برای مشاوره نحوه میهمانی دانشجویان وزارت بهداشت
برای مشاوره نحوه میهمانی دانشجویان وزارت بهداشت
برای ورود مستقیم به سامانه میهمانی وزارت بهداشت کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه میهمانی وزارت بهداشت به نشانی guest.behdasht.gov.ir ارائه شده است .
دانشجویان دانشگاه های مختلف ممکن است به دلایل گوناگون مانند پیشامدها، مسائل اداری و ... مجبور به انتقال از دانشگاه خود به سایر دانگاه ها شوند. در این مواقع تسهیلاتی برای این دانش آموزان در نظر گرفته می شود تا بتوانند ضمن ادامه تحصیل خود به صورت موقت در دانشگاهی دیگر، به رفع مشکل پیش آمده نیز پرداخته و دغدغه ای از این بابت نداشته باشند. سامانه میهمانی وزارت بهداشت با همین هدف برای دانشجویان این رشته تحصیلی راه اندازی شده است.
آن گروه از دانشجویانی که به هر علت مجبور به انتقال موقت از دانشگاه خود بوده و به دنبال دانشگاهی هستند که در آن به ادامه تحصیل بپردازند بایستی وارد سایت علوم پزشکی شوند و برای این کار اقدام کنند. به جهت اهمیت این موضوع در این مقاله به معرفی سامانه میهمانی وزارت بهداشت به نشانی guest.behdasht.gov.ir، راهنمای ورود به سایت، نحوه ثبت درخواست و مشاهده نتایج درخواست میهمانی در سایت مهمانی علوم پزشکی پرداخته شده است.
معرفی سامانه میهمانی وزارت بهداشت guest.behdasht.gov.ir
در گذشته، دانشجویان برای میهمان شدن در دانشگاه های دیگر، مجبور بودند اول درخواست مهمانی را به دانشگاه خود اطلاع دهند و سپس به دانشگاه مقصد بروند و فرایند ها را دنبال کنند. از آنجایی که این روش، وقت گیر و هزینه بر بود، معاونت آموزشی وزارت بهداشت تصمیمی اتخاذ کرد تا با راه اندازی یک سامانه، از اتلاف وقت و هزینه افراد و منابع جلوگیری شود و فرایند پذیرش دانشجوی مهمان در مراکز دانشگاهی به صورت منظم و سازمان یافته تری انجام گیرد. در نتیجه، سامانه درخواست میهمانی دانشجویان فعالیت خود را آغاز کرد.
سامانه میهمانی وزارت بهداشت به نشانی guest.behdasht.gov.ir، فرایند مهمان شدن را بسیار آسان کرده است. تمامی مراحل، از ثبت درخواست گرفته تا پیگیری و مشاهده نتیجه، در این سامانه انجام می شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه مبدا و مقصد نیست. باید به این نکته توجه کرد که با روی کار آمدن این سامانه و حذف مراحل حضوری، فقط درخواست هایی که از طریق این سایت ثبت شوند، به وسیله کمیسیون ویژه مهمانی، بررسی و پاسخ داده خواهند شد.
راهنمای ورود به سامانه میهمانی وزارت بهداشت guest.behdasht.gov.ir
جهت رفاه حال دانشجویان مراحل مهمان شدن در دانشگاه های دیگر علوم پزشکی اینترنتی شده است و بنابراین آن دسته از دانشجویانی که به دلایل مختلف قصد دریافت جایگاه میهمانی از وزارت بهداشت را دارند، می بایست که به سامانه میهمانی وزارت بهداشت به آدرس guest.behdasht.gov.ir وارد شوند و مراحل مربوط به ثبت درخواست خود را به صورت غیر حضوری از این طریق طبق آنچه در ادامه آمده است انجام دهند.
متقاضی باید ابتدا در مرورگر خود، آدرس guest.behdasht.gov.ir را وارد کند تا به طور مستقیم به سایت درخواست میهمانی دانشجویان وزارت بهداشت وارد شود.
حالا در صفحه باز شده این سامانه می توان اطلاعیه ها و مطالب مرتبط را مطالعه کرد.
با توجه به پیچیدگی های مربوط به رشته های علوم پزشکی سایت سازمان سنجش کشور بخش های جداگانه ای را به آزمون های کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و سایر آزمون های مرتبط به آنها اختصاص داده است. تمامی مراحل ثبت نام آزمون ها در این سایت انجام می شود و کاربران با ورود به آن می توانند به اطلاعات لازم دست یابند.
نحوه ثبت درخواست میهمانی در سامانه وزارت بهداشت guest.behdasht.gov.ir
گفته شد که علوم پزشکی کشور جهت تسهیل روند اخذ میهمانی در سایر دانشگاه ها سامانه ای را راه اندازی کرده تا تمامی مراحل به شکل غیرحضوری و با سرعت بالاتری انجام شود. در این بخش از مقاله، نحوه ثبت درخواست میهمانی در سامانه guest.behdasht.gov.ir وزارت بهداشت ارائه شده است که متقاضی می تواند با توجه به این راهنمای تصویری، درخواست خود را در سامانه مذکور ثبت کند اما پیش از آن لازم است به چند نکته مهم اشاره شود که بایستی مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.
وزارت بهداشت در ابتدای صفحه سایت ثبت درخواست میهمانی، سامانه های جدا برای ثبت درخواست میهمانی و انتقال دستیاران تخصصی بالینی و درخواست انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر در نظر گرفته است و این افراد باید از طریق سامانه های مخصوص، درخواست های خود را ثبت کنند. مورد بعدی این است که سایت مهمانی علوم پزشکی در زمانی معین، لینک ثبت درخواست میهمانی را فعال می کند و پس از پایان مهلت تعیین شده، افراد فقط قادر به پیگیری درخواست های ارسال شده خود هستند. پس مراجعه به موقع به سامانه بسیار مهم است.
متقاضی بایستی ابتدا به سایت guest.behdasht.gov.ir وارد شود و به انتهای صفحه برود.
در دو کادر نمایان شده، شماره دانشجویی و کد ملی خود را وارد کند و روی گزینه بنفش رنگ ثبت درخواست یا پیگیری کلیک کند.
در فرم باز شده، اطلاعات خواسته شده را که شامل مشخصه های شناسنامه ای، تحصیلی و علت درخواست مهمانی می باشد درج کند.
پس از تکمیل مراحل قبل، حالا باید دانشگاه های مقصد را بر اساس اولویت خود، به ترتیب انتخاب نماید. برای این کار بایستی روی گزینه اضافه کردن سطر کلیک کند. همچنین می تواند اولویت ها را حذف یا با استفاده از فلش های سبز رنگ، ترتیب آن ها را تغییر دهد.
پس از تکمیل مرحله قبل، اکنون باید نشانی محل سکونت خود را وارد کند.
در مرحله آخر باید مدارک لازم را ارسال و حتما نوع مدرک را مشخص کند. اگر چنانچه در ارسال مدارک اشتباه کرد، کافی است روی گزینه حذف کلیک کند.
پس از کامل کردن فرم درخواست، روی گزینه ذخیره اطلاعات کلیک کرده تا فرایند کامل و درخواست ثبت شود. حال، پیام زیر ظاهر می شود با این محتوا که درخواست در دانشگاه محل تحصیل در حال بررسی است و پیگیری های لازم را باید از طریق همین سامانه انجام داد. متقاضی پس از تایید دانشگاه مبدا، باید مدارک ارسالی را برای دانشگاه های مقصد نیز بفرستد.
با توجه به نیاز بسیار زیاد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی برای داشتن آموزش های آنلاین و کلاس های آموزشی غیر حضوری با کیفیت، این گروه دانشگاهی اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه نوید کرده است. در مقاله ای که لینک آن در ادامه آمده است به معرفی این سامانه و سایر سامانه های وابسته به آن و نیز خدماتی که ارائه می کند پرداخته شده است.
راهنمای مشاهده نتایج درخواست میهمانی در سامانه علوم پزشکی guest.behdasht.gov.ir
پس از ثبت درخواست میهمانی در سامانه guest.behdasht.gov.ir، دانشجویان می توانند درخواست های خود را به صورت غیر حضوری و آنلاین از طریق همین سامانه پیگیری نمایند. دانشجویان برای پیگیری و اطلاع از نتیجه درخواست میهمانی خود می بایست که شماره دانشجویی و کد ملی خود را در قسمت مشخص شده وارد نمایند و سپس، نتیجه درخواست خود را مشاهده کنند.
دانشجو باید ابتدا به سایت guest.behdasht.gov.ir مراجعه و در انتهای صفحه، در کادرهای مشخص شده کد ملی و شماره دانشجویی خود را وارد کرده، سپس، روی گزینه پیگیری درخواست کلیک کند.
حالا چنانچه با درخواست مهمان شدن مخالفت شده باشد، پیام های سامانه با توجه به وضعیت درخواست بررسی شده دانشجو، نشان داده می شوند. در این مرحله متقاضی باید روی ok کلیک کند تا توضیحات کارشناس بررسی کننده در مورد مخالفت با درخواست یا ناقص بودن مدارک و اطلاعات در دانشگاه مبدا و مقصد را دریافت کند.
اگر دانشکده محل تحصیل با درخواست موافقت کرده باشد، این پیغام ظاهر می شود که دانشجو بایستی منتظر بررسی آموزش دانشگاه باشد.
بعد از تایید دانشکده، اگر دانشگاه محل تحصیل نیز موافقت کند، درخواست به دانشگاه های مقصد ارسال و پیام زیر مشاهده می کنید که طبق آن باید مدارک لازم را به دانشگاه مقصد ارسال کند.
در این مرحله باید وضعیت ایثارگری و اطلاعات تکمیلی را کامل و مدارک لازم را هم به دانشگاه یا دانشگاه های مقصد ارسال کند.
برای ارسال مدارک به دانشگاه مقصد، روی گزینه ارسال فایل کلیک و در آخر برای اینکه درخواست برای دانشگاه یا دانشگاه های مقصد فرستاده شود، حتما روی گزینه ذخیره اطلاعات کلیک کند.
بایستی به این نکته توجه شود که تا زمانی که مدارک لازم را به دانشگاه مقصد نفرستید، وضعیت درخواست برای کارشناسان دانشگاه مقصد غیر فعال خواهد بود و تنها بعد از تکمیل اطلاعات توسط متقاضی، آن ها می توانند درخواست مهمان را بررسی کنند. پس دانشجو باید تا زمان اعلام نتیجه نهایی درخواست خود، وضعیت آن را از طریق سامانه درخواست میهمانی دانشجویان وزارت بهداشت بررسی کند و مطابق مراحل خواسته شده پیش بروید.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه میهمانی وزارت بهداشت به آدرس guest.behdasht.gov.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.