برای مشاوره دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی
برای مشاوره دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی
برای استفاده از تلفن همراه های نو، دست دوم یا مسافری نیاز به کد فعال سازی جهت رجیستری خواهد بود، اما سوال افراد این است که مراحل دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی چه بوده و چطور می توان به این ارقام دسترسی یافت؟ به طور کلی می توان تلفن های همراه را به سه دسته آکبند، دست دوم یا مسافری تقسیم کرده که رجیستری تمامی موارد حائز اهمیت بوده و در غیر این صورت خدمات در اختیار شخص قرار نگرفته و امکان ارسال پیامک یا تماس و اتصال به اینترنت وجود نخواهد داشت.
عدم در اختیار داشتن کد فعال سازی گوشی منجر به محرومیت از خدمات مخابراتی شده که به همین دلیل آشنایی با روش های اخذ ارقام اهمیت زیادی دارد. در این مقاله به بررسی روش های دریافت مجدد ارقام فعال سازی گوشی و نحوه ثبت درخواست ارسال دوباره پرداخته شده و اطلاعاتی در خصوص نحوه اخذ دوباره آن برای تلفن همراه نو، دست دوم یا مسافری آمده است. از طریق مطالعه این مطلب می توان با قوانین ثبت تلفن همراه در همتا آشنا شده و در خصوص عواقب عدم رجیستری اطلاعات به دست آورد.
دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی
کد فعالسازی تلفن همراه غالبا بر روی جعبه یا گارانتی آن درج شده و قابل اخذ بوده و اشخاص می توانند با استفاده از آن، برای ریجستری و ثبت تلفن همراه در همتا اقدام نمایند. گاهی اوقات ممکن است جعبه یا گارانتی گم شده و امکان دسترسی به ارقام فراهم نشود که در این صورت باید از راه حل جایگزین استفاده کرد.
شیوه اخذ کد فعال سازی تلفن همراه های دست دوم متفاوت بوده و ارقام پس از طی کردن مراحل انتقال مالکیت از طریق پیامک ارسال خواهند شد. بنابراین دومین یا چندمین مالک یک تلفن همراه نمی تواند با استفاده از کد مندرج در جعبه یا گارانتی مراحل رجیستری را طی کرده و می بایست از ارقام ارسال شده توسط پیامک استفاده نماید.
کد فعال سازی گوشی پس از خرید قانونی دستگاه در اختیار قرار گرفته اما محصولات قاچاقی فاقد کد بوده و می بایست به فروشنده پس داده شده یا از فروشنده شکایت شود. در صورت فراموشی ارقام فعال سازی دستگاه قانونی نو یا دست دوم، امکان بازیابی وجود داشته اما غالبا امکان ثبت درخواست ارسال دوباره از طریق پیامک فراهم نشده و می بایست از روش های دیگری استفاده کرد.
به طور کلی باید شرح داد که تلفن های همراه به سه دسته آکبند، دست دوم و مسافری تقسیم شده که کد رجیستری گوشی مسافری پس از عبور از گمرک تعیین شده و ارائه می شود. بنابراین نحوه دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی و ارسال دوباره بر اساس روش تهیه تلفن همراه متفاوت بوده و راه حل متفاوتی در پیش رو می باشد که در بخش های بعدی این شیوه ها مطرح شده است.
نحوه دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی آکبند
کد فعال سازی تلفن همراه غالبا بر روی جعبه و بسته بندی محصول درج شده یا گاهی اوقات می توان آن را از طریق بررسی گارانتی و سایر مدارک محصول خریداری شده به شکل قانونی استخراج نمود. سوال افراد این بوده که چطور می توان درخواست ارسال دوباره و دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی نو یا آکبند را به ثبت رساند؟
کد فعال سازی و رجیستری تلفن همراه نو از طریق پیامک برای افراد ارسال نشده و تنها راه مشاهده آن بررسی جعبه و گارانتی محصول است، بنابراین ارقام در مرحله اول به صورت پیامکی فرستاده نشده و طبیعتا نمی توان درخواست ارسال آن را نیز به ثبت رساند. علت از دست رفتن کد ممکن است گم شدن جعبه و گارانتی یا قاچاقی بودن محصول به حساب آید که مراحل بازیابی ارقام شامل موارد زیر می باشد.
بررسی تمامی مدارک و اقلام همراه محصول، زیرا ممکن است کد در یکی از موارد درج گردد.
کسب اطمینان از عدم در دسترس بودن جعبه و گارانتی کالا
برقراری ارتباط با فروشنده و شرح مشکل
تماس با شرکت سازنده کالا و درخواست دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی
افراد باید بدانند که اگر تلفن همراه به صورت قانونی فروخته شده باشد، کد فعالسازی در گارانتی یا جعبه وجود داشته و قابل اخذ است. اگر هیچ گونه کد رجیستری در جعبه مشاهده نشود، احتمال قاچاقی بودن محصول وجود داشته و بنابراین در صورت برقراری ارتباط با فروشنده یا سازنده محصول نیز نمی توان به ارقام مورد نظر دسترسی یافت.
نحوه دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی آکبند به این صورت است که شخص پس از گم کردن جعبه یا گارانتی باید از طریق فروشنده یا شرکت سازنده برای اخذ مجدد کد اقدام کند که این روش تنها برای تلفن همراه های قانونی مورد استفاده قرار می گیرد. تهیه کنندگان کالای قاچاقی هیچ راهی برای ثبت درخواست ارسال دوباره نداشته و نمی توانند مراحل ریجستری در همتا را طی نمایند. گوشی بدون ریجستری تنها 1 الی 2 ماه خدمات مخابراتی را ارائه داده و پس از اتمام مهلت شخص امکان برقراری تماس، ارسال پیامک یا اتصال به اینترنت را ندارد.
راهنمای دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی دست دوم
هدف از ریجستری تلفن های همراه جلوگیری از قاچاق کالا بوده و این مورد افراد را ملزم به رعایت قوانین خواهد نمود. در راهنمای دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی دست دوم باید توضیح داد که هر فردی پس از فروش تلفن همراه به دیگری ملزم به طی کردن مراحل انتقال مالکیت بوده و در ادامه امکان اخذ کد فعال سازی فراهم می شود.
امکان دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی دست دوم پس از انتقال مالکیت فراهم شده و ارسال دوباره از طریق پیامک صورت می گیرد. اشخاص با طی کردن مراحل زیر می بایست درخواست ارسال ارقام مربوط به فعال سازی و ثبت محصول برای مالک جدید گوشی را به ثبت رسانده تا در آینده رجیستری صورت گیرد.
برقراری ارتباط با خریدار و انجام توافق های لازم
دریافت هزینه و به فروش رساندن تلفن همراه دست دوم
اقدام برای انتقال مالکیت از طریق شماره گیری *7777# یا مراجعه به سایت hamta.ntsw.ir یا با استفاده از اپلیکیشن همتا
ارسال کد فعال سازی توسط همتا برای مالک جدید از طریق پیامک
در راهنمای دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی دست دوم باید شرح داد که پس از انتقال مالکیت یک پیامک با سرشماره HAMTA برای مالک جدید ارسال شده و کد فعال سازی در آن قرار می گیرد. به این ترتیب ارسال دوباره صورت گرفته و پس از دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی دست دوم می توان ریجستری را انجام داد که جهت رفاه حال متقاضیان راهنمای تصویری انتقال مالکیت از طریق سایت همتا در زیر آورده شده است.
ابتدا می بایست نشانی hamta.ntsw.ir را در مرورگر درج نموده و سپس فرم ورود را با شماره تلفن همراه و کد امنیتی تکمیل کرد. امکان انتخاب گزینه ثبت نام و نام نویسی در سایت جهت ورود از طریق کد ملی نیز وجود دارد.
در ادامه یک رمز عبور موقت برای ورود به حساب کاربری از طریق پیامک برای مالک ارسال شده و باید در فرم تایپ شود.
حالا باید تلفن همراه مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی انتقال مالکیت کلیک نمود.
فرم انتقال مالکیت نمایش داده شده و قابل تکمیل می گردد.
اگر تلفن همراه دست دوم به نام هیچ مالکی نبوده و در واقع رجیستری نشده باشد امکان درخواست دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی وجود ندارد، خریدار می بایست از طریق بررسی جعبه یا گارانتی محصول به کد دست یافته و فعال سازی را انجام دهد که در صورت عدم مشاهده ارقام می بایست با فروشنده ارتباط برقرار کرده و مشکل را گزارش داد. اگر فروشنده ارقام را در اختیار قرار ندهد امکان ثبت شکایت و پیگیری قانونی وجود دارد.
ارسال مجدد کد فعال سازی گوشی مسافری
هر فرد می تواند سالی یک تلفن همراه با پاسپورت خود ثبت کرده که برای این کار باید پس از حضور در گمرک، اطلاعات کالا به شکل قانونی به ثبت رسانده شود. همچنین باید توجه داشت که تلفن همراه مسافری نباید برای مصارف تجاری مورد استفاده قرار گرفته و در صورت مشاهده نقض قوانین دستگاه مسدود خواهد شد.
مراحل ثبت تلفن همراه مسافری به این صورت است که شخص باید اطلاعات دستگاه را در اختیار کارشناسان در گمرک قرار داده تا ثبت قانونی صورت گرفته و کد فعال سازی از طریق پیامک برای شخص ارسال شود. امکان ارسال مجدد کد فعال سازی گوشی مسافری وجود نداشته اما می توان از طریق ورود به سامانه همتا ارقام را مشاهده نمود.
در صورتی که مراحل ثبت تلفن همراه در گمرک به درستی طی شود کد فعال سازی در کارتابل مسافر در سایت hamta.ntsw.ir درج شده و قابل مشاهده می باشد. بنابراین اگر چه امکان ثبت تقاضای ارسال دوباره و دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی وجود نداشته اما شخص در صورت تکمیل فرم ورود به حساب کاربری امکان بازیابی اطلاعات را خواهد داشت.
پس از ورود به حساب کاربری در سایت همتا باید گزینه اطلاعات ثبت مسافری را انتخاب کرده تا اطلاعات نمایش داده شود.
خدمات مخابراتی تنها در صورت ریجستری تلفن همراه ارائه شده و محصولات قاچاقی فاقد چنین خدماتی می باشند. برای رفاه حال مسافران با هدف فعالیت های کاری و توریست هایی که به ایران سفر می کنند امکان استفاده از تلفن همراه بدون ریجستری به مدت 1 الی 2 ماه فراهم شده اما پس از آن امکان برقراری تماس یا ارسال پیامک با تلفن همراه وجود ندارد. بنابراین ساکنان ایران چاره ای جز رجیستری نداشته و نیاز به کد فعال سازی خواهند داشت.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص دریافت مجدد کد فعال سازی گوشی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: هر کسی میتونه سالی یک گوشی رو با پاسپورت خودش برای امور مسافرتی ثبت کنه. ثبت گوشی از طریق گمرک انجام میشه. باید حتما توجه داشته باشید که مصارف گوشی فقط برای امور مسافرتی باشه و اگر نه مورد پیگیرد قرار خواهید گرفت.