برای مشاوره ورود به سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
برای مشاوره ورود به سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
برای ورود مستقیم به سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی به نشانی ecunion.ir ارائه شده است .
کسب و کارهای مجازی و نوپا بسیار فراوان هستند و برای اینکه بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند باید مجوزهای لازم را کسب کنند و مورد اطمینان کاربران باشند. این فعالیت ها نیاز به حمایت دارند و به همین دلیل سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی فعالیت خود را شروع کرد. این سامانه سعی دارد تا از کسب و کارهای مجازی و نوپا حمایت کند و مسیر اخذ مجوزهای لازم را نیز هموارتر سازد.
به همین دلیل، در این مقاله سعی شده است تا به معرفی سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی پرداخته شود و جزئیات بیشتری از این سایت شامل معرفی سامانه، راهنمای ورود، عضویت در اتحادیه، استعلام مجوز، جستجوی کسب و کارهای عضو و ثبت شکایت در سایت ecunion.ir ارائه شود.
معرفی سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir
سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، سامانه ای جوان است که با هدف آسان سازی اخذ مجوزهای لازم برای کسب و کارهای آنلاین نوپا راه اندازی شده است. تمامی کسب و کارهای آنلاین نوپا باید مجوزهای لازم را از مراجع مربوطه دریافت کنند که متاسفانه این کار به دلیل پیچیدگی مراحل اداری، هزینه دارد و زمان بر است.
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی این امکان را محیا کرده است که افراد بتوانند به آسانی مدارک خود به انجمن ارسال کرده و بعد از بررسی درخواست و مدارک آن ها و در صورت نبود هیچ مشکلی، بتوانند مجوز خود را از سامانه ecunion.ir دریافت کنند.
راهنمای ورود به سامانه اتحادیه کسب و کارهای مجازی ecunion.ir
سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی نیز مانند هر سایت دیگری این امکان را به کاربران می دهد که در سایت حساب کاربرای بسازند و برای انجام فعالیت های خود به آن وارد شوند. به همین جهت در ادامه این بخش، راهنمای ورود به سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir ارائه شده است.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود آدرس ecunion.ir را بنویسید تا به طور مستقیم به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی هدایت شوید.
در صفحه اصلی، روی گزینه "ورود به سامانه" که در بالای صفحه قرار دارد، کلیک کنید.
در این مرحله، نام کاربری و رمز عبور خود را بنویسید و روی ورود کلیک نمایید تا به صفحه شخصی خود وارد شوید.
هدف از راه اندازی سامانه صدور مجوز کسب و کار سام، کاهش زمان، هزینه و مراحل صدور مجوز است که در مقاله زیر توضیح داده شده است.
نحوه عضویت در سامانه اتحادیه کسب و کارهای مجازی
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، انجمی است که تلاش دارد تا از کسب و کارهای مجازی نوپا حمایت کند و مسیر فعالیتشان را هموارتر سازد. کسب و کارهایی که علاقه مند به عضویت در این اتحادیه هستند باید پروانه کسب داشته باشند و با باطل شدن آن، عضویت افراد نیز باطل می شود. دبیرخانه هیات عالی نظارت بر طبق الگوهای خودش برای کدام از اعضا کارت عضویت صادر می کند. کسانی که مایل به عضو شدن در ecunion.ir هستند باید در هر سال، حق عضویت را بپردازند که این حق عضویت و ورودیه به صورت سالانه پرداخت می شود.
سامانه ایرانیان اصناف، سامانه ای است که جهت تسهیل امور مربوط به قانون نظام صنفی کشور ایجاد شده است که در مقاله زیر به آن پرداخته شده است.
راهنمای استعلام مجوز در سامانه کسب و کارهای مجازی
سایت ها و کسب و کارهایی که مجوز خود را از طریق اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجاز دریافت کرده اند و عضوی از این اتحادیه هستند، آدرس سایتشان در بانک اطلاعات سایت اتحادیه ثبت شده است و کاربران هر یک از سایت ها برای اینکه از اصالت مجوز آن ها مطمئن شوند، می توانند به سامانه ecunion.ir مراجعه کنند که به همین جهت، در این بخش، راهنمای استعلام مجوز در سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir ارائه شده است.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود آدرس ecunion.ir را بنویسید تا به طور مستقیم به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی هدایت شوید.
به پایین صفحه سایت بروید و روی گزینه "استعلام مجوز" کلیک نمایید.
در کادر بازشده، آدرس سایت مورد نظر را بنویسید و گزینه جستجو را بزنید. در صورت که سایت مورد نظر در اتحادیه عضو باشد، اطلاعات نمایان می شود و در غیر این صورت، نتیجه ای یافت نخواهد شد.
در سامانه صدور مجوزهای وزارت کار، انواع اطلاعات مورد نیاز متقاضیان برای اخذ تاییدیه، گواهی، پروانه و از این دست مدارک وجود دارد که به آسانی و بدون نیاز به عضویت در سامانه، به کاربران عرضه می شود که مقاله زیر به آن پرداخته است.
نحوه جستجوی کسب و کارهای عضو در سامانه اتحادیه کسب و کارهای مجازی
در سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بخشی تحت عنوان کسب و کارهای عضو وجود دارد که علاوه بر مشاهده کسب و کارها، می توان محصولاتی که آن ها ارائه می دهند را مشاهده کرد و حتی به جستجوی کالا پرداخت و سایت فروشنده را انتخاب و از آن خرید کرد. در ادامه، نحوه جستجوی کسب و کارهای عضو در سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir قرار داده شده است.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود آدرس ecunion.ir را بنویسید تا به طور مستقیم به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی هدایت شوید.
در صفحه اصلی، روی گزینه "کسب و کارهای عضو" که در بالای صفحه قرار دارد، کلیک کنید.
در صفحه باز شده، گزینه های فیلتر نتایج و دسته بندی کالاها قرار دارند که با استفاده از آن ها می توانید به نتایج دلخواه تری برسید. پس از وارد کردن اطلاعات مورد نظرتان، روی جستجو کلیک کنید.
اکنون، لیستی از کالاها و یا کسب و کارهای مرتبط با موضوع درخواستی شما نمایش داده می شود و می توانید از میان آن ها انتخاب نمایید.
سامانه امتا این امکان را برای خریداران کالا به صورت الکترونیکی فراهم می کند تا بدون ایجاد حساب کاربری مستقیم در هر یک از وب سایت های اینترنتی، بتوانند با یک حساب کاربری آماده به کسب و کارهای مجاز وارد شوند و اقدام به خرید کنند که در مقاله زیر توضیح داده شده است.
نحوه ثبت شکایت در سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
متاسفانه در مواردی ممکن است که کاربران و مشتریان یک سایت از خدمات دریافتی خود راضی نباشند و بخواهند از آن کسب و کار شکایت کنند. سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی این امکان را فراهم کرده است که کاربران بتوانند هم از سایت های عضو اتحادیه و هم از سایت های غیر عضو شکایت کنند. در ادامه این بخش، نحوه ثبت شکایت در سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir قرار گرفته است.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود آدرس ecunion.ir را بنویسید تا به طور مستقیم به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی هدایت شوید.
به پایین صفحه سایت بروید و روی گزینه شکایت کلیک نمایید.
در صفحه باز شده، نکات ثبت شکایت، فرم ثبت شکایت و بخش پیگیری شکایت قرار داده شده اند. برای ثبت شکایت، به فرم آن مراجعه کنید و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.
در قسمت وضعیت دامنه مشخص کنید که آیا سایت عضو اتحادیه هست یا نیست. در قسمت نام دامنه، آدرس سایتی که قصد شکایت از آن دارید را وارد کنید.
در کادر نوع شکایت، لیستی از موضوعات مختلف وجود دارد که باید گزینه متناسب با شکایت خود را انتخاب کنید و در کادر بعدی، توضیحات شکایت را بنویسید.
سپس، فاکتور خرید از سایت مورد نظر را در سامانه بارگذاری کنید و در آخر، روی ثبت کلیک نمایید.
در قسمت پایین صفحه شکایت نیز امکان پیگیری شکایت وجود دارد که برای این کار باید کد ملی و کد پیگیری که پس از ثبت شکایت در سامانه به شما داده می شود را در کادرهای مربوطه نوشته و گزینه مشاهده را بزنید.
سایت ساتع ارائه دهندگان پروژه و فناوران و پژوهشگران را به یکدیگر متصل می کند و این امکان را به شرکت های مشمول می دهد که نیازمندی های تحقیقاتی خود را به صورت عمومی منتشر کنند که در مقاله زیر توضیح داده شده است.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی به نشانی ecunion.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. بله.