برای مشاوره سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند
برای مشاوره سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند
برای ورود مستقیم به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به نشانی cscs.chambertrust.ir ارائه شده است.
کارت های هوشمند از جمله امکاناتی هستند که در راستای توسعه فناوری اطلاعات در زندگی ما راه پیدا کرده اند. این فناری با گسترش طی سال ها در ابعاد بزرگ و کوچک محدودیت های زیادی را کنار گذاشته و در بخش های مختلفی باعث پیشرفت در کار های روزمره ما شده اند. کارت های هوشمند از سال های گذشته در کشور ما خیلی همگانی تر شده و سازمان های متعددی هستند که برای امور خود از این نوع کارت ها پشتیبانی می کنند. کارت های هوشمند مثل کارت سوخت، کارت پایان خدمت، گواهینامه و غیره در پروژه های ملی ما توسعه یافته و در حال گسترش هستند.
در کنار مواردی که به آن اشاره شد، یکی از امکاناتی که در فناوری هوشمند فعالیت خود را آغاز کرده است، کارت های بازرگانی هوشمند است. بازرگانان با استفاده و بهره وری از کارت های بازرگانی هوشمند می توانند از محدودیت های زیادی عبور کرده و از آخرین امکانات به روز بدون محدودیت های زمانی استفاده ببرند. با افزایش دسترسی به کارت بازرگانی هوشمند در رفت و آمد های غیر ضروری و معطلی ها جلوگیری شده و به کارگیری بیشتر آن ها باعث رونق اقتصادی چه در سطح کشور و چه در سطوح بین المللی خواهد شد.
در راستای گسترش این فناوری در مقاله امروز قصد داریم که به معرفی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند پرداخته و به صورت کامل نحوه ثبت نام، ورود، ثبت درخواست صدور کارت، شرایط دریافت کارت بازرگانی و بازیابی رمز عبور برای ورود به سامانه را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
معرفی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir
سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند که با آدرس cscs.chambertrust.ir به فعالیت می پردازد از جمله پروژه هایی است که در چند سال اخیر در سطح ملی گسترش یافته و به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. هدف اصلی از به کارگیری این سامانه همان طور که از اسم آن مشخص است یکپارچه سازی و ایجاد یک سازمان منظم برای فرایند هایی است که به کارت های بازرگانی و عضویت، ارائه خدمات مختلف به بازرگانان، ساماندهی به کارت هوشمند بازرگانی، خدمات رسانی به اتاق های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و ساده تر کردن پروسه و امور مرتبط با این سازمان است.
معرفی سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir در راستای تفاهم نامه سه طرفه ای میان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور ایران با وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق تعاون مرکزی در کشور صورت گرفت. استفاده از این سامانه محدودیت های زمانی و مکانی را کنار گذاشته و با صرفه جویی در زمان از رفت و آمد های غیر ضروری جلوگیری می کند. این سامانه یکپارچه با ویژگی های اصلی خود که شامل یکپارچه و مجمتع بودن، پشتیبانی گواهی دیجیتال، مجهز به کارتابل الکترونیکی، پویا، سریع و آسان و همچنین در دسترس بودن وابسته به پایه ریزی مبتنی بر وب قادر خواهد بود به صورت آنلاین خدمات الکترونیکی را در هر زمان و مکانی به کاربران ارائه کند.
راهنمای ورود به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir
کاربرانی که از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند استفاده می کنند در دو دسته اشخاص حقیقی و حقوقی تقسیم می شوند. این افراد برای ثبت نام در این سامانه باید مدارک متفاوتی را ارائه کرده و شامل شرایط تعیین شده باشند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. اگر شما از این سامانه استفاده می کنید و برای دسترسی به امکانات و خدمات ارائه شده در cscs.chambertrust.ir قصد ورود به سایت را دارید در ادامه مطابق راهنمای ورود سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند پیش بروید.
در مرحله اول برای ورود به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، آدرس این سایت را با نشانی cscs.chambertrust.ir در مرورگر خود وارد نمایید. همچنین با جستجوی " سامانه کارت بازرگانی هوشمند " در گوگل نیز امکان دسترسی به صفحه اصلی این سایت را خواهید داشت.
کاربران بعد از این که به صفحه اصلی سایت هدایت شدند پنچره ای مطابق تصویر زیر را مشاهده خواهند کرد.
افراد حقیقی مطابق کادر بالای بخش ورود در سایت باید گزینه کاربر حقیقی را انتخاب نمایند. بعد از انتخاب این گزینه فرم مورد نظر به شما نمایش داده خواهد شد. در این مرحله اطلاعات درخواست شده که شامل شماره ملی و کلمه عبور می شود را وارد نموده و در آخر گزینه آبی رنگ ورود را انتخاب کنید.
کاربرانی که زیر مجموعه اشخاص حقوقی به شمار می روند برای ورود به سامانه باید مطابق مراحل زیر پیش بروند.
بعد از این که مطابق توضیحات به آدرس اصلی سایت مراجعه کردید گزینه " کاربر حقوقی " را در کادر بالا انتخاب نمایید. سپس اطلاعات خواسته شده را مطابق فرم تکمیل نمایید. این اطلاعات شامل شناسه ملی و کلمه عبور هستند که بعد از وارد کردن آن ها با انتخاب گزینه " ورود " در فیلد آبی امکان دسترسی به پنل کاربری شما در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند فراهم می شود.
نحوه ثبت نام درخواست صدور کارت بازرگانی هوشمند
اشخاص حقیقی و حقوقی با دریافت کارت بازرگانی هوشمند می توانند در زمینه واردات و صادرات کالا تجارت خود را شروع کنند. واجدین شرایط این کارت ها توسط شعبه های اتاق بازرگانی، صنایع و معادن در سطح کشور قادر خواهند بود کارت بازرگانی خود را دریافت نمایند. در واقع افراد برای فعالیت در واردات و صادرات مستلزم این هستند که کارت بازرگانی را دریافت کنند.
کارت بازرگانی در دسته های مختلفی به کاربران ارائه می شود:
کارت بازرگانی خدماتی
کارت های بازرگانی خدماتی به افراد حقوقی که سابقه فعالیت خدماتی داشته و مجوز سرمایه گذاری دارند ارائه می شود.
کارت بازرگانی تجاری
کارت بازرگانی تجاری هم به افراد حقوقی و هم به افراد حقیقی واگذار می شود. این اشخاص با دریافت این کارت می توانند در عرصه تجارت واردات و صادرات فعالیت نمایند. ثبت سفارش، ترخیص کالا، واردات از منطقه های آزاد، صادرات کالا های مجاز و حق العمل کاری گمرگ شامل این نوع تجارت خواهند شد.
کارت بازرگانی تولیدی، صنعتی
کارت بازرگانی تولیدی، صنعتی به افراد حقوقی که مجوز سرمایه گذاری داشته و سابقه فعالیت در شاخه تولیدی را داشته باشند واگذار خواهد شد. این دسته از افراد بعد از دریافت کارت خود تنها در تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه مورد نیاز خود اجازه تولید و صادرات را خواهند داشت.
کارت بازرگانی موردی
افراد حقیقی و حقوقی که می خواهند فقط یک بار کالا های خود را ترخیص کنند می توانند برای دریافت کارت بازرگانی موردی اقدام نمایند. اشخاص حقیقی و حقوقی با دریافت کارت بازرگانی از مزایای زیر بهره مند خواهند شد که به شرایط آن نیز در ادامه می پردازیم.
واردات از مناطق آزاد
صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی
صدور ویزای تجاری،صدور گواهی مبدا
عضویت در اتاق بازرگانی
نداشتن محکومیت کیفری.
داشتن سه سال سابقه در زمینه ی فعالیتهای تجاری یا تولیدی که توسط دو نفر از دارندگان کارت بازرگانی تایید شده باشد.
ارایه مدرک تحصیلی دانشگاهی.
داشتن محل کارقانونی و متناسب با فعالیت
داشتن مجوز تولید از یک وزارتخانه تویدی.
ارایه اظهارنامه ثبتی
ثبت سفارش و ترخیص کالا
شرایط صدور کارت بازرگانی به شرح ذیل می باشد:
داشتن تابعیت ایران ( در مورد شخص حقیقی)
برگ پایان خدمت یا معافیت از خدمت.
داشتن حساب بانکی معتبر
نداشتن سوء سابقه ی ورشکستگی
کارت بازرگانی چه برای افراد حقیقی و چه برای اشخاص حقوقی از نظر ارزش تجاری تفاوتی نداشته و همگی از مزایای این کارت ها بهره مند خواهند شد. با این حال نرخ مالیاتی برای این دو دسته متفاوت است. اشخاص حقیقی بین 15% تا 35% شامل نرخ مالیات بر درآمد شده و شرکت ها و افراد حقوقی به صورت ثابت 25% مالیات بر درآمد پرداخت می کنند.
با توجه به مواردی که به آن ها اشاره شد برای ثبت درخواست این کارت هوشمند می توانید در ادامه نحوه ثبت نام درخواست صدور کارت بازرگانی هوشمند را مطالعه نمایید. متقاضیان کارت های هوشمند بازرگانی باید به سامانه جامع تجارت مراجعه نمایند. درخواست صدور کارت بازرگانی به شرح زیر است:
بعد از وارد شدن به پنل کاربری در www.ntsw.ir نقش " پایه حقوقی " یا " پایه حقیقی " را بسته به شرایط خود انتخاب کنید.
بعد از این که به پنل کاربری خود وارد شدید روی گزینه " درخواست صدور " کلیک کنید.
در مراحل بعدی باید قوانین و تعهد نامه کارت بازرگانی را مطالعه نموده و بعد از زدن تیک گزینه مورد نظر بر روی " مرحله بعد " کلیک کنید.
بعد از آغاز مراحل درخواست عضویت فرم هایی مشابه تصویر به شما نمایش داده خواهد شد که باید مطابق آن اطلاعات خود را در سایت وارد نموده و مدارکتان را آپلود نمایید. همچنین شما می توانید با مراجعه به سایت cscs.chambertrust.ir در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند کارت عضویت دریافت کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال نمایید.
افراد حقیقی :
کاربران حقیقی برای عضویت در سامانه کارت بازرگانی هوشمند در مرحله اول باید به سایت مراجعه نمایند. بعد از این که به صفحه اصلی سایت cscs.chambertrust.ir هدایت شدید مطابق مراحل زیر پیش بروید.
پایین بخش ورود اطلاعات کاربری گزینه ثبت درخواست صدور کارت عضویت را انتخاب نمایید.
سپس در این بخش در کادر بالا گزینه " کاربر حقیقی " را انتخاب کنید. بعد از آن اطلاعات خواسته شده را مطابق فرم تکمیل نمایید. این اطلاعات شامل شماره ملی، شماره همراه، کد پستی و نام شعبه شما در استان های کشور خواهد شد. بعد از تکمیل فرم تیک قوانین و مقررات عضویت را فعال کرده و در آخر گزینه آبی " ثبت " را انتخاب کنید.
افراد حقوقی :
کاربران حقوقی برای عضویت در سایت cscs.chambertrust.ir بعد از ورود به سایت باید گزینه " ثبت درخواست صدور کارت عضویت " را انتخاب نمایند.
سپس در کادر بالا گزینه " کاربر حقوقی " را انتخاب نمایید.
در آخر اطلاعات خواسته شده را مطابق فرم تکمیل کرده و بر روی گزینه " ثبت " کلیک کنید.
سامانه جامع امور گمرکی با هدف ارائه خدمات در زمینه امور گمرکی راه اندازی شد. این سامانه با افزایش حجم مبادله کالا و سرعت مبادله کالا و تجارت بین الملل روی کار آمده است و خدمات مختلفی را در زمینه امور گمرکی به افراد مختلف ارائه می کند.
فراموشی رمز عبور سایت دریافت کارت بازرگانی هوشمند
کاربرانی که از سایت کارت بازرگانی هوشمند استفاده می کنند ممکن به دلایل مختلفی رمز عبور خود را فراموش کنند. در این حالت برای بازگردانی آن می توان مشابه مراحل زیر مطابق راهنمای فراموشی رمز عبور سایت دریافت کارت بازرگانی هوشمند اقدام نمود.
در مرحله اول به آدرس این سایت به نشانی cscs.chambertrust.ir مراجعه نمایید.
در صفحه اصلی در پایین بخش ورود گزینه آبی رنگ " فراموشی/دریافت کلمه عبور " را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب این گزینه پنجره ای مطابق تصویر زیر به شما نمایش داده می شود.
مطابق فرم شماره کارت، تاریخ انقضا، شماره ملی و شماره همراه خود را وارد نمایید و روی گزینه ارسال کلمه عبور کلیک کنید تا رمز برای شما ارسال شود.
شرایط دریافت کارت بازرگانی
اشخاص حقیقی برای این که بتوانند کارت بازرگانی دریافت کنند باید شامل شرایط تعیین شده توسط این سازمان شوند. کاربران برای ثبت نام در سایت مورد نظر باید مدارک خود را ارائه کنند که در صورت نداشتن شرایط واگذاری کارت بازرگانی توانایی دریافت آن را نخواهند داشت.
این شرایط به صورت زیر است:
اشخاص حقیقی ایرانی
داشتن حد اقل 21 سال تمام.
برگ پایان خدمت نظام و یا برگ معافیت برای آقایان.
داشتن سه سال سابقه فعالیت های تجاری یا تولیدی به تایید دو نفر از دارندگان کارت بازرگانی و یا داشتن مدرک مجوز تولید صادره یکی از وزارت خانه های متبوع.
داشتن محل کسب ( متناسب با رشته فعالیت ) اعم از ملکی یا استیجاری.
داشتن دفاتر قانونی با ارائه اظهار نامه های ثبتی.
داشتن حساب جاری معتبر نزد یکی از بانک های عامل کشور.
اشخاص حقیقی غیر ایرانی
داشتن کلیه شرایط مقرر برای اشخاص ایرانی به استثنای برگ پایان خدمت نظام یا معافیت.
داشتن پروانه کار و اقامت معتبر.
این موارد شرایط کلی برای درخواست کارت بازرگانی هستند و متقاضیان برای دریافت آن باید مدارکی مثل اصل گواهی پلمپ دفاتر و غیره را نیز ارائه کنند تا امکان صدور مجوز برای واردات و صادرات کالا را داشته باشند.
سامانه همتا، سامانه ای است که برای ارائه خدمات رجیستری به کاربران گوشی های هوشمند روی کار آمده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: افرادی که می خواهند فقط یک بار کالا های خود را ترخیص کنند می توانند برای دریافت کارت بازرگانی موردی اقدام نمایند.