برای مشاوره ورود به سامانه یکپارچه نهاده های دامی
برای مشاوره ورود به سامانه یکپارچه نهاده های دامی
برای ورود مستقیم به سامانه یکپارچه نهاده های دامی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه یکپارچه نهاده های دامی به نشانی enahadeh.ir ارائه شده است.
سامانه یکپارچه نهاده های دامی enahadeh.ir متعلق به وزارت جهاد کشاورزی، معاونت امور تولیدات دامی و دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام است. این سامانه الکترونیک، در زمینه تامین مواد اولیه و تغذیه مورد نیاز در صنعت دام و طیور فعالیت خود را آغاز نموده، و اکنون با راه اندازی سامانه هوشمند توزیع بدون واسطه نهاده های دامی بخش خصوصی در کشور، قصد دارد با بهره گیری از نیرو و توان داخلی، در راستای حمایت از تولید ملی و جلوگیری از خروج ارز، به یاری جوانان تحصیل کرده و مجرب، کلیه نیاز های این صنعت را با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن تامین نماید.
در ماه های اخیر به خاطر شیوع بیماری کرونا، استفاده از خدمات الکترونیکی سامانه نهاده های دامی موجب کاهش مراجعات غیر ضروری به سازمان شده است و این امر نقش مهمی در مقابله و پیشگیری از اپیدمی کرونا داشته است. بنابراین در ادامه این مقاله، توضیحات کاملی در خصوص خدمات سامانه یکپارچه نهاده های دامی، نحوه ورود به این سامانه، راهنمای ثبت نام و امکانات سایت آن ارائه شده است.
معرفی سامانه یکپارچه نهاده ای دامی enahadeh.ir
سامانه یکپارچه نهاده های دامی enahadeh.ir، شبکه ای شفاف و کارآمد، جهت ارائه خدمات در زمینه های تولید و توزیع سبوس گندم، اطلس کارخانه ذرت، جو، لوبیا، سویا و... سبوس بدست آمده از کارخانه های کشور، در قالب یک شبکه هوشمند است که تمامی خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه می دهد. این سامانه برای جلوگیری از توزیع نامناسب نهاده های دامی و تثبیت قیمت ها ایجاد شده، و خدمات مالی این سامانه زیر نظر بانک سپه ایران است.
اخذ رضایت همه اعضای سامانه جهت همکاری طولانی مدت و توانایی در زمینه جذب مشتریان جدید، از اهداف سازمان بوده است. همچنین ورود به بازار های بین المللی جهت تأمین و توزیع شفاف و بدون واسطه مواد اولیه مورد نیاز مصرف کنندگان با کمترین هزینه در کنار ایجاد ثبات در بازار داخلی، از گام های مهم و برنامه ریزی شده سامانه یکپارچه نهاده های دامی به شمار می آید.
راهنمای ورود به سامانه یکپارچه نهاده ای دامی enahadeh.ir
سامانه یکپارچه نهاده های دامی با همکاری و هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی طراحی و پیاده سازی شده است. خدمات ارائه شده توسط سامانه نهاده های دامی به صورت کاملا الکترونیک از طریق سایت ارائه می شود. سامانه یکپارچه نهاده های دامی کلیه خدمات مربوط به نهاده های دامی کشور را در اختیار اعضا تحت پوشش خود و افرادی که به هر نحوی با خدمات این بخش در ارتباط هستند، قرار می دهد. ارائه خدمات توسط این سامانه، کمک شایانی در صرفه جویی در وقت و هزینه افراد می کند.
در صورتی که قصد استفاده از امکانات ارائه شده در سایت نهاده های دامی برای ورود به سامانه ذرت، سبوس گندم، اطلس کارخانجات و ... را دارید، ابتدا لازم است وارد سایت enahadeh.ir شوید و از امکانات ارائه شده در آن استفاده نمایید. دامپروران، کشاورزان و تمامی فعالان این حوزه می توانند با عضویت در این سامانه از تمامی خدمات آن استفاده نمایند. در ادامه نحوه ورود به این سامانه ارائه شده است.
در مرحله اول آدرس سامانه یکپارچه نهاده های دامی enahadeh.ir را مرورگر خود جستجو نموده تا با صفحه ای مطابق تصویر زیر روبه رو شوید.
حال همان طور که در شکل زیر نشان داده شده، روی بخش مورد نظر خود کلیک نمایید.
بر روی هر کدام از بخش های نشان داده شده در مرحله قبل که کلیک کنید، بخش هایی برای شما نشان داده خواهد شد که لازم است، نام کاربری و رمز عبور خودتان را وارد کرده تا بتوانید وارد سامانه یکپارچه نهاده های دامی شده و از خدمات آن بهره مند گردید. در ادامه مقاله نحوه ورود به هر کدام از بخش ها را به تفصیل شرح داده ایم.
ورود به سامانه سبوس گندم سامانه یکپارچه نهاده ای دامی
سامانه سبوس گندم یکی از شاخه های خدماتی سامانه نهاده های دامی است. این سامانه متعلق به سایت وزارت جهاد کشاورزی، معاونت امور تولیدات دامی و دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام است. خدمات مالی این سامانه زیر نظر بانک سپه ایران است. با روی کار آمدن این سامانه تمام الکترونیک مشکلات روش های سنتی تولید و توزیع سبوس گندم برطرف شده است. از این پس، همه تولید کنندگان و بهره برداران و دامپروران می توانند، با استفاده از این سامانه، کلیه خدمات مربوط به تولید و توزیع سبوس گندم را تکمیل نمایند.
برای ورود به بخش سامانه سبوس گندم سامانه یکپارچه نهاده های دامی، لازم است ابتدا در مرورگر خود به نشانی enahade.ir مراجعه نموده و در صفحه اصلی مطابق تصویر زیر بر روی گزینه سبوس گندم کلیک کنید.
با طی کردن مرحله قبل به صفحه زیر هدایت می شوید که لازم است نام کاربری و رمز عبورتان را وارد کرده تا بتوانید وارد سامانه سبوس گندم شده و از خدمات این سامانه بهره مند شوید.
سامانه سپند خوراک دام از جمله سامانه های راه اندازی شده از سوی جهاد کشاورزی بوده که در حال حاضر زیر نظر اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور فارس فعالیت می کند.
سامانه اطلس کارخانجات سامانه یکپارچه نهاده های دامی
سامانه اطلس کارخانجات سامانه یکپارچه نهاده های دامی به عنوان جامع ترین بانک اطلاعاتی صنعت خوراک در کشور شناخته شده است. سامانه اطلس در راستای ممیزی و نظارت بیشتر بر کیفیت و کمیت تولیدات واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان راه اندازی شده است. این سامانه با افزایش بهره وری و کنترل کیفی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و ساماندهی مواد اولیه مورد نیاز این واحد ها آغاز به کار کرده است.
در این سامانه هوشمند، تمامی کارخانه ها باید نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کرده و سپس با نظارت و همکاری تشکل مربوط کد رهگیری دریافت نمایند. در مرحله بعد، مواد اولیه ای به صورت ترانزیت وارد می شود تا محصول نهایی برای صادرات در این سامانه به صورت آنلاین قابل رهگیری و رویت باشد.
شایان ذکر است که شما فعالان این حوزه و کارخانه هایی که علاقمند به ثبت نام در سامانه اطلس و استفاده از خدمات آن را دارند، می توانند به نشانی اینترنتی enahadeh.ir مراجعه نموده و مطابق تصویر زیر بر روی گزینه سامانه اطلس کلیک نمایید.
با کلیک بر روی گزینه سامانه اطلس، با صفحه ای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد. در این صفحه بر روی گزینه ورود به سامانه اطلس کارخانجات کلیک نمایید.
بعد از ورود به صفحه مختص خدمات اطلس کارخانه، مطابق تصویر بالا سه گزینه برای شما مراجعین عزیز در نظر گرفته شده است:
ثبت مشخصات اولیه کارخانجات و کارگاه ها
بررسی وضعیت تایید/عدم تایید مشخصات اولیه
با انتخاب هر یک از گزینه های که مربوط به فعالیت مورد نظر شماست خدمات مربوط به این سامانه خدمت سما مراجعه کننده محترم ارائه خواهد شد. حال لازم است نام کاربری، رمز عبور و کد امنیتی نشان داده شده در تصویر را وارد کرده تا بتوانید وارد سامانه اطلس کارخانجات بشوید.
ورود به سامانه ذرت سامانه یکپارچه نهاده ای دامی
سامانه ذرت هم یکی از شاخه های خدماتی اصلی سامانه نهاده های دامی است. این سامانه متعلق به وزارت جهاد کشاورزی، معاونت امور تولیدات دامی و دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام است. کلیه خدمات مالی و گردش حساب ها در این سامانه زیر نظر بانک سپه ایران است. با راه اندازی سامانه ذرت مشکلات مربوط به تولید و توزیع سنتی ذرت تسهیل یافته است.
همه کارخانجات تولید ذرت با وارد شدن به این سامانه بزرگ و دریافت کد رهگیری می توانند از خدمات مربوط به این سامانه استفاده کنند. همه تولید کنندگان و دامپروران که در این سامانه ثبت نام نموده و وارد آن بشوند، می توانند از خدمات مربوط به تولید و توزیع و صادرات ذرت استفاده کنند.
فعالان این حوزه و کارخانه هایی که علاقمند به ثبت نام در سامانه ذرت نهاده های دامی هستند، لازم است ابتدا به نشانی اینترنتی nahadeh.ir مراجعه کنید. بعد از ورود به صفحه اصلی سامانه یکپارچه نهاده های دامی، مطابق شکل زیر، از کادر پایین صفحه گزینه سوم یا همان ذرت را انتخاب کنید.
حال با صفحه زیر مواجه خواهید شد که مربوط به اطلاعات لازم برای ورود به سامانه ذرت است. در این صفحه نام کاربری و رمز عبورتان را وارد کرده تا بتوانید وارد این سامانه شده و از خدمات آن بهره مند گردید.
سایر امکانات سامانه یکپارچه نهاده های دامی
همان طور که در این مقاله به طور کامل خدمات سامانه یکپارچه نهاده های دامی enahadeh.ir کشور، در بخش های سبوس، اطلس کارخانجات و ذرت توضیح داده شد، این سامانه مزایا و امکانت دیگری نیز دارد. با استفاده از این سامانه می توان از سرویس CRM یا همان مدیریت ارتباط با مشتری و سرویس GPS که اطلاعات منطقه ای مشتریان و ... را در اختیار فروشندگان قرار می دهد، نیز استفاده نمود.
لازم به ذکر است که سامانه های جو، لوبیا، سویا و کنجاله سویا نیز به زودی در سامانه یکپارچه نهاده های دامی راه اندازی شده و قابل بهره برداری برای همگان خواهند بود.
سامانه سانکا کلیه خدمات مربوط به سازمان را در اختیار اعضا تحت پوشش و افرادی که به هر نحوی با خدمات بخش منابع طبیعی و کشاورزی در ارتباط هستند، قرار می دهد. ارائه خدمات توسط این سامانه کمک شایانی در صرفه جویی در وقت و هزینه افراد می کند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه یکپارچه نهاده های دامی enahadeh.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. لینک ورود به این سایت در این مقاله ارائه شده است.