برای مشاوره قطع شدن دستگاه کارتخوان
برای مشاوره قطع شدن دستگاه کارتخوان
![تماس](https://www.samanehha.com/images/phonee.png)
![](https://www.samanehha.com/images/charging_desktop.gif)
یکی از دغدغه های صاحبان کسب و کار، آشنایی با دلایل قطع شدن دستگاه کارتخوان می باشد. چرا که ایجاد هرگونه مشکل برای دستگاه های کارتخوان، کسب و کار افراد را با مشکلات متعددی مواجه می کند. از جمله دلایل قطع شدن دستگاه کارتخوان می توان به وصل نبودن پایانه کارتخوان، نداشتن پرونده مالیاتی، الصاق نبودن کارتخوان به پرونده مالیاتی، مشکلات فنی و... می باشد.
حل مشکل قطع شدن دستگاه کارتخوان به دلایل مختلف قطعی این دستگاه های کاربردی بستگی دارد. به همین دلیل اشخاص می بایست با روش های حل مشکل قطعی دستگاه های کارتخوان آشنا شوند افراد همچنین می بایست از چگونگی غیر فعال شدن دستگاه کارتخوان نیز مطلع شوند. بنابراین در ادامه مقاله کاربران با نحوه حل مشکل قطع شدن کارتخوان آشنا شده و اطلاعات مناسبی را در مورد دلایل غیرفعال شدن این دستگاه ها کسب می کنند.
علل قطع شدن کارتخوان
امروزه کارتخوان ها نقش مهمی در کسب و کار های مختلف داشته و خدمات پرداخت مشاغل مختلف را تسهیل می کند. چرا که افراد معمولا از کارت بانکی برای خرید محصولات مختلف استفاده می کند. چنان چه کارتخوان با مشکل قطعی مواجه شود، روند کسب و کار متقاضیان را با مشکلات متعددی مواجه می کند. به همین دلیل افراد باید با چگونگی حل مشکل خاموش شدن پوز آشنا شوند. عمده دلیل قطع شدن دستگاه کارتخوان، مربوط به پرونده های مالیاتی صاحبان کسب و کار می باشد. با این حال دلایل دیگری نیز برای قطعی کارتخوان وجود دارد. به همین دلیل در ادامه برخی از مهم ترین علل قطع شدن کارتخوان توضیح داده شده است.
وصل نبودن پایانه کارتخوان
یکی از مهم ترین دلایل قطع شدن کارتخوان، وصل نبودن پایانه این دستگاه می باشد. به همین دلیل افراد می بایست با پشتیبانی کارتخوان خود تماس گرفته تا پایانه دستگاه خود را چک کند. با اتصال پایانه کارتخوان، مشکل قطعی دستگاه برطرف می شود.
نداشتن پرونده مالیاتی
صاحبان کسب و کار می بایست از پرونده مالیاتی فعال برخوردار باشند. به همین دلیل چنان چه اشخاص پرونده مالیاتی فعال نداشته باشند، دستگاه پوز آنان غیر فعال می شود. لازم به ذکر است که فعالسازی دستگاه کارتخوان پس از تشکیل پرونده مالیاتی بین ۴ تا ۷ روز زمان می برد.
الصاق نبودن کارتخوان به پرونده مالیاتی
صاحبان کسب و کار می بایست نسبت به الصاق دستگاه کارتخوان خود به پرونده مالیاتی اقدام نموده و کد مالیاتی دریافت نمایند. عدم تکمیل پرونده مالیاتی و عدم دریافت کد مالیاتی باعث قطع شدن دستگاه کارتخوان شده و متقاضیان را با مشکلات متعددی مواجه می کند.
مشکلات فنی
بروز مشکلات فنی برای دستگاه کارتخوان یکی از ظایع تربن دلایل قطعی این دستگاه می باشد. از جمله مشکلاتی که باعث قطعی کارتخوان شده می توان به اختلال در کابل های ارتباطی، خرابی باتری، خرابی سوکت شارژ، جای گذاری نامناسب سیم کارت و... اشاره نمود.
نحوه حل مشکل قطع شدن کارتخوان
امروزه دستگاه های کارتخوان نقش مهمی در تراکنش های مالی کسب و کار های مختلف دارد. به طوری که بروز هرگونه مشکل برای دستگاه کارتخوان، کسب و کار متقاضیان را دچار اختلال می کند. چنانچه دلیل قطعی کارتخوان مشکلات فنی باشد، اشخاص معمولا با مراجعه به مرکز پشتیبانی دستگاه کارتخوان، امکان وصل مجدد کارتخوان های قطع شده را پیدا خواهند کرد. با این حال معمولا مهم ترین دلیل قطع شدن دستگاه کارتخوان مربوط به پرونده های مالیاتی می باشد. به همین دلیل اشخاص با مراجعه به سایت فعال سازی کارت خوان امکان حل مشکل خاموش شدن پوز را خواهند داشت. در ادامه نحوه حل مشکل قطع شدن کارتخوان به دلیل پرونده های مالیاتی توضیح داده شده است.
اشخاص باید ابتدا وارد سامانه خدمات الکترونیکی امور مالیاتی به نشانی اینترنتی tax.gov.ir شوند. کاربران در ادامه باید در بخش خدمات اصلی مالیاتی، گزینه پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک را انتخاب کنند.
افراد در ادامه می بایست گزینه ورود به ثبت نام را انتخاب نمایند.
اشخاص در این بخش می بایست شماره ملی، کلمه عبور و کد امنیتی را وارد کرده و گزینه ورود به درگاه ملی را انتخاب کنند.
کاربران در ادامه امکان مشاهده پرونده های مالیاتی خود را خواهند داشت.
اشخاص بدین ترتیب امکان تکمیل پرونده های مالیاتی ناقص خود را پیدا می کنند. صاحبان کسب و کاری که پرونده مالیاتی نداشته باشند، با تشکیل پرونده مالیاتی و الصاق دستگاه کارتخوان خود به این سامانه، امکان فعالسازی کارتخوان خود را پیدا می کنند. در صورتی که پس از انجام مراحل فوق مشکل قطعی دستگاه کارتخوان برطرف نشود، کاربران می بایست از پشتیبانی دستگاه کارتخوان برای آشنایی با نحوه فعال سازی مجدد کارتخوان کمک بگیرند.
غیرفعال شدن دستگاه کارتخوان
همانطور که اشاره شد، دستگاه کارتخوان برای کسب و کار های امروزی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. چرا که افراد معمولا از کارت بانکی برای خرید کالا های مورد نظر خود استفاده می کنند. به همین دلیل صاحبان کسب و کار همواره باید نسبت به بررسی فعال بودن دستگاه کارتخوان خود اقدام کنند. پیش از این کاربران با دلایل قطع شدن دستگاه کارتخوان و چگونگی فعال کردن کارت خوان قطع شده آشنا شدند. با این حال در صورت غیرفعال شدن دستگاه کارتخوان نیز متقاضیان باید نسبت به فعالسازی کارتخوان خود اقدام نمایند.
یکی از مهم ترین دلایل غیر فعال شدن دستگاه های کارتخوان، مشکلات مرتبط با پرونده مالیاتی کسب و کار متقاضیان می باشد. به همین دلیل افراد به منظور پیشگیری از غیر فعال شدن کارتخوان خود می بایست نسبت به ثبت کارتخوان در پرونده مالیاتی خود اقدام کنند. اشخاص همچنین باید وضعیت بسته اینترنت و شارژ سیم کارت روی دستگاه کارتخوان را نیز بررسی نموده تا با مشکل غیر فعال شدن دستگاه خود مواجه نشوند.
یکی از دلایل غیر فعال شدن دستگاه های کارتخوان، به روز نبودن نرم افزار این دستگاه ها می باشد. به همین دلیل اشخاص همواره می بایست نسبت به به روزرسانی دستگاه کارتخوان خود اقدام کرده تا کارتخوان آنان غیر فعال نشود. برخی مواقع نیز برخی از دستگاه های کارتخوان قدیمی به طور خودکار غیر فعال شده و اشخاص می بایست نسبت به دریافت دستگاه جدیدی اقدام نموده تا فعال سازی کارتخوان سیار انجام شود. برخی مواقع نیز مشکلات سخت افزاری دستگاه کارتخوان باعث غیر فعال شدن این دستگاه ها شده و اشخاص می بایست از پشتیبانی دستگاه کارتخوان نیز حل مشکل مذکور را پیگیری نمایند.
راه حل قفل شدن دستگاه کارتخوان
دستگاه های کارتخوان نقش مهمی در کسب و کار افراد ایفا نموده و بسیاری از مشتریان از کارت بانکی خود برای خرید کالای مورد نظر خود استفاده می کنند. به همین دلیل اشخاص می بایست با مشکلات دستگاه های کارتخوان آشنا شده و از روش های مختلفی برای حل مشکل ایجاد شده استفاده کنند. پیش از این افراد با دلایل قطع شدن دستگاه کارتخوان و نحوه فعالسازی این دستگاه ها آشنا شدند. با این حال یکی از مشکلات رایج دستگاه های کارتخوان، قفل شدن این دستگاه ها می باشد. دلایل مختلفی نظیر ضربه خوردن دستگاه، بازشدن قطعات دستگاه و مشکلات پرونده های مالیاتی، منجر به قفل شدن دستگاه کارت خوان اشخاص می شود. حل مشکل قفل شدن دستگاه کارتخوان به دلایل قفل شدن این دستگاه بستگی دارد. در ادامه راه حل قفل شدن دستگاه کارتخوان توضیح داده شده است.
اشخاص برای پیشگیری از قفل شدن کارتخوان خود می بایست نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نموده و دستگاه خود را به پرونده مالیاتی خود الصاق نمایند. کاربران همچنین باید جعبه های حفاظتی مخصوص برای جلوگیری از وارد شدن ضربه به کارتخوان خود استفاده نمایند. با توجه به امنیت بالای دستگاه های کارتخوان، بازکردن و دستکاری قطعات این دستگاه منجر به قفل شدن آن می شود. در چنین مواردی صاحبان کسب و کار می بایست از تعمیرکار آموزش دیده برای حل مشکل قفل شدن کارتخوان خود استفاده نمایند.
یکی از روش های مرسوم برای حل مشکل خاموش شدن پوز، ریست کردن این دستگاه می باشد. چرا که با ریست کردن کارتخوان، تنظیمات و اطلاعات به حالت اولیه خود بازگشته و فعال سازی کارتخوان مالیاتی انجام می شود. افراد همچنین می توانند با به روز رسانی دستگاه کارتخوان خود نسبت به رفع مشکل قفل شدن کارتخوان اقدام نمایند. چرا که دلیل دیگر قفل شدن کارتخوان، برنامه قدیمی دستگاه می باشد. در نهایت کاربران با ارایه دستگاه خود به پشتیبانی کارتخوان، امکان حل مشکل قفل شدن دستگاه خود را خواهند داشت.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص قطع شدن دستگاه کارتخوان داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: وصل نبودن پایانه کارتخوان، نداشتن پرونده مالیاتی، الصاق نبودن کارتخوان به پرونده مالیاتی و مشکلات فنی از جمله علل غیرفعال شدن دستگاه کارتخوان هستند.