برای مشاوره ورود به سامانه سناد دانش آموزی
برای مشاوره ورود به سامانه سناد دانش آموزی
برای ورود مستقیم به سامانه سناد دانش آموزی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه سناد دانش آموزی به نشانی snd.medu.ir ارائه شده است .
سامانه سناد، سامانه ای است که از سوی وزارت آموزش و پرورش برای انجام بعضی از امور مدارس به صورت آنلاین و یکپارچه راه اندازی شده است. این سامانه خدمات مختلفی را به دانش آموزان و معلمان مدارس در سراسر کشور ارائه می کند. بنابراین، لازم است که تمامی دانش آموزان و معلمان مدارس با نحوه ورود به این سایت و نحوه استفاده از امکانات آن آشنا باشند.
با توجه به اهمیت سامانه دانش آموزی سناد برای فرهنگیان و دانش آموزان، در ادامه این مقاله قصد داریم مخاطبان را با سایت snd.medu.ir و جزئیات مربوط آن شامل نحوه ورود به سامانه سناد جدید، سایت سناد ابتدایی و ثبت نمرات در سامانه آشنا کنیم.
معرفی سامانه سناد دانش آموزی snd.medu.ir
سامانه سناد دانش آموزی، سامانه ای است که برای ارائه خدمات غیر حضوری به مدارس، دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش سراسر کشور از سوی وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شد. snd.medu.ir، در سال های اخیر امکانات مختلفی را به کاربران ارائه کرده است که از مهم ترین این خدمات می توان به ثبت اطلاعات دانش آموزان در این سایت اشاره کرد. در واقع، تمامی اطلاعات دانش آموزان پس از ثبت نام در مدارس، از سوی مدیر مدرسه به صورت غیر حضوری و آنلاین در سامانه سناد دانش آموزی ثبت و ذخیره می شود.
وجود سامانه ای یکپارچه برای ثبت اطلاعات دانش آموزان به صورت آنلاین، موجب می شود که سامانه های مختلف وزارت آموزش و پرورش به صورت آنلاین با یکدیگر ادغام شوند و خدمات غیر حضوری این وزارتخانه با سرعت و سهولت بیشتری انجام می شود.
اگرچه تنها خدمتی که در سایت دانش آموزی سناد ارائه می شود، ثبت اطلاعات آن ها در این سامانه نیست؛ اما این امکان از مهم ترین خدماتی است که در snd.medu.ir ارائه می شود. ثبت نمرات دانش آموزان، دریافت کارنامه تحصیلی، ثبت نام در بعضی از آزمون های مختلف، کلاس بندی دانش آموزان، ثبت رشته تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه دوم و ... از امکانات دیگری است که در سایت سناد دانش آموزی ارائه می شود.
اما در حال حاضر این سایت تنها به کاربران مناطق، ادارات کل و وزارتخانه امکان ورود و استفاده می دهد و برای کاربران دیگر غیر فعال شده است و به همین دلیل، دیگر کاربردی برای دانش آموزان و مدارس ندارد.
راهنمای ورود به سامانه سناد دانش آموزی snd.medu.ir
سامانه سناد، سامانه ارائه دهنده خدمات مختلف به مدارس و دانش آموزان است. این سامانه، در سه بخش مختلف ستادی، مدارس و دانش آموزان طبقه بندی شده است. بنابراین، هر یک از گروه های ذکر شده می توانند به بخش مربوط به خودشان وارد شوند و از خدماتی که در این بخش ها ارائه می شود، استفاده نمایند؛ اما همان طور که گفته شد، در حال حاضر، فقط بخش ستادی سایت فعال است. در صورتی که قصد ورود به سامانه سناد آموزش و پرورش را دارید، می توانید طبق مراحلی که در ادامه توضیح داده می شود، پیش بروید.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود آدرس snd.medu.ir را بنویسید تا به صورت مستقیم به این سایت وارد شوید.
نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که سامانه سناد در حال حاظر تنها برای کاربران مناطق، ادارات کل و وزارتخانه در دسترس است و این سامانه برای مدیران و کاربران دیگر، غیر فعال شده است. طبق اطلاعیه منتشر شده در سایت، مدیران برای هر نوع تغییراتی باید به ادارات سنجش مناطق مراجه کنند.
پس برای ورود به بخش ستادی، در صفحه اصلی سایت، روی گزینه ورود به بخش ستادی کلیک کنید.
در صفحه باز شده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد و روی "ورود" کلیک کنید.
سامانه فارغ التحصیلی امین، سامانه ای است که از سوی وزارت و آموزش و پرورش برای ثبت اطلاعات دانش آموزان به صورت یکپارچه توسط مدارس روی کار آمده است که در مقاله زیر به آن پرداخته شده است.
سامانه سناد ابتدایی
در حال حاضر، سایت سناد از زیر مجموعه سایت های مختلفی تشکیل شده است. در واقع، هر یک از مقاطع تحصیلی شامل ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، مدارس بزرگسال و ... از آدرس سایت مجزایی برخوردار می باشند. بنابراین، آن دسته از مدارسی که قصد ورود به سامانه سناد snd.medu.ir را دارند، باید به آدرس مقطع تحصیلی مدرسه خود مراجعه کنند و از امکاناتی که در آن مقطع تحصیلی ارائه می شود، استفاده کنند.
فهرست این سایت ها بر اساس نوع مدرسه و مقطع تحصیلی در صفحه اصلی سامانه سناد قرار داده شده اند و به نظر می رسد که با غیر فعال شدن سایت سناد اصلی، این سایت های زیرمجموعه، هم فعالیت خود را پایان داده اند.
آدرس سایت سناد ابتدایی به روز رسانی شده است و در فهرست سامانه های سناد، هر دو نشانی قدیم و جدید موجود است که متاسفانه آدرس جدید سایت سناد ابتدایی به نشانی schsnd.medu.ir در لیست سامانه ها قرار نگرفته است.
سامانه سناد متوسطه M2-snd.medu.ir
بر اساس دسته بندی که برای سامانه سناد دانش آموز صورت گرفته است، هر مقطع تحصیلی، سامانه سناد مخصوص خود را دارد که علاوه بر دسته بندی براساس مقطع، براساس نوع مدرسه نیز سامانه های جداگانه ای تعریف شده و برای مقطع متوسطه نیز سامانه های مخصوص در نظر گرفته شده است.
دو سایت M1-snd.medu.ir و M2-snd.medu.ir، به ترتیب برای ارائه خدمات در مقطع های متوسطه اول و متوسطه دوم روی کار آمدند و آدرس های گذاشته شده، نشانی جدید این سامانه ها است. البته برای مدارس استثنایی سامانه ای جدا طراحی شده است که آدرس آن برای متوسطه اول esm1-snd.medu.ir و برای متوسطه دوم esm2-snd.medu.ir می باشد. البته باید یادآوری کنیم که سامانه سناد هم اکنون غیر فعال است.
سامانه سناد جدید
در سال های اخیر، سامانه سناد به روز رسانی شده است و آدرس این سایت به نشانی snd.medu.ir تغییر کرده است. لذا آن دسته از افرادی که قصد ورود به سایت سناد جدید را دارند، باید به آدرس جدید سناد به نشانی گفته شده، snd.medu.ir وارد شوند و از خدمات مختلف آن استفاده نمایند.
لازم به ذکر است که آدرس سامانه سناد در هر یک از مقاطع تحصیلی نیز تغییر پیدا کرده است که لازم است افراد به سایت سناد به نشانی snd.medu.ir وارد شوند و به آدرس های جدیدی که برای هر یک از مقاطع تحصیلی در این سایت درج شده است، وارد شوند.
نحوه ثبت نمرات در سامانه سناد
یکی از خدماتی که در سامانه سناد دانش آموزی ارائه می شود، ثبت نمرات دانش آموزان در این سامانه می باشد. در صورتی که قصد ثبت کردن نمرات در snd.medu.ir را دارید، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید. دقت داشته باشید که معلم باید توسط مدیر مدرسه در سامانه سناد تعریف شود و یک رمز عبور به شماره تلفن همراه معلم ارسال شود. البته همان طور که گفتیم، در حال حاضر این سامانه فقط برای کاربران مناطق، ادارات کل و وزارتخانه در دسترس است.
ابتدا به سایت سناد به نشانی snd.medu.ir و بخش مربوط به مدارس وارد شوید.
حال، کد مدرسه خود را در فیلد اول و کد ملی خود را در فیلد دوم و رمز عبور خود را در فیلد سوم وارد کنید.
در مرحله بعدی، معلمان می بایست پس از ورود به پنل شخصی خود بر روی گزینه «ثبت ارزشیابی» کلیک کنند.
برای ورود به بخش ارزشیابی لازم است که کد ملی و رمز عبور معلمان مجددا وارد شود.
در این مرحله لازم است که معلمان فرم مربوط به جستجوی ارزشیابی دانش آموزان را تکمیل کنند و در نهایت بر روی گزینه جستجو کلیک کنند.
حال نام دانش آموزان یک کلاس به صورت دقیق به معلم نشان داده می شود. در صورتی که قصد ثبت نمره ارزشیابی دانش آموزان خود را دارید، می توانید بر روی گزینه «ثبت ارزشیابی» کلیک کنید و نمره دانش آموز را ثبت کنید.
سامانه سیدا یکی از سامانه هایی است که توسط آموزش و پرورش راه اندازی شده است و کلیه دانش آموزان و معلمان آموزش و پرورش می توانند از امکانات سایت سیدا استفاده نمایند که توضیحات بیشتر، در مقاله زیر ارائه شده است.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه سناد دانش آموزی به نشانی snd.medu.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.