برای مشاوره درباره نحوه رفع مشکل سیم کارت ایرانسل
برای مشاوره درباره نحوه رفع مشکل سیم کارت ایرانسل
از دسترس خارج شدن سیم کارت ایرانسل یا عدم اتصال به اینترنت جزو مشکلاتی است که موجب نارضایتی کاربران می شود. در این میان، پرداختن به شرح راه حل هایی جهت رفع مشکل سیم کارت ایرانسل اهمیت داشته و باید بررسی نمود که نحوه حل مشکل چگونه می باشد. کاربران می بایست با شیوه حل مشکل یکطرفه شدن سیم کارت و از دسترس خارج شدن آن به شکل دقیق آشنا شده و اطلاعات کافی در خصوص مراحل ثبت درخواست رفع مسدودی کسب کنند.
جهت رفع مشکل سیم کارت ایرانسل ابتدا باید مشکل موجود را تشخیص داده و بررسی نمود که علت بروز اختلال چه می باشد؟ در این مقاله انواع مسائل سیم کارت معرفی شده و سپس اطلاعاتی در خصوص نحوه حل مشکل آمده است. کاربران پس از مطالعه این مقاله اطلاعات کافی در خصوص شیوه رفع مشکل آنتن دهی و عدم شناسایی سیم کارت کسب کرده و با راه حل های مسائلی مانند از دسترس خارج شدن، یکطرفه شدن و عدم اتصال به اینترنت آشنا می شوند.
رفع مشکل سیم کارت ایرانسل
منظور از رفع مشکل سیم کارت ایرانسل، حل انواع مشکلات مانند عدم اتصال به اینترنت، عدم آنتن دهی یا از دسترس خارج شدن سیم کارت است. به همین دلیل ابتدا باید انواع مشکلات را شناخته و در ادامه اطلاعات کافی در خصوص نحوه حل هر مشکل را به دست آورد. در ادامه لیستی از انواع مشکلات آورده شده و قابل بررسی می باشد.
مشکل آنتن دهی سیم کارت ایرانسل: در برخی از مواقع سیم کارت ایرانسل آنتن دهی مناسبی نداشته یا به طور کلی هیچ پیامکی دریافت نکرده و اجازه برقراری تماس را به کاربران نمی دهد. در چنین مواقعی افراد ابتدا باید وضعیت فعال بودن یا نبودن حالت پرواز تلفن همراه را بررسی کرده و سپس تلفن همراه را به نقطه دیگری از منزل یا محل کار و تحصیل ببرند.
اگر مشکل با جابجایی تلفن همراه حل نشده و تنظیمات دستگاه درست باشد، باید با پشتیبانی ایرانسل تماس گرفت. گاهی اوقات آنتن دهی در برخی از نقاط خانه یا سایر محل ها کم شده که این مورد جزو مشکلات جدی سیم کارت به حساب نیامده و می توان محل استقرار را تغییر داد.
عدم شناسایی سیم کارت ایرانسل: در برخی از مواقع افراد سیم کارت ایرانسل را در تلفن همراه یا تبلت قرار می دهند اما سیم کارت شناسایی نمی شود. در چنین حالتی معمولا مشکل از دستگاه بوده یا باید تنظیمات تلفن همراه و تبلت را تغییر داد. در صورت تغییر تنظیمات و عدم شناسایی سیم کارت، می بایست با پشتیبانی تماس حاصل کرد.
وصل نشدن اینترنت ایرانسل: افراد بسیاری از سیم کارت ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده نموده و ممکن است با مشکل قطعی اتصال مواجه شوند. علت قطعی می تواند اتمام بسته اینترنتی یا شارژ سیم کارت و بروز مشکل در تنظیمات مربوط به شبکه باشد. اگر افراد در تنظیمات شبکه و محدودیت داده تغییراتی اعمال کرده اما همچنان با مشکل مواجه هستند، نیاز به مطرح کردن مسئله با کارشناس فنی دارند.
مشکل یکطرفه شدن سیم کارت ایرانسل: به یکطرفه شدن، مسدودی نیز گفته شده و معمولا اپراتور به دلایل مختلف سیم کارت را مسدود می کند. برای مثال اگر فرد بدهی های خود را پرداخت نکرده یا عمل خلاف قانون انجام دهد، احتمال مسدودی وجود دارد. در برخی از مواقع صاحب سیم کارت درخواست یکطرفه شدن را به علت دزدی و سرقت مطرح کرده که در آینده برای رفع مسدودی می توان با پشتیبانی تماس تلفنی گرفته یا از طریق مراجعه حضوری برای حل مسئله اقدام نمود.
از دسترس خارج شدن سیم کارت ایرانسل: گاهی اوقات کاربران با تغییر دادن تنظیمات تلفن همراه یا شماره گیری یک کد دستوری خاص، سیم کارت را از دسترس خارج می کنند. در چنین مواقعی کاربر بدون نیاز به تماس با پشتیبانی امکان حل مشکل را خواهد داشت. پس از فرا گرفتن نحوه حل مشکل و برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه، در صورت عدم حل مشکل باید با شرکت ایرانسل تماس گرفت.
ممکن است افراد پس از مواجهه با مشکل از دسترس خارج شدن سیم کارت یا قطعی اینترنت و عدم آنتن دهی موفق به استفاده صحیح از راه حل ها و رفع مشکل نشوند. در چنین حالتی باید به مراکز ارائه دهنده خدمات شرکت ایرانسل مراجعه نموده یا با پشتیبانی تماس گرفت. در برخی از مواقع مشکل موجود، ارتباطی با سیم کارت ایرانسل نداشته و نیاز به تعمیر دستگاه است.
برای کسب اطمینان در خصوص این که مشکل مربوط به سیم کارت ایرانسل بوده و دستگاه سالم است، می بایست سیم کارت را در دستگاهی دیگر قرار داد. اگر سیم کارت در هیچ دستگاهی خدمات ارائه ندهد، قطعا دچار مشکل بوده اما اگر تنها در 1 دستگاه از دسترس خارج می شود، معمولا تلفن همراه یا تبلت نیاز به تعمیر خواهد داشت.
نحوه رفع مشکل آنتن دهی سیم کارت ایرانسل
پس از شرح انواع مشکلات سیم کارت ایرانسل باید بررسی کرد که نحوه حل مشکل آنتن دهی سیم کارت ایرانسل و حل مشکل عدم برقراری تماس ایرانسل چگونه می باشد؟ مطالعه لیستی از راه حل ها مفید واقع شده و به افراد کمک کرده تا بدون نیاز به حضور در مراکز ارائه دهنده خدمات پشتیبانی یا تماس با مرکز، مسئله سیم کارت را حل نمایند.
خارج کردن تلفن همراه از کیف گوشی یا قاب و محافظ ها
ری استارت نمودن تلفن همراه بخصوص هنگام عبور از مرز بین المللی یا ورود و خروج از منطقه رومینگ
به جای Restart می توان تلفن همراه را خاموش و پس از گذشت 10 ثانیه روشن کرد.
در برخی از مواقع سیم کارت کثیف شده و نیاز به پاکسازی دارد، می توان سیم کارت را از دستگاه خارج کرده و با یک دستمال نرم پاک نموده و مجدد در تلفن همراه یا تبلت قرار داد.
حالت flight mode نباید فعال باشد.
اگر حالت پرواز فعال نبوده اما آنتن دهی ضعیف است، می توان flight mode را ده ثانیه فعال و سپس خاموش کرده تا شبکه ها بروزرسانی شوند.
عدم رجیستری تلفن همراه یکی از دلایل عدم آنتن دهی است.
بروزرسانی سیستم عامل تلفن همراه یکی از روش های رفع مشکل سیم کارت ایرانسل می باشد.
کم بودن شارژ تلفن همراه می تواند جزو دلایل عدم آنتن دهی به حساب آید. برای حل مشکل می توان نور گوشی را کم کرده، بلوتوث و وای فای را خاموش نموده و برنامه های فعال در پس زمینه را بسته تا شارژ کمتری مصرف شود.
آنتن دهی ایرانسل در برخی از مکان ها ضعیف بوده که ایستادن کنار پنجره یا یافتن منطقه ای با آنتن قوی تر کمک کننده است.
انتخاب شبکه 2G یا 3G در مناطقی با آنتن دهی کم، مشکل را رفع می کند.
ترک کردن مناطق شلوغ، جزو راه حل های رفع مشکل آنتن دهی ایرانسل است. زیرا استفاده چندین نفر از تلفن همراه در کنار یکدیگر احتمال بروز اختلال را افزایش می دهد.
قدیمی بودن سیم کارت یکی از دلایل عدم آنتن دهی بوده و می توان سیم کارت را به 4G ارتقا داد.
پس از شناسایی مشکل آنتن دهی سیم کارت ایرانسل می توان از راه حل های مذکور برای حل مسئله استفاده کرد. در صورت عدم حل مشکل باید با پشتیبانی شرکت ایرانسل تماس گرفته یا تنظیمات شبکه تلفن همراه خود را تغییر داد. در ادامه راهنمای تصویری تنظیمات آنتن دهی در تلفن همراه اندروید و آیفون آمده است.
دارندگان تلفن همراه اندروید پس از مواجه شدن با مشکل آنتن دهی سیم کارت ایرانسل و حل مشکل عدم برقراری تماس ایرانسل می توانند تنظیمات شبکه را ریست کنند. با این کار معمولا مشکل حل شده و امکان برقراری تماس یا دریافت پیامک فراهم می شود. ابتدا می بایست وارد تنظیمات گوشی شده و به بخش General managment راه یافت. سپس باید وارد بخش Reset شده و روی Reset network settings کلیک کرد. در ادامه ریست صورت گرفته و باید توجه داشت که در صورت دو سیم کارته بودن تلفن همراه، می توان انتخاب نمود که کدام سیم کارت Reset شود.
افراد همچنین می توانند وارد بخش Connections تلفن همراه شده و پس از ورود به بخش Mobile networks روی Network operators کلیک کنند. در ادامه امکان غیر فعال سازی select automatically فراهم شده و می توان تنظیمات شبکه را به صورت دستی تغییر داد.
افراد در صورت تمایل می توانند شماره 700 را با سیم کارت ایرانسل شماره گیری کرده تا با کارشناسان ارتباط برقرار نمایند. اگر سیم کارت هیچ آنتنی نداشته باشد، باید با تلفن ثابت یا یک سیم کارت غیر ایرانسلی 09377000000 را شماره گیری کرد. لازم به ذکر است که، کارشناسان معمولا اطلاعات لازم را به صورت تلفنی شرح داده و درخواست مراجعه حضوری نخواهند داشت.
یکی از نکات حائز اهمیت این است که آیفون امکان بروزرسانی تنظیمات آنتن دهی را فراهم کرده و افراد می توانند پس از ورود به تنظیمات، جهت بروزرسانی اقدام نمایند. برای این امر ابتدا باید روی General در بخش About در تنظیمات تلفن همراه کلیک کرده و سپس مانند تصویر زیر روی گزینه carrier کلیک نمود.
در اغلب اوقات مشکل عدم آنتن دهی سیم کارت ایرانسل با جابجایی تلفن همراه یا Restart حل می شود. توصیه می گردد افراد در مناطق فاقد آنتن مانند محله های کوهستانی برای برقراری ارتباط و تماس یا ارسال پیامک تلاش نکرده تا با مشکل مواجه نشوند. معمولا پس از خروج از محل کوهستانی تا مدتی تلفن همراه بدون آنتن مانده و باید کمی صبوری به خرج داد. اگر بیش از 5 دقیقه از ورود به منطقه دارای آنتن گذشته اما سیم کارت در دسترس نبود، می بایست تلفن همراه را خاموش و روشن کرد.
رفع مشکل عدم شناسایی سیم کارت ایرانسل
برای رفع مشکل عدم شناسایی سیم کارت ایرانسل در تلفن همراه یا تبلت ابتدا باید علت بروز این مشکل را جویا شد. معمولا سیم کارت به درستی در دستگاه وارد نشده یا تنظیمات شبکه مشکل دارد که در ادامه لیست راه حل ها و توضیحاتی در خصوص نحوه رفع مشکل عدم شناسایی سیم کارت ایرانسل ارائه شده است.
افراد می توانند یک بار سیم کارت را از تلفن همراه خارج کرده و مجددا آن را در دستگاه قرار دهند.
کسب اطمینان از عدم فعال بودن حالت پرواز ضروری است.
در برخی از مواقع تنظیمات شبکه به درستی انجام نشده و به همین دلیل سیم کارت شناسایی نمی شود.
سیم کارت هایی که برای مدتی طولانی مورد استفاده قرار نمی گیرند، از دسترس خارج شده و مسدود شده که برای حل مشکل می بایست مراحل رفع مسدودی سیم کارت ایرانسل را طی کرد.
ری استارت نمودن تلفن همراه ممکن است مشکل عدم شناسایی را حل کند.
جهت رفع مشکل عدم شناسایی سیم کارت ایرانسل می توان حالت پرواز را 10 ثانیه فعال و سپس غیر فعال نمود.
ممکن است تلفن همراه یا تبلت دچار مشکل شده باشد که با مراجعه به تعمیرکاران مشکل حل می شود.
تمیز کردن خشاب سیم کارت یا خود سیم کارت در برخی از مواقع مشکل را رفع می کند.
حذف حافظه کش گوشی یا Wipe Cache مفید بوده اما امکان از دست رفتن اطلاعات تلفن همراه وجود دارد. بهتر است انجام این کار حساس را به متخصصان سپرد.
نداشتن کد IMEI بیانگر نامعتبر بودن دستگاه می باشد و مشکل عدم شناسایی سیم کارت را به وجود می آورد.
عدم فعال سازی سیم کارت دوم در دستگاه، از دلایل عدم شناسایی سیم کارت شماره 2 است.
ریست یا بروزرسانی تنظیمات شبکه می تواند مشکل را حل کند.
اگر سیم کارت در سایر دستگاه ها شناسایی شده و تنها در دستگاه کاربر شناسایی نمی شود، مشکل از تلفن همراه است. اگر سیم کارت در هیچ دستگاهی شناخته نشده و پس از ری استارت کردن تلفن همراه و امتحان نمودن سایر راه حل ها همچنان ناشناخته می باشد، باید تغییراتی در تنظیمات ایجاد کرد. در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات مربوط به نحوه حل مشکل ارائه شده است.
اگر سیم کارت 2G یا 3G بوده و شخص تنظیمات 4G را فعال کند، مشکلاتی پیش خواهد آمد. برای رفع مشکل می بایست وارد بخش Mobile Networks در تنظیمات شده و روی Network Mode کلیک کرد. با انتخاب حالت LTE/WCDMA/GSM تنظیم خودکار سیم کارت فعال شده و مشکل رفع می شود.
افراد می توانند از طریق مراجعه به قسمت Network & Internet و ورود به بخش SIM cards از روشن بودن سیم کارت، اطمینان حاصل کنند.
در برخی از مواقع اپراتور شبکه در تلفن همراه شناخته نشده و باید تنظیمات را به صورت دستی انجام داد. برای این امر باید وارد Mobile Networks و Network Operators شده و سپس در قسمت Search Networks به جستجوی اپراتور پرداخت.
امکان وارد کردن تنظیمات دستی APN در Mobile network در قسمت Advanced و در بخش Access point names وجود دارد. به APN نقطه دسترسی نیز گفته شده که تنظیمات آن را باید از ایرانسل دریافت کرد.
برای فعال کردن سیم کارت دوم می بایست وارد بخش Sim & Network در Wifi & Network شده یا به قسمت سیم کارت ها و شبکه ها راه یافت. در ادامه امکان فعال سازی حالت دوگانه فراهم می شود.
برای ورود به بخش Wipe Cache باید کلیدهای افزایش صدا، پاور و هوم را به صورت همزمان فشرد و چند ثانیه نگه داشت. سپس باید گزینه Wipe cache partition را از منوی باز شده انتخاب نمود. امکان پاکسازی حافظه کش از طریق مراجعه به storage تنظیمات وجود دارد.
بروزرسانی سیستم عامل دستگاه یا فعال سازی حالت Safe Mode از دیگر روش های رفع مشکل سیم کارت ایرانسل می باشند. لازم به ذکر است که نحوه بروزرسانی هر دستگاهی با دیگری تفاوت داشته و افراد می بایست ابتدا با شیوه آپدیت تلفن همراه خود آشنا شوند. معمولا پیام ارتقا دادن دستگاه در بخش اعلانات تلفن همراه ظاهر شده و با کلیک بر روی آن بروزرسانی صورت می گیرد. یکی دیگر از راه های ارتقا دادن دستگاه، ورود به تنظیمات است.
رفع مشکل وصل نشدن اینترنت ایرانسل
جهت رفع مشکل وصل نشدن اینترنت ایرانسل می بایست برخی از تنظیمات تلفن همراه مانند Data Usage را تغییر داده یا داشتن اعتبار کافی جهت اتصال را بررسی نمود. در برخی از مواقع اعتبار افراد به پایان رسیده و به همین دلیل موفق به اتصال به اینترنت نمی شوند، با خرید شارژ یا بسته اینترنت، مشکل رفع شده و اتصال صورت خواهد گرفت. در ادامه لیست سایر راه حل ها جهت رفع مشکل وصل نشدن اینترنت ایرانسل ارائه شده است.
غیر فعالسازی حالت هواپیما در صورتی که Airplane Mode فعال می باشد.
آپدیت کردن مرورگر یا حذف حافظه کش مرورگر
استفاده از مرورگرهای پیشرفته مانند Firefox و Chrome
ری استارت کردن تلفن همراه یا فعال نمودن Airplane Mode به مدت 10 ثانیه و خاموش کردن آن، این کار باعث بروزرسانی تنظیمات شبکه می شود.
ویرایش تنظیمات APN
ممکن است با شماره گیری کد #119* امکان تشخیص مشکل فراهم شود.
افراد ابهاماتی در خصوص نحوه حل مشکل و غیر فعال سازی محدودیت استفاده از اینترنت در تلفن همراه داشته که به همین دلیل در ادامه راهنمای تصویری آورده شده است. متقاضیان ابتدا باید وارد Network and Internet شده و سپس به قسمت Mobile Network یا Mobile Data مراجعه کنند. در ادامه نیاز به خاموش کردن Set Data Limit یا Warning Data است. اگر علت عدم اتصال اینترنت روشن بودن این گزینه ها باشد، پس از غیر فعال سازی محدودیت رفع خواهد شد.
برای ویرایش تنظیمات APN می بایست وارد قسمت شبکه و اینترنت در تلفن همراه شده و سیم کارت مد نظر را انتخاب کرد. سپس اشخاص می بایست به بخش Access Point Names مراجعه نموده و Reset to default را از بخش سه نقطه انتخاب کنند. امکان افزودن یک مورد جدید نیز وجود دارد.
در ادامه جهت درج تنظیمات صحیح می بایست Irancell-Internet = Connection Name و Mtnirancell = APN را در فرم ها درج نمود. راهنمای تصویری ثبت تنظیمات در آیفون در زیر آورده شده است.
لازم به ذکر است که تایپ اطلاعات اشتباه منجر به عدم اتصال اینترنت شده و اشخاص باید هنگام تایپ مقادیر دقت کنند. برقراری تماس با پشتیبانی ایرانسل یکی دیگر از روش های رفع مشکل می باشد. شرکت ایرانسل به صورت آنلاین نیز پاسخگوی افراد بوده و می توان از طریق ورود به حساب کاربری در سایت irancell.ir با کارشناسان چت کرد.
یکی از روش های حل مشکل اینترنت ایرانسل تنظیم مجدد اینترنت و دریافت اطلاعات مربوط به تنظیمات از شرکت ایرانسل است. برای این کار باید وارد سایت irancell.ir شده و وارد بخش دریافت آنلاین تنظیمات تلفن همراه شد. در ادامه می بایست شماره تلفن همراه را مانند تصویر زیر در فرم تایپ کرده و سپس روی ارسال کلیک نمود.
سپس یک رمز عبور برای افراد ارسال شده و از طریق درج آن در فرم، می توان وارد حساب کاربری در سایت ایرانسل شد. در ادامه اشخاص می بایست درخواست ارسال تنظیمات اینترنت را جهت رفع مشکل سیم کارت ایرانسل به ثبت برسانند. ممکن است در برخی از مواقع گزینه دریافت آنلاین تنظیمات اینترنت در سایت ایرانسل من مشاهده نشود که در این صورت باید روش پیامکی را امتحان کرد.
افراد می توانند جهت رفع مشکل وصل نشدن اینترنت ایرانسل کد #2*4*555* را شماره گیری نموده تا تنظیمات اینترنت برای آنان از طریق پیامک GPRS ارسال شود. در گام بعدی باید گزینه Install یا Save را مورد انتخاب قرار داده و در صورت نیاز به ورود رمز، عبارت 1234 را در فرم تایپ نمود.
معمولا پس از ثبت تنظیمات اینترنت ایرانسل افراد باید یک بار اینترنت را خاموش و روشن کنند. در ادامه امکان اتصال فراهم شده و می توان وارد سایت ها یا اپلیکیشن های مختلف شد. لازم به ذکر است که ایرانسل امکان محدود کردن دسترسی به اینترنت در صورت عدم فعال بودن بسته را فراهم کرده و کاربران با شماره گیری کد #3*2*3*555* محدودیت لازم را اعمال خواهند نمود. یکی از دلایل عدم اتصال اینترنت، فعالسازی این قابلیت و اتمام بسته اینترنت است. برای حل مشکل باید بسته خریده یا کد #4*3*555* را شماره گیری کرد.
رفع مشکل یکطرفه شدن سیم کارت ایرانسل
یکطرفه شدن سیم کارت معمولا زمانی اتفاق افتاده که کاربر بدهی خود را پرداخت نکرده یا کاری غیر قانونی با سیم کارت انجام دهد. باید بررسی کرد که مراحل رفع مشکل یکطرفه شدن سیم کارت ایرانسل چیست و چگونه می توان مسدودی را برطرف نمود؟ در ادامه لیستی از راه حل ها آورده شده و برای متقاضیان قابل مطالعه می باشد:
حل مسائل قانونی، برای مثال باید اثبات کرد که هیچ گونه کلاهبرداری خاصی با سیم کارت صورت نگرفته و موارد دال بر اثبات ادعا را ارائه داد.
پرداخت بدهی در صورتی که علت مسدودی، داشتن بدهی معوقه باشد.
بارگذاری مدارک هویتی لازم در سایت ایرانسل در صورت مسدودی به علت عدم تکمیل مدارک
مشخص کردن وضعیت مالک سیم کارت، هنگامی که سیم کارت متعلق به یک شخص حقوقی انحلال یافته یا فردی فوت شده است. سیم کارت اتباع خارجی نیز در برخی مواقع یکطرفه شده که برای حل مشکل باید مراحل قانونی را طی نمود.
گزارش پیدا شدن سیم کارت جهت رفع مسدودی، اگر صاحب سیم کارت خود به علت بروز سرقت یا مفقودی درخواست یکطرفه شدن را مطرح کرده باشد.
ارائه مدارک و مستندات لازم به نمایندگی های ایرانسل جهت ثبت درخواست رفع مسدودی با توجه به علت یکطرفه شدن سیم کارت
در برخی از مواقع علت یکطرفه شدن، درج رمز شارژ نامعتبر به شکل مکرر است. معمولا این نوع از مسدودی چند روز بعد برطرف شده و با وارد کردن رمز شارژ صحیح می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری نمود.
جهت رفع مشکل یکطرفه شدن سیم کارت ایرانسل ابتدا باید مسائل حقوقی و قانونی مانند انحلال شخصیت حقوقی صاحب خط را حل کرده و سپس برای ثبت درخواست اینترنتی، حضوری یا تلفنی اقدام نمود. در ادامه جزئیات نحوه حل مشکل یکطرفه شدن و شیوه ثبت درخواست رفع مسدودی شرح داده شده و قابل بررسی است.
نحوه حل مشکل یکطرفه شدن | جزئیات |
حضوری | متقاضی باید به دفاتر فروش و خدمات ایرانسل یا مراکز ارتباط با ایرانسل مراجعه کند که نشانی مراکز در سایت irancell.ir درج شده است. افراد همچنین می توانند از دفاتر پیشخوان دولت خدمات دریافت کنند. همراه داشتن مدارک شناسایی مالک سیم کارت الزامی است. |
آنلاین | برای دریافت خدمات آنلاین می بایست وارد حساب کاربری در اپلیکیشن ایرانسل من شد. |
تلفنی | امکان ثبت درخواست تلفنی از طریق تماس با شماره 700 وجود دارد. |
شماره گیری کد دستوری | کد دستوری #5*130* برای فعال سازی سیم کارت اعتباری مسدود شده در دسترس قرار گرفته و جهت رفع مسدودی سیم کارت دائمی باید #5*140* را شماره گیری کرد. |
افراد سوالاتی در خصوص مراحل رفع مشکل یکطرفه شدن سیم کارت ایرانسل داشته و می پرسند که گزینه رفع مسدودی در ایرانسل من در کجا قرار دارد؟ کاربران پس از ورود به سوپر اپلیکیشن ایرانسل من باید وارد بخش پروفایل شده و سپس گزینه مسدودی یا رفع مسدودی را از بخش خدمات سیمکارت انتخاب کنند.
در ادامه امکان درخواست یکطرفه شدن سیم کارت یا رفع محدودیت اعمال شده فراهم می شود. باید توجه داشت که امکان دارد در برخی از نسخه های ایرانسل من، گزینه رفع مسدودی در بخش خدمات سیم کارت در صفحه اول قرار گیرد. در چنین حالتی برای دسترسی به آن پس از ورود به صفحه اصلی باید روی سایر کلیک کرده تا در ادامه خدمات سیم کارت نمایش داده شود.
پس از مفقودی سیم کارت یا به سرقت رفتن آن، می بایست سیم کارت را یکطرفه کرده تا یابنده از آن سوء استفاده نشود. اگر شخص در آینده مورد مفقودی را پیدا کند، به راحتی امکان رفع مسدودی از طریق ایرانسل من را دارد. با این حال اتباع خارجی از طریق ایرانسل من موفق به رفع مشکل سیم کارت ایرانسل نشده و ابتدا ملزم به حل کردن مسائل قانونی می باشند.
رفع مشکل از دسترس خارج شدن سیمکارت ایرانسل
پیش از بررسی نحوه رفع مشکل از دسترس خارج شدن سیمکارت ایرانسل باید توضیح داد که در برخی از مواقع افراد به علت نداشتن فرصت کافی جهت پاسخگویی به مخاطبان، خود سیم کارت را از دسترس خارج می کنند. اما در برخی از مواقع سیم کارت بدون درخواست صاحب آن از دسترس خارج شده و باعث ایجاد نگرانی می شود.
برای رفع مشکل از دسترس خارج شدن سیمکارت ایرانسل راه حل های متفاوتی وجود داشته که می بایست یک روش متناسب با دلیل از دسترس خارج شدن را مورد انتخاب قرار داد. اگر صاحب سیم کارت خود مراحل غیر فعال سازی را طی کرده باشد، معمولا مشکلی برای فعال سازی مجدد وجود نداشته و لیست راه حل ها در زیر آورده شده است:
اگر فعال سازی حالت از دسترس خارج شدن با شماره گیری کد #094*21* صورت گرفته، باید کد #21# را جهت غیر فعالسازی و رفع مشکل سیم کارت ایرانسل شماره گیری کرد.
در صورت فعال سازی حالت هواپیما، باید آن را غیر فعال نموده و در صورت خارج کردن سیم کارت از دستگاه، می توان آن را مجددا در محل قرار گرفتن سیم کارت قرار داد.
در خصوص نحوه حل مشکل لازم به ذکر است که در صورت فعال سازی حالت انتقال تماس به شماره های دیگر و Call Forwarding، باید این حالت را غیر فعال کرد. برای این کار می بایست وارد تنظیمات در بخش تماس شده و گزینه Calls را انتخاب نمود. پس از ورود به Call Forwarding می توان کلیه موارد را در حالت off قرار داد.
اگر افراد از طریق ورود به قسمت Network Selection یک شبکه غیر فعال را انتخاب نموده اند، می بایست به تنظیمات مراجعه کرده و حالت Automatic را فعال نمایند.
اگر فرد از روش های بالا استفاده نموده و موفق به فعال کردن سیم کارت خود نشد، باید یک بار تلفن همراه را خاموش و روشن یا ری استارت کند. در برخی از مواقع دستگاه کمی با تاخیر سیم کارت را شناسایی نموده و باید مدت زمان کوتاهی صبوری کرده تا شناسایی انجام شود. فعال کردن کوتاه مدت حالت پرواز نیز مفید است.
اگر کاربر هیچ اقدامی جهت از دسترس خارج شدن سیم کارت انجام نداده و سیم کارت بدون دخالت او از دسترس خارج و غیر فعال شده باشد، باید با اپراتور تماس گرفته و مشکل را گزارش دهد. جهت رفاه حال متقاضیان لیست برخی از راه حل ها جهت رفع مشکل از دسترس خارج شدن سیم کارت در زیر آورده شده است:
خاموش و روشن کردن تلفن همراه
فعال کردن حالت پرواز به مدت 10 ثانیه جهت تنظیم مجدد شبکه ها
تغییر تنظیمات شبکه در تلفن همراه
بروزرسانی سیستم عامل
حذف حافظه کش تلفن همراه
برای فعال ماندن سیم کارت ایرانسل معمولا باید به صورت مداوم از آن استفاده نموده و اگر مدتی طولانی با سیم کارت تماس نگرفته یا پیامک ارسال نکرد، از دسترس خارج می شود. در صورت گذشتن مدت زمانی طولانی از غیر فعالسازی، ممکن است شماره به شخص دیگری واگذار گردد. افرادی که مدت طولانی از غیر فعال شدن سیم کارت آنان نگذشته می توانند از طریق تماس با شماره 09377000000 یا شماره گیری 700 با یک سیم کارت ایرانسل، درخواست فعال سازی مجدد را مطرح کنند. امکان مراجعه حضوری به دفاتر خدمات ایرانسل یا پیشخوان دولت نیز وجود دارد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص رفع مشکل سیم کارت ایرانسل داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: موارد متعددی مثل بدهی، عدم تکمیل مدارک بعضی مسائل قانونی ممکنه باعث این اتفاق بشه. توصیه می کنیم تیتر مرتبط با یکطرفه شدن سیم کارت رو مطالعه کنید.