت. حالا که در این مقاله آشنایی نسبی با سامانه های موجود در این بخش از سایت ایجاد شد در ادامه به این موضوع که هر یک از این سامانه ها در چه زمینه ای فعالیت کرده و وظیفه اصلی آن ها چیست پرداخته خواهد شد.
سامانه تیکتینگ سازمان بهزیستی
کاربران با مراجعه به این سیستم امکان ثبت درخواست های خود به صورت اینترنتی و الکترونیکی را خواهند داشت. در همین راستا پاسخ مربوط به درخواست های ثبت شده نیز در بستر اینترنت قابل دریافت خواهد بود. به صورت کلی این سیستم به شکل زیر فعالیت های خود را برنامه ریزی می کند. همان طور که از عنوان آن می توان حدس زد، کاربران می توانند درخواست ها، شکایات، سوالات و ... خود را به صورت تیکت در این سامانه به ثبت برسانند.
در مرحله بعد هر یک از این تیکت ها پس از وارد شدن به سیستم مربوطه، به یکی از کارشناسان در این زمینه ارائه داده خواهد شد. این کارشناس ها قادر خواهند بود تیکت های دریافتی خود را در پورتال این سیستم مشاهده کرده و در نهایت برای پاسخ به آن ها اقدام نمایند. بعد از این که کارشناس مربوطه به تیکت ثبت شده پاسخ داد، فرد درخواست کننده تیکت می تواند پاسخ ارسالی پشتیبان را مشاهده نموده و برای حل مشکلات و طرح مسائل خود با تیم پشتیبانی این سازمان در ارتباط باشد.
سامانه جامع فعالیت های ارتقایی و خدمات روانشناختی
سامانه جامع فعالیت های ارتقایی و خدمات روانشناختی " با این هدف راه اندازی شده است تا بتواند تمامی فعالیت ها و خدمات و امور مرتبط با مشاوره را به صورت هوشمند و الکترونیکی به کاربران مراجعه کننده ارائه نماید.
سامانه پذیرش و بررسی نظام پیشنهادات
کاربران قادر خواهند بود با مراجعه به سامانه پذیرش و بررسی نظام پیشنهادات، همان طور که از اسم آن مشخص است پیشنهادات خود را در رابطه با بخش های مختلف سازمان بهزیستی کشور با تیم پشتیبانی مربوطه به اشتراک بگذارند. این سامانه با فراهم کردن یک محیط مجزا برای دریافت و بررسی پشنهادات ارسالی کاربران، حس مشارکت، همکاری و همچنین مسئول پذیری سازمان بهزیستی کشور را در راستای حل مشکلات و بهبود عملکرد این سازمان ایجاد می کند. این موضوع در نهایت باعث پیشرفت فرهنگ تصمیم سازی در تمامی بخش ها و سطح های مختلف سازمان بهزیستی کشور ما خواهد شد.
سامانه قوانین و مقررات سازمان بهزیستی
در سامانه قوانین و مقررات سازمان بهزیستی با توجه به عنوان آن، تمامی قوانین، اسناد و آئین نامه های مرتبط با این سازمان با قابلیت جست و جو در دسترس کاربران قرار دارند. در سیستم عامل اندروید، اپلیکیشن همیار بهزیستی، تمامی قوانین، مقررات و دستور العمل های سازمان بهزیستی را دربر داشته و این نرم افزار در فروشگاه بازار برای عموم مردم، مدیران و کارشناسان و شرکای کاری سازمان بهزیستی قابل دسترس خواهد بود.
همچنین می توان به این موضوع اشاره کرد که نرم افزار و برنامه همیار بهزیستی اولین اپلیکیشن سازمان در رابطه با مجموعه قوانین و مقررات و دستور العمل های سازمان بهزیستی کشور ما به شمار رفته و قابلیت ارتقاء و به روز شدن را با ثبت شدن قوانین و خدمات جدید خواهد داشت.
سامانه فرزند خواندگی
مراجعان با ورود به سامانه فزرند خواندگی قادر خواهند بود برای دریافت خدمات فرزند پذیری از این طریق اقدام کنند.
سامانه ارمغان
هدف از سامانه ارمغان کمک به افراد نیازمند و پرداخت کمک هزینه معیشت، مشاوره، آموزش و همچنین توان بخشی به آن دسته از افرادی است که تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور ما هستند.
سامانه مشاوره مجازی
کاربران می توانند از طریق این سامانه بعد از طی کردن مراحل ثبت نام و نام نویسی، برای دریافت خدمات مشاوره روانشناختی در حوزه های متعددی مثل مشکلات خانوادگی، مشکلات پیش از ازدواج، چالش در تربیت کودکان و غیره اقدام کنند. تمامی این خدمات اشاره شده به صورت رایگان در دسترس خواهند بود.
سامانه تصمیم (نوبت دهی طلاق)
از طریق این سامانه، نوبت دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یک طرفه به درخواست زوج و یا زوجه امکان پذیر خواهد بود.
سامانه جلب مشارکت های مردمی
کاربران قادر خواهند بود با استفاده از سامانه جلب مشارکت های مردمی کمک های خود را به افراد نیازمند کشور ارسال کنند.
سامانه خود ارزیابی روانشناختی در بحران کرونا
در این سامانه با عنوان سامانه خود ارزیابی روانشناختی در بحران کرونا، کمک های روانشناختی و غربالگری به کاربرانی که به آن نیاز دارند ارائه می شود.
سامانه غربالگری طیف اُتیسم
این سامانه وظیفه اطلاع رسانی و همچنین آگاه ساختن افراد از اختلال اتیسم را بر عهده دارد. با این حال علاوه بر این موضوع، تمامی کودکانی که 2 تا 5 سال سن داشته، بعد از انجام بررسی های مختلف در پایگاه های غربالگری، توسط کارشناسان و مربیان در این زمینه آموزش های لازم را در کنار والدین خود دریافت کرده و در صورت تشخیص قطعی بودن اتیسم بعد از سنجش های متعدد به مراکز مربوطه ارجاع داده می شوند.
سامانه شفافیت بهزیستی
سازمان بهزیستی کشور ما برای این که قادر باشد یک سازمان شیشه ای ایجاد کرده و فضایی مشخص برای افزایش میزان حمایت های اجتماعی مردم شکل دهد، اطلاعات خود را به صورت مستند در سامانه شفافیت بهزیستی منتشر خواهد کرد.
در این سامانه همه اطلاعات مربوط به بخش های زیر در دسترس خواهند بود.
نشانی مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی، مجوز های صادره، لیست معاملات و قرارداد ها، املاک و دارایی ها، لیست هزینه کرد ها، اسامی مدیران، فرایند استخدام، لیست مشارکت های مردمی، برنامه راهبردی و توسعه، راهبرد ها و پژوهش بارگزاری.
سامانه دانشجویان
این سامانه جهت بررسی وضعیت دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور راه اندازی شده است.
سامانه دیده بان
با توجه به این موضوع که در حال حاضر در جامعه های امروزی کنترل و نظارت بر دستگاه های بزرگ و گسترده با استفاه از روش ها و ابزار های قدیمی گذشته به خوبی انجام نخواهد شد، استفاده از امکانات و فناوری های به روز که قادر باشند فاصله بین دستگاه ها و مردم کشور ما را از میان بردارند، امری ضروری به شمار می رود. امروزه هیچ سازمان و دستگاهی بدون عیب و اشکال نبوده، به همین رو از عموم مردم کشور اسلامی ایران دعوت می شود تا با ارائه نظرات خود، سازمان بهزیستی ایران را در بهتر اداره کردن این دستگاه گسترده یاری نمایند.
اپلیکیشن بهزیستی
با وجود آن که در این مقاله به معرفی سایت سازمان بهزیستی پرداخته شد اما گاه افراد به دلایل مختلفی قادر به استفاده از سایت ها نبوده و یا به دلیل این که تمایل دارند برخی خدمات را راحت تر و در دسترس تر به همراه داشته باشند به دنبال دریافت اپلیکیشن ها جهت نصب آن بر روی گوشی تلفن همراه خود هستند که اپلیکیشن بهزیستی نیز از این قاعده مستثنی نیست. لینک دریافت این برنامه در ادامه ارائه شده است.
برای دانلود اپلیکیشن بهزیستی از کافه بازار کلیک کنید.
در معرفی این اپلیکیشن آمده است که این برنامه به معرفی قوانین و مقررات بهزیستی اختصاص دارد اما با مشاهده صفحات و بخش های دیگر گمان می رود به غیر از مورد یاد شده به تدریج خدمات دیگری نیز به اپلیکیشن بهزیستی اضافه گردد و در دسترس مددجویان قرار گیرد. لازم به ذکر است که برنامه متناسب با گوشی های اندروید طراحی شده و تا کنون نسخه آیفون آن منتشر نشده است.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سایت سازمان بهزیستی کشور behzisti.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. بله.