برای مشاوره نحوه از دسترس خارج کردن گوشی
برای مشاوره نحوه از دسترس خارج کردن گوشی
گاهی اوقات افراد فرصت کافی برای پاسخگویی به تماس ها و پیامک ها نداشته یا نیاز به استراحت دارند، در چنین مواقعی می توان از روش های از دسترس خارج کردن گوشی استفاده نمود. باید به کسب اطلاعات در خصوص انواع روش ها پرداخته و به سوال چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم، پاسخ داد. افراد معمولا می توانند از طریق مراجعه به تنظیمات تلفن همراه یا نصب اپلیکیشن های خاص مراحل از دسترس خارج کردن را طی نموده و به شکل موقت هیچ تماس یا پیامکی دریافت نکنند.
انواع تلفن همراه های اندروید و آیفون شرایط از دسترس خارج کردن گوشی را برای کاربران فراهم نموده و به عنوان مثال می توان از طریق روشن کردن حالت پرواز، مدتی از دسترس مخاطبان خارج شد. در این مقاله روش های از دسترس خارج کردن گوشی برای دارندگان دستگاه های اندروید و آیفون شرح داده شده و کد دستوری مربوطه نیز آمده است. اشخاص از طریق مطالعه این مقاله با اپلیکیشن های ارائه دهنده خدمات از دسترس خارج کردن تلفن همراه آشنا شده و به نشانی دانلود موارد دسترسی خواهند یافت.
روش های از دسترس خارج کردن گوشی اندروید
افراد معمولا هنگامی نسبت به از دسترس خارج کردن گوشی اقدام می نمایند که امکان خاموش نمودن تلفن همراه را نداشته، اما همچنین تمایل به پاسخگویی به تماس ها و پیامک ها ندارند. تلفن همراه اندروید را از طریق روش های متنوعی از جمله فعال سازی حالت پرواز یا اعمال تغییرات در تنظیمات شبکه می توان از دسترس خارج نمود. در ادامه به شرح روش های از دسترس خارج کردن گوشی اندروید پرداخته شده است.
کلیه تلفن همراه های اندروید دارای گزینه ای با عنوان Flight Mode یا Airplane Mode بوده که از طریق ضربه زدن بر روی این گزینه، تلفن همراه به شکل موقت از دسترس خارج می شود. برای فعال سازی قابلیت مربوطه می توان وارد تنظیمات تلفن همراه شده و به قسمت اتصال و هم رسانی یا Connection and sharing مراجعه کرد. در گام بعدی باید حالت هواپیما یا Airplane Mode را فعال نمود. اشخاص همچنین می توانند از طریق پایین کشیدن منوی کشویی بالای صفحه تلفن همراه، روی آیکون هواپیما ضربه زده تا فعال سازی صورت گیرد.
شایان ذکر است که پس از روشن کردن Airplane Mode امکان استفاده از اینترنت سیم کارت وجود نداشته و همچنین نمی توان با مخاطبان تماس گرفته یا پیامک فرستاد. بنابراین ارتباط فرد با سایرین به طور کامل قطع شده و مخاطبان نیز موفق به برقراری تماس با او نمی شوند، اما امکان اتصال به وای فای وجود خواهد داشت. آن دسته از اشخاصی که تمایل به پاسخدهی به تماس ها ندارند، می توانند از Flight Mode استفاده کنند. در این حالت هیچ گونه اطلاع رسانی در خصوص این که چه کسانی در حال برقراری تماس می باشند، انجام نشده و به همین دلیل فرد نیاز به توجیه علت عدم پاسخگویی نخواهد داشت.
در پاسخ به این پرسش که چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم، می بایست توضیح داد که روش های متنوعی برای این امر وجود داشته اما بهترین راه، استفاده از تنظیمات تلفن همراه و اعمال تغییرات است. به منظور ایجاد اختلال در اتصال به شبکه، باید وارد تنظیمات گوشی شده و روی سیم کارت ها و شبکه ها یا SIM cards & mobile networks ضربه زد. در ادامه نیاز به انتخاب یک سیم کارت می باشد.
در گام بعدی افراد باید شبکه های موبایل را انتخاب کرده و سپس اتصال خودکار را غیر فعال نموده و به یک شبکه نامربوط متصل شوند. به منظور پایان یافتن از دسترس خارج بودن گوشی، مجددا باید وارد تنظیمات شده و اتصال خودکار را فعال کرد.
لازم به ذکر است که تنظیمات هر تلفن همراه با دیگری تفاوت داشته و نسخه اندروید دستگاه ها نیز با یکدیگر فرق دارد. با این حال کلیه تلفن همراه های اندروید مجهز به یک قسمت با عنوان تنظیمات شبکه بوده و شخص می تواند از طریق جستجوی عبارت شبکه یا network در تنظیمات، به صفحه مربوطه دسترسی یابد.
گاهی اوقات افراد تمایل به پاسخگویی به تماس های یک شخص خاص نداشته که در این صورت نیازی به از دسترس خارج کردن گوشی نمی باشد. در این حالت افراد باید نسبت به بلاک یا مسدود سازی شماره اقدام نمایند. برای این امر ابتدا می بایست وارد قسمت تلفن یا مخاطبان گوشی شد. در صورت ورود به قسمت تلفن لیست شماره هایی که اخیرا با آن ها ارتباط برقرار شده، نمایش داده شده و می توان انگشت خود را چند ثانیه روی یک شماره نگه داشت. آن دسته از افرادی که وارد مخاطبین می شوند، باید ابتدا یک مخاطب را انتخاب کرده و پس از نمایش شماره مدتی شماره را لمس نمایند. در نهایت گزینه مسدود کردن در بخش تلفن یا مخاطبین قابل مشاهده شده و باید آن را انتخاب نمود.
لازم به ذکر است که به منظور رفع مسدودی شماره ها باید وارد تنظیمات بخش تلفن شده و روی شماره های مسدود شده ضربه زد. در ادامه لیستی از موارد نمایش داده شده و امکان خارج کردن شماره ها از لیست فراهم می شود. معمولا افراد از روش بلاک و مسدود سازی برای عدم دریافت تماس از مزاحم ها استفاده می کنند.
یکی از روش های از دسترس خارج کردن گوشی اندروید این است که اشخاص از طریق مراجعه به تنظیمات، درخواست انتقال تماس ها را ثبت کرده و در حقیقت تماس ها را به خطی مسدود یا خراب فوروارد نمایند. به منظور فوروارد کردن باید وارد Calls در بخش تنظیمات شده و روی گزینه Call forwarding ضربه زد.
حالا می توان یکی از گزینه های موجود را انتخاب کرده و روی حالت on قرار داد. در صورت ضربه زدن بر روی Always forward تماس ها همواره انتقال یافته اما در صورت انتخاب سایر موارد، تماس ها در شرایط خاص فوروارد می شوند. برای مثال شخص با ضربه زدن بر روی When busy درخواست انتقال تماس در زمان هایی که فرصت کافی ندارد را مطرح می نماید. در نهایت اشخاص باید شماره مد نظر برای دایورت را در فرم درج کرده و روی Turn on ضربه بزنند.
امکان غیر فعال کردن Call forwarding نیز وجود داشته و شخص در هر زمان می تواند از طریق مراجعه به تنظیمات، فوروارد را خاموش کرده و روی حالت off قرار دهد. این روش جزو بهترین روش های از دسترس خارج کردن گوشی بوده زیرا می توان پس از فعال سازی فوروارد، همچنان به اینترنت متصل شده و از تلفن همراه استفاده کرد. اما متقاضی باید یک خط خراب یا مسدود را شناخته یا موفق به انتقال تماس ها به آن خط شود.
منظور از Do Not Disturb مزاحم نشوید بوده که مخفف این عبارت DND است. برای فعال سازی حالت مزاحم نشوید باید منوی کشویی بالای تلفن همراه را به پایین کشیده و روی عبارت Do Not Disturb ضربه زد. پس از فعال سازی این حالت شخص امکان اتصال به اینترنت را داشته، اما مخاطبان امکان برقراری تماس با فرد را ندارند.
به منظور خاموش کردن حالت مزاحم نشوید باید مجددا منوی کشویی را پایین کشیده و یک بار روی گزینه مربوطه ضربه زد. این روش تا حدودی شبیه روش استفاده از Airplane Mode بوده، اما مزیت دسترسی به اینترنت را در حین از دسترس خارج بودن به همراه دارد. در برخی از دستگاه ها بالای عبارت مزاحم نشوید، آیکون ماه نمایش داده شده و باید روی آن ضربه زد.
اغلب تلفن همراه های اندروید بدون سیم کارت نیز روشن شده و حتی به وای فای نیز متصل می شوند. به همین دلیل متقاضیان از دسترس خارج کردن گوشی، می توانند از طریق خارج کردن سیم کارت از دستگاه برای مدتی تماس یا پیامک دریافت ننمایند. از معایب این روش می توان به مفقودی سیم کارت اشاره کرد. به همین دلیل توصیه می شود افراد سیم کارت را در محلی امن و مناسب قرار دهند.
آن دسته از افرادی که جای سیم کارت تلفن همراه آنان زیر باتری نمی باشد، پس از درج سیم کارت در دستگاه، باید یک بار تلفن همراه را خاموش و روشن کرده تا سیم کارت فعال شود. این اشخاص می توانند گوشی را خاموش نموده و سیم کارت را از آن خارج کنند، در ادامه می بایست دستگاه را روشن کرده و سیم کارت را وارد دستگاه نموده، اما باید توجه داشت که تا یک بار تلفن همراه خاموش و روشن نشود سیم کارت در دسترس قرار نخواهد گرفت.
یکی از دلایل جویا شدن راه های از دسترس خارج کردن گوشی این است که فرد تمایل به استفاده از تلفن همراه خود در حین در دسترس نبودن داشته و امکان خاموش کردن آن را ندارد. با این حال افراد می توانند بدون اعمال تغییرات در تنظیمات گوشی یا فعال سازی Airplane Mode تلفن همراه را خاموش کرده یا باتری آن را خارج نموده تا از دسترس خارج شود. این روش برای افرادی که نیاز به استفاده از گوشی دارند، کاربرد نخواهد داشت.
پیچیدن تلفن همراه در فویل آلومینیومی یا قرار دادن آن در ظرف فولادی و فلزی جزو سایر روش های از دسترس خارج کردن گوشی اندروید به حساب می آیند. افراد پس از انجام اقدامات لازم می توانند با یک گوشی دیگر یا تلفن ثابت با تلفن همراه خود تماس گرفته تا از دسترس خارج بودن دستگاه اطمینان حاصل نمایند.
شایان ذکر است که دارندگان تلفن همراه اندروید همچنین می توانند از طریق شماره گیری کد دستوری ویژه ای برای از دسترس خارج کردن گوشی اقدام کنند. این کد برای همراه اول و ایرانسل و سایر سیم کارت ها متفاوت بوده و می بایست یک مورد متناسب با اپراتور را شماره گیری نمود. همچنین امکان نصب اپلیکیشن های اندروید جهت از دسترس خارج سازی یا بلاک کردن مخاطبان وجود دارد.
روش های از دسترس خارج کردن گوشی آیفون
در جواب این پرسش که چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم، باید توضیح داد که امکان استفاده از کلیه روش های از دسترس خارج کردن گوشی اندروید در تلفن همراه آیفون نیز وجود دارد. با این حال تنظیمات گوشی با سیستم عامل ios با تنظیمات تلفن همراه های اندروید متفاوت بوده و اشخاص می بایست با نحوه تغییر تنظیمات شبکه یا Call forwarding در آیفون آشنا شوند. در ادامه به معرفی انواع روش ها پرداخته شده است.
به منظور از دسترس خارج کردن گوشی به گونه ای که امکان اتصال به اینترنت سیم کارت یا وای فای وجود داشته باشد، باید از روش Call forwarding استفاده نمود. اشخاص جهت انتقال تماس ها در تلفن همراه آیفون، ابتدا باید وارد بخش Phone در تنظیمات دستگاه شده و سپس مانند تصویر زیر روی گزینه انتقال تماس یا forwardingضربه بزنند.
حالا می بایست گزینه Call forwarding را فعال کرده و شماره مد نظر جهت انتقال را در فرم درج نموده تا انتقال صورت گیرد.
امکان انتقال تماس ها از طریق شماره گیری کد # شماره مورد نظر *21* نیز وجود داشته که شماره مورد نظر، باید یک شماره تلفن همراه مسدود بوده تا شخص خارج از دسترس به حساب آید. در خصوص روش های از دسترس خارج کردن گوشی آیفون باید توضیح داد که افراد از طریق مراجعه به تنظیمات تلفن همراه امکان اعمال تغییرات در تنظیمات شبکه را داشته، اما همچنین می توانند از اپلیکیشن های موجود برای از دسترس خارج کردن تلفن همراه استفاده نمایند. برای دریافت برنامه ها می توان با دانلود برنامه اپ استور یا سایر فروشگاه های معتبر عرضه کننده برنامه ها برای این کار اقدام کرد.
امکان مسدود کردن شماره ها و مخاطبان در تلفن همراه آیفون نیز وجود داشته و این روش، یکی از بهترین راه ها برای عدم برقراری ارتباط با اشخاص مزاحم است. به منظور بلاک کردن مخاطبان می بایست وارد بخش Phone در تنظیمات شده و روی Blocked Contacts ضربه زد. در ادامه امکان انتخاب Add New و افزودن مخاطبان به لیست مسدود شده ها فراهم می شود.
اشخاص همچنین می توانند وارد بخش تلفن در گوشی شده و به قسمت Recent مراجعه نمایند. سپس باید روی علامت تعجب مندرج در کنار شماره مد نظر ضربه زد. با انتخاب Block This Caller شماره مربوطه بلاک خواهد شد.
افراد در صورت تمایل می توانند تلفن همراه آیفون خود را خاموش کرده یا در ظرف فولادی یا آلومینیومی قرار دهند. پیچیدن دستگاه در فویل آلومینیومی نیز مفید واقع شده، اما باید شرح داد که در این صورت امکان استفاده از موبایل وجود نخواهد داشت. در حالی که پس از بلاک کردن یک یا چند مخاطب، همچنان می توان از گوشی استفاده نمود.
از متداول ترین روش های از دسترس خارج کردن گوشی آیفون، می توان به فعال سازی Airplane Mode یا Do Not Disturb اشاره کرد. تفاوت این دو مورد در این است که پس از روشن نمودن حالت هواپیما دیگر امکان اتصال به اینترنت وجود نداشته، اما حالت مزاحم نشوید مانعی برای اتصال به اینترنت ایجاد نمی کند. برای فعال سازی هر یک از موارد باید منوی کشویی گوشی را باز نموده و روی آیکون مربوطه ضربه زد.
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می شود، آیکون Flight Mode یک هواپیما بوده و حالت DND با آیکون هلال ماه نمایش داده شده است. برای فعال سازی این موارد می توان وارد تنظیمات تلفن همراه شده، اما ساده ترین راه، استفاده از منوی کشویی گوشی آیفون بوده و باید شرح داد که اغلب دستگاه ها این قابلیت ها را داشته و نیاز به نصب برنامه جانبی نمی باشد.
تنظیمات شبکه گوشی آیفون معمولا روی حالت Automatic قرار داشته، اما برای از دسترس خارج کردن گوشی، باید این حالت را غیر فعال نمود. اشخاص می توانند ابتدا وارد تنظیمات دستگاه شده و سپس به بخش Cellular مراجعه نمایند. در ادامه باید روی More settings زده تا Network Selection نمایش داده شده و قابل انتخاب گردد. در ادامه باید گزینه Automatic را در بخش Manual خاموش کرده و تلفن همراه را به یک شبکه نامناسب متصل نمود.
لازم به ذکر است که امکان از دسترس خارج کردن گوشی با شماره گیری کد دستوری نیز وجود دارد. همچنین باید شرح داد که در صورت حضور در مناطق فاقد آنتن، پریدن آنتن گوشی رخ داده و تلفن همراه بدون نیاز به طی کردن مراحل مربوطه از دسترس خارج شده و هیچ گونه تماس یا پیامکی دریافت نمی نماید. برای مثال در صورت گذراندن تعطیلات در روستاهای کم جمعیت یا مناطق دارای ارتفاع، احتمال از دسترس خارج شدن گوشی به صورت خود به خود وجود داشته، اما در غیر این صورت، باید یکی از روش ها را امتحان نمود.
کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی
اپراتورهای متفاوت مانند همراه اول و ایرانسل یک کد دستوری خاص برای از دسترس خارج کردن گوشی در نظر گرفته و مشتریان می توانند پس از شماره گیری کد، به شکل موقت از دسترس خارج شوند. امکان دارد پس از استفاده از کد دستوری همچنان پیامک ها توسط شخص دریافت گردد، اما امکان برقراری تماس وجود نخواهد داشت.
پیش از ارائه کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی باید توضیح داد که مخاطبان امکان لغو از شبکه خارج شدن تلفن همراه را داشته و می توانند با شماره گیری برخی از کدهای خاص، از این که صاحب دستگاه عمدا شماره را از شبکه خارج کرده مطلع شوند. با این حال اغلب افراد با کدهای خنثی سازی آشنا نبوده و به همین دلیل لیستی از کدهای از دسترس خارج سازی و کد لغو از دسترس خارج شدن در جدول زیر آورده شده است.
نام اپراتور | کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی | کد لغو از دسترس خارج شدن |
همراه اول |
#021*21* |
#21# |
ایرانسل |
#094*21* |
#21# |
رایتل |
#094*21* |
#21# |
باید توضیح داد که پس از شماره گیری کد دستوری از دسترس خارج کردن گوشی، مسدودی به شکل یکطرفه انجام شده و در واقع صاحب تلفن همراه همچنان امکان برقراری تماس یا ارسال پیامک برای مخاطبان را دارد. مانعی برای اتصال به اینترنت وجود نداشته و شخص در هر زمانی از روز می تواند کد لغو از دسترس خارج شدن را شماره گیری کند.
در پاسخ به این سوال که چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم، باید توضیح داد که پس از شماره گیری کد دستوری معمولا موفقیت آمیز یا ناموفق بودن عملیات اطلاع رسانی می شود. بهتر است اشخاص پس از گذراندن مراحل لازم و دریافت پیام دال بر موفقیت آمیز بودن، یک بار با یک گوشی یا تلفن ثابت با دستگاه تماس گرفته تا از در دسترس نبودن آن اطمینان یابند.
دانلود برنامه از دسترس خارج کردن گوشی
منظور از دانلود برنامه از دسترس خارج کردن گوشی، دریافت اپلیکیشن های ارائه دهنده خدمات مدیریت تماس ها و سیم کارت ها می باشد. کاربران با نصب این برنامه ها موفق به تغییر تنظیمات مربوط به دریافت تماس و پیامک شده و می توانند در برخی از زمان های خاص، گوشی را از دسترس خارج نموده یا از طریق برنامه یک فرد خاص را بلاک کرده تا هیچ تماسی از او دریافت ننمایند.
خدمات و قابلیت های برنامه های از دسترس خارج کردن گوشی با یکدیگر تفاوت داشته و برای مثال برخی از آن ها هرگاه مخاطبان با شخص تماس حاصل کنند، پیام تلفن همراه خاموش است را پخش نموده تا تماس گیرنده متوجه از دسترس خارج شدن عمدی گوشی نشود. در ادامه لیستی از انواع برنامه ها همراه با خدمات قابل دریافت از برنامه و نشانی دانلود آمده است.
نام برنامه | خدمات | نشانی دانلود |
در دسترس نیستم مناسب برای اندروید |
خاموش کردن سیم کارت یا خارج نمودن آن از دسترس |
|
خارج کردن از دسترس مخصوص اندروید |
پخش جمله مخاطب در شبکه موجود نمی باشد هنگام درخواست خارج کردن از دسترس |
|
مسدود ساز و رد تماس حرفه ای برای اندروید |
بلاک کردن شماره های ناشناس و مزاحم ها |
|
SIM-Blocker & Call-Blocker مخصوص اندروید |
مدیریت تماس های هر سیم کارت |
|
Calls Blacklist برای اندروید |
مسدود کردن تماس های برخی از مخاطبین |
|
Truecaller سازگار با اندروید |
شناسایی تماس های ناشناس و مسدود کردن شماره |
|
Call Blocker اندروید |
بلاک کردن شماره های مد نظر |
|
Simple Call Blocker برای آیفون |
مسدود سازی و مدیریت تماس ها |
|
Truecaller سازگار با ios |
مسدود کردن شماره های ناشناس |
|
Robokiller مخصوص آیفون |
جلوگیری از دریافت تماس ها و پیام های هرزنامه |
در جواب این پرسش که چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم، می توان توضیح داد که امکان استفاده از قابلیت های گوشی وجود داشته اما همچنین می توان از کد دستوری و نرم افزارهای جانبی استفاده کرد. توصیه می شود، اشخاص اپلیکیشن ها را از فروشگاه های معتبر دانلود و نصب نموده تا دچار مشکلات ناشی از نصب نرم افزار مخرب و خرابی تلفن همراه نشوند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص از دسترس خارج کردن گوشی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: بله با توجه به اینکه سیستم گوشیتون آیفون یا اندروید باشه میتونید از همین مقاله هم دانلود کنید.