برای مشاوره دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
برای مشاوره دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
طرح اعطای کارت ایثارگری به منظور قدردانی از ایثارگران گرامی و نظم بخشیدن در تخصیص مزایای مادی و معنوی به این افراد در طی سال های اخیر به تصویب رسید. در این راستا جهاد کشاورزی یکی از اصلی ترین وزارتخانه هایی است که به همه کارکنان رزمنده شاغل و بازنشسته خود که به هر نحوی در هشت سال دوران دفاع مقدس حضور موثر داشته اند کارت ایثارگری اهدا کرده و برای این منظور سایتی را طراحی نموده است تا افراد واجد شرایط از طریق آن نام نویسی نمایند.
در این مقاله علاوه بر اینکه توضیح داده می شود که کارت ایثارگری جهاد کشاورزی چیست، نحوه ورود به سایت دریافت این کارت به همراه نحوه ثبت نام در سامانه به صورت راهنمای تصویری و مرحله به مرحله ارائه می شود. همچنین در ادامه لیست اصلی ترین مدارک لازم برای دریافت ذکر شده و شرایط برخورداری از این کارت نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
کارت ایثارگری جهاد کشاورزی چیست
جانبازان و ایثارگران به دلیل داشتن روحیه بالای از خودگدشتگی و تلاش برای دفاع از امنیت کشور همواره از جایگاه خاصی برخوردار بوده اند. به همین دلیل نیز چندین سال است به افرادی که از شرایط لازم برخوردار می باشند سهمیه ایی تحت عنوان سهمیه 5 درصد و 25 درصدی ایثارگری اختصاص داده شده است تا وزارتخانه ها، دانشگاه ها، دستگاه های اجرایی و سازمان های دولتی بخشی از پذیرش و یا استخدام خود را به این افراد اختصاص داده و یا مزایای دیگری به آن ها تعلق گیرد.
در این میان، به منظور ساماندهی و تکریم هر چه بهتر دارندگان این سهمیه طرحی با نام سند ملی کارت ایثار حدود دو سال گذشته رونمایی شد و در طی آن مقرر گردید تا وزارتخانه های مختلف این کارت را به جهادگران و رزمندگانی که به هر شکل جزو ایثارگران به شمار می روند اهدا نمایند. جهاد کشاورزی از جمله این وزارتخانه ها بود و تا کنون موفق شده است تا به چند هزار نفر از کارکنان خود که جزو جامعه ایثارگری می باشند این کارت را اعطا کند.
در توضیح دقیق تر اینکه کارت ایثارگری جهاد کشاورزی چیست، باید گفت که این کارت دربردارنده مشخصات فردی مانند نام و نام خانوادگی، شماره ملی، تاریخ تولد، نام پدر، سابقه جبهه و سازمان اعزام کننده بوده و با ارائه آن در مواقع لازم به راحتی می توان از سهمیه ها و امتیازات در نظر گرفته شده بهره مند شد. گفتنی است که افراد واجد شرایط بایستی برای دریافت کارت خود با ورود به سایت مربوطه برای دریافت آن هر چه سریعتر اقدام نمایند.
جالب توجه است که طبق اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی، حدود 23 درصد از کارکنان این سازمان ایثارگر بوده و تخمین زده می شود که 350 هزار نفر واجد شرایط دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی می باشند. البته این مورد را باید در نظر داشت که اهدای این کارت یک مرتبه و در یک زمان خاص انجام نشده و بسته به تعداد ثبت نام کنندگان در هر بازه زمانی تعدادی کارت صادر می شود.
ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
همانطور که اشاره شد، برای دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی لازم است تا متقاضیان برای ثبت نام خود به صورت اینترنتی عمل نمایند. برای این منظور سازمان مربوطه سایتی را طراحی کرده است که در واقع خدمت محور بوده و کاربران با مراجعه به آن می توانند اطلاعات خود را تکمیل و برای اخذ کارت و بهره مندی از مزایای بعدی آن اقدام نمایند.
برای ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی کلیک کنید.
برای ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی کافی است که به سامانه جامع آمار و اطلاعات ایثارگران این وزارتخانه به نشانی isarjahad.maj.ir مراجعه شود. در این سامانه لینکی به صورت فعال قرار داده شده است که با کلیک بر روی آن می توان وارد بخش ثبت نامی شده و فرم اولیه را پر کرد و سپس برای انجام مراحل بعدی کافی است که به حساب کاربری خود مراجعه نمود. برای آشنایی بیشتر، در ادامه نحوه ورود به صورت راهنمای تصویری آورده شده است.
جهت ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی باید نشانی isarjahad.maj.ir را در مرورگر جستجو نمود تا وارد صفحه اصلی این سامانه شد و سپس گزینه "ورود به سامانه" را انتخاب نمود.
در اینجا لازم است تا نام کاربری و کلمه عبوری که در هنگام نام نویسی ثبت شده اند را وارد کرد تا وارد پروفایل شخصی خود شد.
کاربران گرامی توجه داشته باشند که از این پس تمامی اطلاعیه ها و خدمات مربوط به ایثارگران از طریق سایت مذکور انجام می شود. به همین دلیل لازم است تا هر چه زودتر نسبت به تکمیل اطلاعات و نام نویسی خود در این سامانه اقدام نمایند. همچنین بخشی برای مشاهده آمار ثبت ایثارگران استان ها قرار داده شده است که با انتخاب لینک آن می توان تعداد جانبازان، رزمندگان، آزادگان، فرزندان شهید و ... را مشاهده نمود.
نحوه دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
خوشبختانه با ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی دیگر نیازی به صرف زمان و هزینه جهت اخذ آن نیز نیست و در هر مکان و زمانی می توان این کار را انجام داد. جالب توجه است که صرفا ثبت نام در سایت مربوطه به منزله دریافت کارت نبوده و کارشناسان مربوطه باید ابتدا اطلاعات و مدارک خواسته شده را بررسی و آن ها را تائید کنند. البته چنانچه در هر کدام از موارد نقصی وجود داشته باشد این امر از طریق پنل شخصی اطلاع رسانی خواهد شد.
پیش از اینکه به نحوه دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی پرداخته شود این مورد را باید متذکر شد که متقاضیان می بایست قبل از ثبت نام در سامانه به مراکز سپاه پاسداران استان محل سکونت خود مراجعه کرده و هماهنگی های لازم را به عمل نمایند، در غیر این صورت ثبت نام تائید نخواهند شد. در مجموع نحوه انجام نام نویسی به ترتیب زیر می باشد.
پس از ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی بایستی روی گزینه ثبت نام کلیک کرد.
در این قسمت لازم است تا ابتدا نوع ایثارگری مشخص شده و سپس سایر اطلاعات خواسته شده در فیلدهای مربوطه وارد شوند.
لازم به ذکر است که پس از اتمام ثبت نام و تائید تمامی اطلاعات، کد ملی به عنوان نام کاربری و شماره همراه به عنوان رمز عبور در نظر گرفته می شود. همچنین وارد کردن کد بنیاد شهید یا کد پرسنلی برای دارندگان این موارد الزامی است و اگر تمامی گزینه ها به درستی وارد شوند در پایان پیغامی با محتوای موفقیت آمیز بودن عملیات نمایش داده شده و باید منتظر تائید نهایی کارشناسان بود.
مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
تمامی افرادی که متقاضی دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی هستند باید در زمان ثبت نام با ورود به سامانه یک سری مدارک و اطلاعات را ارائه دهند تا شرایط آن ها محرز شود. گفتنی است که با توجه به آنکه این مدارک به شکل اینترنتی ارائه می شوند، باید در سایز و حجم خواسته شده باشند چراکه در غیر این صورت امکان بارگذاری آن ها وجود نخواهد داشت.
نکته قابل توجه آن است که لیست مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی معمولا از طریق سایت های استانی نیز اطلاع رسانی می شود، اما بارگذاری در همان سایتی که در قسمت بالا ذکر شد انجام خواهد شد. اما این مدارک باید در فرمت jpeg بوده و ضمن داشتن وضوح کافی از 300 کیلوبایت فراتر نروند. در ادامه برای آگاهی بیشتر لیست این مدارک ذکر شده است.
اسکن اصل کارت ملی
اسکن اصل شناسنامه رزمنده
اسکن اصل کارت ملی و صفحه اول و دوم شناسنامه اعضای خانواده
اسکن اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت رزمنده
اسکن عکس پرسنلی رزمنده (رنگی با پشت زمینه سفید)
کپی حکم یا ابلاغ بازنشستگی رزمنده یا گواهی اشتغال ویژه رزمندگان شاغل
پر کردن فرم نماینده خانواده رزمنده متوفی
اسکن گواهی رزمندگی (ویژه رزمندگان)
اسکن گواهی اشتغال
اسکن گواهی بازنشستگی (ویژه بازنشستگان)
اسکن گواهی آزادگی (مخصوص آزادگان
لازم به ذکر است که اگر مدارک اسکن شده ناخوانا و یا دارای مشکل باشند به آن ها ترتیب اثر داده نخواهد شد و شخص باید مجددا آن ها را اصلاح کند. همچنین این امکان وجود دارد تا در صورت اشتباه بودن اطلاعات آن ها را تصحیح یا ویرایش کرد. برای این امر کافی است که کاربر به همان سایت ثبت نامی مراجعه کرده و موارد لازم را تغییر دهد.
شرایط دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی
بدیهی است که ورود به سایت دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی و ثبت نام در آن تنها برای یک سری افراد مجاز می باشد. چراکه این افراد و فرزندان آن ها از مزایای خوبی مانند خدمات درمان پایه و تکمیلی، سهمیه کنکور، تحصیل رایگان، حقوق نسبتا بالا، دریافت کمک معیشت و ... بهره مند شده و به همین دلیل داشتن یک سری شرایط خاص الزامی می باشد.
البته باید توجه داشت که شرایط دریافت کارت ایثارگری جهاد کشاورزی تا حد زیادی از طریق سیستم و سامانه های مربوطه قابل بررسی می باشد و اطلاعات تمامی متقاضیان قبلا ذخیره شده است. با این حال لازم است تا متقاضیان در زمان ثبت نام از یک سری شرایط برخوردار باشند و آگاهی از این موارد برای تسریع در انجام نام نویسی کمک می کند. از این رو در ادامه به مهمترین این موارد اشاره شده است.
جانبازان، آزادگان، خانواده شهدا، رزمندگان، جاویدالاثران، مفقودالاثران، شهدا و جانبازان انقلاب اسلامی، وحدت، و مدافع حرم جزو واجدین شرایط دریافت کارت ایثارگری می باشند.
فرد باید دارای حداقل 6 ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشد تا رزمنده محسوب شود.
داشتن کد سهمیه رزمندگی برای متقاضیان الزامی است.
افرادی که خدمت سربازی خود را در جبهه گذرانده اند لازم است تا از محل اعزام خود یک گواهی به مدت یک سوم یا دو سوم مدت زمان حضور در جبهه را ارائه دهند.
ارائه اصل برگ پایانی جبهه اجباری است.
قابل ذکر است افرادی که قبلا نام نویسی کرده اند برای پیگیری وضعیت خود می توانند به سایت ثبت نامی و یا سایت ساجا مراجعه نمایند. با توجه به آنکه بررسی مدارک با دقت انجام می گردد، توصیه می شود که اطلاعات ارائه شده کامل و دقیق باشند چراکه در صورت وجود هر گونه اطلاعات خلاف واقعیت درخواست رد خواهد شد و شخص حق هیچگونه اعتراضی ندارد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص کارت ایثارگری جهاد کشاورزی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: بایستی به آدرس اینترنتی isarjahad.maj.ir وارد و از بخش ثبت نام اقدام کنید. راهنمای تصویری در متن مقاله آورده شده.