برای مشاوره نحوه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران
برای مشاوره نحوه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران
یکی از بیمارستان های خصوصی تهران، پارسا نام داشته که دارای 2 ساختمان مجزا برای ارائه خدمات جراحی، تصویر برداری، فیزیوتراپی و سایر خدمات تخصصی می باشد. به منظور معالجه در این مرکز درمانی باید وارد سایت نوبت دهی شده و درخواست خود را ثبت کرد، اما پرسش هایی در خصوص نشانی سامانه و نحوه رزرو مطرح شده است. در پاسخ باید توضیح داد که بیماران ملزم به ایجاد حساب کاربری در سامانه تعیین وقت نبوده، اما پس از انتخاب پزشک و تاریخ، باید اطلاعات هویتی خود را در فرم ها درج نمایند.
از مهم ترین بخش های بیمارستان پارسا تهران می توان به اتاق عمل، بخش بستری، کلینیک ها و پاراکلینیک ها اشاره کرد که بیماران در اولین گام باید با مراحل اخذ وقت آشنا شده و سپس در زمان معین، در مرکز حضور یابند. به همین دلیل در مقاله در پیش رو، راهنمای تصویری ورود به سایت نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران آمده و اطلاعاتی در خصوص شیوه تعیین وقت شرح داده شده است. افراد از طریق مطالعه این مطلب به شماره رزرو تلفنی دسترسی یافته و موفق به ثبت تقاضای وقت، بدون نیاز به اینترنت خواهند شد.
راهنمای ورود به سایت نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران
سال تاسیس این بیمارستان خصوصی تهران، سال 1340 بوده، اما در سال 1348 نام مرکز درمانی به زایشگاه امین صادقیه تغییر یافت. از سال 1383 نام این مرکز درمانی به پارسا تغییر داده شده و در حال حاضر این بیمارستان دارای 58 الی 63 تخت فعال بوده و قرار است در آینده 50 تخت دیگر به مرکز اضافه شود. مرکز درمانی خصوصی پارسا از دو ساختمان A و B تشکیل شده که بخش های بستری و اتاق عمل، آزمایشگاه و دندانپزشکی در ساختمان A قرار گرفته اند. متقاضیان اخذ خدمات از کلینیک ها و پاراکلینیک ها باید به ساختمان B مراجعه نمایند.
نشانی سایت بیمارستان خصوصی پارسا www.parsa-hospital.com است و افراد پس از ورود به سامانه مرکز می توانند گزینه نوبت دهی را مشاهده کنند. به منظور ارائه خدمات منظم به بیماران و جلب رضایت آنان، تمامی مراحل تعیین وقت به شکل اینترنتی طی می شود. امکان گذراندن مراحل در 24 ساعت شبانه روز و روزهای تعطیل وجود دارد.
در راهنمای ورود به سایت نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران باید توضیح داد که افراد ابتدا می بایست نشانی www.parsa-hospital.com را در مرورگر جستجو کرده و در گام بعدی روی نوبت دهی کلیک نمایند.
در ادامه صفحه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران نمایش داده شده و امکان انتخاب پزشک، تاریخ یا تخصص فراهم می شود.
سایت نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران فاقد گزینه ورود و ثبت نام بوده و به همین علت کاربران نیازی به تکمیل فرم های ایجاد حساب کاربری نخواهند داشت. پس از ورود به سایت نوبت دهی، می توان در اسرع وقت مراحل انتخاب پزشک و تخصص را طی کرده و در گام بعدی رزرو را به ثبت نهایی رساند.
بیمارستان خصوصی پارسا در خیابان ولیعصر تهران واقع شده و با بیمه های متنوع مانند بیمه نیروهای مسلح، بیمه دانا و آتیه سازان طرف قرارداد می باشد. این مرکز دارای بخش های داروخانه، آزمایشگاه، سونوگرافی، کلینیک پوست و مو، ICU و CCU است. خدمات جراحی زیبایی نیز توسط پزشکان متخصص در این مرکز درمانی ارائه می شود. بیماران می توانند پس از رزرو تلفنی یا اینترنتی وقت مراجعه، در جلسات مشاوره تغذیه شرکت کرده و همچنین از روانشناسان و روانپزشکان، خدمات دریافت نمایند.
نحوه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران
نحوه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران آنلاین بوده و اطلاعاتی در خصوص نحوه و مراحل رزرو تلفنی یا حضوری در سایت این مرکز درمانی درج نشده است. به همین دلیل اغلب بیماران از طریق ورود به سامانه الکترونیکی برای دریافت نوبت اقدام می نمایند. احتمال دارد در برخی از مواقع، نوبت تلفنی یا حضوری به متقاضیان اعطا گردد.
پس از معرفی سایت نوبت دهی بیمارستان پارسا و شرح مراحل ورود به آن، می بایست به بررسی مراحل تعیین وقت اینترنتی پرداخت. نکته جالب توجه این است که احتمال تکمیل ظرفیت و اتمام نوبت پزشکان وجود داشته و افراد باید یک الی چهار هفته پیش از تاریخ مد نظر برای مراجعه، اقدامات لازم برای رزرو را انجام دهند.
در ارتباط با نحوه نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران باید شرح داد که اشخاص پس از جستجوی نشانی www.parsa-hospital.com در مرورگر و انتخاب گزینه نوبت دهی، می توانند از طریق سه روش برای انتخاب وقت اقدام نمایند.
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می شود امکان جستجو بر اساس پزشک، تاریخ و تخصص وجود داشته و افراد می توانند یکی از موارد مد نظر را در فیلد جستجو درج کنند. آن دسته از بیماران که آشنایی کافی با پزشکان مرکز درمانی ندارند، امکان بررسی لیست پزشکان و انتخاب یک دکتر بخصوص را خواهند داشت.
در صورت کلیک بر روی گزینه بر اساس تاریخ، صفحه زیر نمایش داده شده و می توان یک تاریخ را انتخاب کرد.
تصویر صفحه جستجو بر اساس تخصص در زیر آورده شده است.
باید توضیح داد که افراد در صورت جستجو بر اساس پزشک و انتخاب یک دکتر، به صورت مستقیم به صفحه تعیین زمان مراجعه راه خواهند یافت. آن دسته از بیماران که جستجو بر اساس تاریخ یا تخصص را انتخاب می کنند، ابتدا باید پزشک مد نظر را مورد گزینش قرار دهند.
در ادامه لیستی از تاریخ ها نمایش داده شده و باید یک مورد را انتخاب کرد.
حالا نیاز به انتخاب ساعت حضور در مرکز درمانی می باشد.
در ادامه می بایست کد ملی، نام و نام خانوادگی بیمار، نام پدر و شماره تلفن همراه او در فرم ثبت شود. با کلیک بر روی گزینه ثبت، رزرو به پایان می رسد. شایان ذکر است که درج مشخصات بیمار در فرم ضرورت داشته و اگر یکی از آشنایان یا خانواده به جای بیمار مراحل را طی می نماید، می بایست در مرحله آخر از اطلاعات متقاضی خدمات درمانی برای تکمیل فرم استفاده کند. بیماران قدیمی بیمارستان خصوصی پارسا پس از درج کد ملی در فرم، می توانند استعلام را مورد انتخاب قرار دهند. اگر اطلاعات فرد در سیستم ذخیره شده باشد، مورد بازیابی قرار خواهد گرفت.
پس از دریافت وقت مراجعه از سامانه الکترونیکی نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران، می بایست در بازه زمانی تعیین شده در مرکز درمانی حضور یافت. احتمال معاینه بیمار با کمی تاخیر وجود داشته، اما بهتر است فرد در ساعت مقرر یا کمی زودتر برای طی کردن مراحل پذیرش حضوری و ورود به اتاق انتظاراقدام نماید.
آن دسته از افراد که تمایل به اخذ خدمات از سامانه تعیین وقت الکترونیکی ندارند، می توانند از روش رزرو تلفنی استفاده کنند. بیمارستان پارسا اطلاعات لازم در خصوص نحوه پذیرش، نحوه ملاقات، راهنمای طبقات و ترخیص را در سایت خود درج کرده و همچنین لیست بیمه های طرف قرارداد را منتشر نموده است. به همین دلیل افراد می توانند مدتی پیش از مراجعه حضوری، مطالب موجود در سامانه www.parsa-hospital.com را بررسی کرده تا دچار سردرگمی نشوند. برای مثال پس از اخذ نوبت از پزشک عمومی، باید به بررسی شماره طبقه و ساختمان محل فعالیت پزشک در سایت اصلی بیمارستان پرداخت.
شماره تلفن نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران
در حال حاضر موردی با نام شماره تلفن نوبت دهی گویا در سایت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی پارسا تهران درج نشده اما افراد می توانند با شماره اصلی مرکز درمانی یا پذیرش درمانگاه تماس حاصل کنند. بهترین راه برای تعیین وقت، مراجعه به سامانه الکترونیکی بوده، زیرا افراد لیست کلیه پزشکان و تاریخ های مراجعه را مشاهده کرده و سپس نوبت اخذ می نمایند. با این حال در برخی از مواقع خاص بیماران تمایل به رزرو تلفنی نشان می دهند.
شماره تلفن نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران در واقع همان شماره تلفن اصلی بیمارستان تخصصی پارسا است. امکان دارد در آینده این مرکز درمانی یک شماره تلفن گویا به نوبت دهی اختصاص داده و آن را در سایت خود درج نماید. لیست شماره بیمارستان و شماره تلفن پذیرش درمانگاه ها در جدول زیر آورده شده است.
شماره تماس بیمارستان پارسا تهران | شماره پذیرش درمانگاه ها | شماره تماس با دپارتمان بین الملل |
02153283000 |
02153283200 02153283300 |
02153283000 داخلی 239 |
به طور معمول کارشناسان بیمارستان ها از متقاضی وقت مراجعه درخواست ارائه کد ملی داشته و بیمار باید کد ملی خود را در اختیار کارشناس پذیرش قرار دهد. بنابراین اتباع خارجی امکان استفاده از سیستم نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران را نداشته، اما می توانند با دپارتمان بین الملل مرکز تماس حاصل کنند. شماره تماس با بخش بین الملل در جدول بالا درج شده و باید شرح داد که خدمات درمانی و اداری به زبان انگلیسی به بیماران غیر ایرانی ارائه می شود.
مدیران بیمارستان پارسا تهران شرایط تعیین وقت اینترنتی را فراهم کرده اند، اما در صورت تمایل می توان برای رزرو تلفنی یا حضوری وقت اقدام نمود. اگر فرد توسط آمبولانس به بخش اورژانس بیمارستان منتقل شده و نیاز به درمان تخصصی داشته باشد، ممکن است نوبت مراجعه حضوری به متخصصان به شکل حضوری به او اعطا شود.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص نوبت دهی بیمارستان پارسا تهران داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: پس از ورود به سایت بیمارستان پارسا به آدرس www.parsa-hospital.com میتونید دکمه نوبت دهی از قسمت بالای سایت رو انتخاب کنید.