برای مشاوره ورود به سامانه ترخیص کالا
برای مشاوره ورود به سامانه ترخیص کالا
برای ورود مستقیم به سامانه ترخیص کالا کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه ترخیص کالا به نشانی wms.ir ارائه شده است .
امروزه با توجه به رشد بنگاه های تجاری و صنعتی، حمایت از تجار به دلیل اهمیت آنها در ارتباط مستقیم با سایر بخش های سازمان در کشور است و عملکرد درست یا اشتباه آن برای روی کلیه بخش های سازمان اثرگذار خواهد بود. لذا سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص wms.ir با گرایش سیستمی خدمات پس از ترخیص در تنظیم چرخه تجاری، اقتصادی و صنعتی موسسات تولیدی کشور و جلوگیری از قاچاق کالا و حمایت از تولیدکنندگان داخلی راه اندازی شده است.
در این مقاله قصد داریم، ضمن معرفی سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص با استفاده از راهنمای تصویری به توضیح خدمات این سامانه که شامل نحوه استعلام انبار در سامانه ترخیص کالا، نحوه ثبت نام تولیدی، بازیابی رمز ورود سامانه و نحوه استعلام تولیدی یا انبار از سامانه هستند، بپردازیم.
معرفی سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات بعد از ترخیص wms.ir
سامانه ترخیص کالا wms.ir جهت پیگیری کالا در مسیر و مقصد با ایجاد شناسه انبار راه اندازی شده و کد یا شناسه انبار یکی از مقررات خروج کالا از گمرکات است. یکی از قابلیت های سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص، مشخص کردن و شناسایی نوع پروانه یا صاحب کالا به منظور انتخاب انبار به عنوان مقصد در گمرک است. در این حالت انبار شماره سریال یا کد صاحب کالا را وارد می کند تا دسترسی استفاده از شناسه صادر شده باشد.
تولید کننده برای ورود به سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص باید آدرس wms.ir را وارد کرده، و در صورتی که در آن قبلا ثبت نام کرده باشد می تواند وارد سامانه شود. و در این حالت ثبت نام انبار، ثبت نام تولیدی، پیگیری ثبت انبار یا تولیدی و بازیابی رمز ورود دسترسی خواهد داشت. کلیه واحد ها و شرکت های تولیدی باید اطلاعات مرتبط با کالا و مواد اولیه آن را در این سامانه ثبت نمایند. با ثبت نام در سامانه ترخیص کالا علاوه بر مواردی که اشاره شد، تولیدکنندگان می توانند از امکانات دیگر آن استفاده کنند.
ثبت خروج از انبار
چک کردن موجودی انبار مطابق پته مرجع و قبض انبار
اعلام نپذیرفتن پته گمرکی
ورود پته و گزارشات پته های ورودی و خروجی
گزارش موجودی صاحب کالا
کارتابل انبارداری
گزارش TSC
اداره گمرک جمهوری اسلامی ایران وظیفه کنترل ورود و خروج کالا به کشور بر اساس قوانین را دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه نمایید.
راهنمای ورود به سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص wms.ir
برای ورود به سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص از دو روش می توان اقدام کرد که هر کدام را به صورت جداگانه همراه با راهنمای تصویری در ادامه این مقاله به آن را می پردازیم. کاربران برای ورود به سامانه ترخیص کالا ابتدا باید آدرس سایت wms.ir یا pcm.irica.ir را در مرورگر خود وارد کنند و سپس وارد صفحه زیر می شوند.
پس از ورود به این صفحه با استفاده کد کاربری و رمز عبوری که به کاربر پیامک شده می توانند وارد سامانه شوند. کاربران چنانچه نام کاربری ندارند راهنمای ثبت نام را باید از طریق سایت irwms.blog.ir دریافت نمایند.
پس از وارد شدن به سامانه در صفحه داشبورد می توان پروفایل و منو کاربری را مشاهده کرد. پس از اولین ورود به سایت می توانند رمز عبور خود تغییر دهند. روش دیگری که می توان به سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات به نشانی wms.ir پس از ترخیص دسترسی داشت این است با انتخاب گزینه ورود از طریق sso امکان پذیر است. در این حالت با کلیک بر روی این کادر به صفحه زیر وارد می شوند. در این حالت چنانچه ثبت نام انجام نداده باشند گزینه ثبت نام را انتخاب کنند و مراحل ثبت نام را طی کنند.
با کلیک بر روی گزینه ثبت نام وارد صفحه زیر می شوند در این شماره ملی و شماره تلفن همراه شان را وارد کنند و بر روی "بعدی" کلیک نمایند.
سپس کد 5 رقمی که به شماره همراه شان ارسال می شود را در کادر وارد نمایند و سپس بر روی "بعدی" کلیک کنند.
در مرحله بعد اطلاعات خواسته شده از جمله تاریخ تولد، رمز عبور و تکرار رمز عبور را وارد نمایند.
سپس وارد سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص می شوند.
سامانه پرداخت عوارض كمرگی برای پرداخت آنلاین عوارض كمرگی ایجاد شده است که برای دریافت اطلاعات بیشتر خواندن مقاله زیر پیشنهاد می شود.
نحوه استعلام انبار در سامانه ترخیص کالا
جهت استعلام انبار در سامانه ترخیص کالا باید ابتدا نشانیwms.ir را در مرورگر خود وارد کرده و سپس وارد صفحه این سامانه می شوند. کاربران می توانند از گزینه های موجود در صفحه، بر روی گزینه استعلام انبار در سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص کلیک کرده و سپس صفحه زیر برای کاربران قابل مشاهده است.
افراد برای اینکه بتوانند ثبت انبار داشته باشند، باید در سامانه جامع انبارها وزارت صنعت، معدن و تجارت به ثبت رسیده باشند. پس از اینکه ثبت انبار انجام شد می توانند در سامانه sso.irica.irمدارک مورد نیاز را آپلود کنند. سپس امکان استعلام انبار در سامانه ترخیص کالا وجود دارد. کاربران هنگام ورود به استعلام انبار می توانند با کلیک بر روی گزینه مسئول انبار از کلیه اطلاعات لازم اطلاع یابند. امکان مشاهده کلیه حامل هایی که به مقصد انبار شخص حرکت کرده اند را مشاهده و تعیین وضعیت نمایند. تعیین وضعیت در واقع وصول حامل یا عدم وصول حامل به انبار است،
در این حالت تاریخ کارتابل را در بازه ابتدای خروج پته ها از گمرک تنظیم نمایند تا همه پته های موجود در انبار نمایش داده شوند. سپس کاربران می توانند در صورت عدم دریافت کالا بر روی گزینه عدم پذیرش پته گمرکی کلیک کرده تا اطلاعات از این طریق به مسئولین مربوطه اطلاع داده می شود.
نحوه ثبت نام تولیدی در سامانه ترخیص کالا
کاربران جهت ثبت نام تولیدی در سامانه ترخیص کالا باید در وهله اول وارد سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص به نشانی pcm.irica.ir شوند و سپس از منوی بالا گزینه ثبت نام تولیدی را انتخاب نمایند، سپس وارد صفحه زیر می شوند. در این صفحه لازم است اطلاعات خواسته شده سه کادر اولیه که شامل نام تولیدی، برند تولیدی، انتخاب نوع سهامی که با با کلیک بر روی نمایشگر انواع سهام مانند عادی، خاص و غیره قابل مشاهده است، را تکمیل کنند.
در کادرهای ردیف دوم اطلاعاتی مانند شناسه ملی شرکت با شناسه صنفی، شماره ثبت تولیدی و شماره تلفن ثابت تولیدی را وارد کنند. در کادرهای ردیف سوم باید تاریخ ثبت تولیدی و حوزه فعالیت را مشخص کنند. در کادرهای ردیف چهارم نیز اطلاعاتی مانند کدپستی تولیدی، استان، شهر و آدرس را نیاز است وارد نمایند. در ردیف آخر وارد کردن شناسه کسب و کار، مشخص کردن شهرک صنعتی لازم است.
در ادامه این صفحه اطلاعات مدیرعامل یا مودی اصلی، اطلاعات پروانه و مسئول پروانه را خواسته شده که وارد کنند. در پایان برای دریافت نتیجه ثبت نام ابتدا نسبت به نصب پیام رسان از طریق مراجعه به وبسایت www.wemessenger.ir/fa اقدام نمایند. در انتهای صفحه می توانند اطلاعاتی مانند شماره تماس پشتیبانی، آیدی پشتیبانی در پیام رسان ها و وبلاگ آموزشی را در صورت بروز مشکل یا راهنمایی مشاهده کنند.
سامانه همتا، سامانه ای است که برای ارائه خدمات رجیستری به کاربران گوشی های هوشمند روی کار آمده است. برای استفاده از خدمات این سامانه مطالع مقاله زیر پیشنهاد می شود.
بازیابی رمز ورود سامانه ترخیص کالا
فرد پس از وارد کردن آدرس سامانه ترخیص کالا به نشانی wms.ir می تواند با انتخاب گزینه ورود به صفحه اصلی سامانه وارد شود اما گاهی افراد رمز عبور خود را فراموش می کنند. در این حالت قابلیت بازیابی رمز ورود در سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص امکان پذیر است.
کاربران می توانند پس از وارد کردن آدرس این سامانه با انتخاب گزینه "بازیابی رمز ورود" صفحه زیر را مشاهده نمایند. در این حالت دو گزینه مشاهده می شود: 1. گزینه بازیابی رمز عبور انبار و 2. بازیابی رمز عبور تولیدی است. با کلیک بر روی گزینه بازیابی رمز عبور انبار می توانند در کادر اول با ثبت شماره تلفن همراه و کد ملی مسئول انبار، کلمه عبور جدید را دریافت کنند.
کاربران با کلیک بر روی گزینه بازیابی رمز عبور تولیدی با مواد خواسته شده از جمله تلفن همراه مدیر عامل، شناسه تولیدی و شناسه کسب و کار را وارد نمایند و سپس کلمه عبور جدید را دریافت کنند. در صورت هر گونه سوال یا راهنمایی می توانند از طریق آی دی پشتیبانی در پیام رسان ها ، شماره تماس با پشتیبانی در تماس باشند یا با ورود به وبلاگ آموزشی مد نظر راهنمایی های لازم انجام می شود.
سامانه اظهارنامه مالیاتی کشور زیر نظر سازمان امور مالیاتی کشور راه اندازی شده است تا مودیان مالیاتی بتوانند بدون مراجعه حضوری به این سازمان، بسیاری از امور مربوط به مالیات را به صورت غیر حضوری و آنلاین انجام دهند.
پیگیری استعلام انبار یا تولیدی از سامانه ترخیص کالا
کاربران می تواند پس از ثبت نام و ثبت کالای مورد نظر در سامانه با استفاده از گزینه پیگیری استعلام انبار یا تولیدی از سامانه ترخیص کالا به نشانی wms.ir مشاهده کنند. پس از وارد کردن آدرس این سامانه و انتخاب گزینه "پیگیری استعلام انبار یا تولیدی" در سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص" مشاهده کنند.
پس از کلیک بر روی گزینه پیگیری استعلام انبار یا تولیدی، صفحه زیر را می توانند مشاهده نمایند. در این حالت با داشتن کد رهگیری و ثبت آن می توانند به اطلاعاتی از جمله تاریخ و ساعت خروج بار از گمرک، شماره پته، وضعیت پته، گمرک مبداء، کد ملی صاحب کالا، شرح کالا، نام راننده و شماره پلاک حامل را در پیگیری استعلام انبار یا تولیدی مشاهده نمایند.
بنابراین چنانچه ثبت اطلاعات فوق به درستی انجام نشده باشد، اطلاعات پته گمرکی در استعلام انبار یا تولیدی قابل پیگیری نخواهد بود. و در پایان شایان ذکر است که امکان پیگیری استعلام انبار یا تولیدی برای پته ای که در کارتابل انبارداری قرار ندارد، امکان نخواهد داشت. بنابراین برای شناسه انبار به دلیل اعلام نکردن وصولی پته مشکلی پیش نمی آید چرا که پته ای برای پیگیری در کارتابل وجود ندارد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص ورود به سامانه ترخیص کالا wms.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. سایت در حال حاضر مشکلی ندارد.