برای مشاوره درباره نقد کردن درآمد یوتیوب
برای مشاوره درباره نقد کردن درآمد یوتیوب
با پیشرفت یوتیوب و افزایش بازدید کنندگان این وبسایت، یوتیوبرها بر اساس میزان دنبال کنندگان خود و میزان بازدید ویدیوها می توانند درآمد مناسبی به دست آورند. در این میان اما باید بررسی کرد که نحوه نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران چگونه بوده و مراحل واریز به حساب چیست؟ کسب اطلاعات در خصوص مقدار پاداش یوتیوبرها و آشنایی با سایت های معتبر ارائه دهنده خدمات مفید واقع شده و کمک کننده خواهد بود. اشخاص می بایست با نحوه فعال سازی حساب گوگل ادسنس نیز آشنا شده تا امکان نقد کردن را داشته باشند.
نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران بدون واسطه امکان پذیر نبوده و متقاضیان ملزم به دریافت کمک از سایت های معتبر و شرکت هایی مانند ایرانیکارت خواهند بود اما ساکنان خارج از کشور می توانند با طی کردن مراحل خاصی دریافتی خود را نقد نمایند. در این مقاله به معرفی شرکت های معتبر جهت نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران پرداخته شده و اطلاعاتی در خصوص نحوه واریز به حساب و شیوه ایجاد حساب شرح داده شده تا کاربران خارج از کشور به راحتی موفق به اخذ وجه مورد نظر خود گردند. در انتهای مقاله میزان دریافتی یوتیوبرها مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعاتی در خصوص عوامل موثر در افزایش بازدید ویدیوها آورده شده است.
نقد کردن درآمد یوتیوب
پیش از پرداختن به نحوه واریز به حساب، می بایست به این سوال که منظور از نقد کردن درآمد یوتیوب چیست پاسخ داده و توضیحاتی را در ارتباط با این موضوع ارائه داد. به طور کلی هر فردی که در یوتیوب فعالیت داشته و از تعداد معینی دنبال کننده برخوردار و بازدید ویدیوهای او بالا باشد، امکان دریافت حقوق یا پاداش از گوگل را خواهد داشت.
یوتیوب در سال 2006 توسط گوگل خریداری شده و به این دلیل که یکی از زیر شاخه های آن شرکت به شمار می رود، وظیفه ارائه پاداش به یوتیوبرها بر عهده گوگل خواهد بود. بنابراین یوتیوبرها برای نقد کردن درآمد خود نیاز به افتتاح حساب گوگل ادسنس داشته تا واجد شرایط دسترسی به دلارهای اخذ شده به عنوان پاداش یا درآمد گردند.
نقد کردن درآمد یوتیوب شرایط خاصی دارد و هر فردی پس از بارگذاری یک یا چند ویدیو در اپلیکیشن موفق به دریافت حقوق و پاداش نخواهد شد. یوتیوب تنها از افرادی حمایت به عمل آورده که حداقل 1000 مشترک یا دنبال کننده داشته و از 4 هزار الی 10 میلیون بازدید برخوردار باشند و لیست شرایط به صورت دقیق در زیر آورده شده است.
کانال متقاضیان باید حداقل 1000 دنبال کننده داشته باشد.
در صورت بهره مندی از 10 میلیون بازدید برای ویدیوهای کوتاه در 90 روز اخیر، می توان برای نقد کردن درآمد یوتیوب اقدام کرد.
افراد باید در طول 1 سال گذشته حداقل 4000 ساعت بازدید یا واچ تایم داشته باشند.
یوتیوبرها برای نقد کردن درآمد یوتیوب از طریق شرکت های واسطه می بایست کارمزد خاصی را پرداخت کنند.
افزایش لایک و کامنت ممکن است منجر به افزایش درآمد گردد.
فعالسازی آپشن های تبلیغات یوتیوب، درآمد را افزایش خواهد داد.
حداقل درآمد لازم برای تسویه حساب 100 دلار است.
ویدیوهای بارگذاری شده در کانال باید متعلق به شخص بوده و اخطار کپی رایت دریافت نکنند، حذف دستی ویدیوهای اخطار گرفته نیز مسئله را حل نخواهد نمود.
افراد واجد شرایط نقد کردن درآمد یوتیوب در خارج از کشور به راحتی امکان دریافت پاداش دلاری از شرکت را داشته و می توانند از آن استفاده کنند اما ایرانیان به دلیل وجود محدودیت ها می بایست از یک شرکت واسطه کمک دریافت نمایند. شرکت واسطه حساب گوگل ادسنس را برای متقاضیان ایجاد کرده و پس از اتصال کانال یوتیوب به آن، امکان اخذ پاداش را فراهم می کند. باید اظهار داشت که ایرانیان اجازه افتتاح حساب گوگل ادسنس را نداشته و نمی توانند از آدرس و کد پستی ایران استفاده نمایند.
سایت های مجاز برای نقد کردن درآمد یوتیوب
به این دلیل که ایرانیان امکان نقد کردن درآمد یوتیوب را بدون واسطه نداشته و نیاز به دریافت کمک از شرکت های واسطه دارند، آشنایی با سایت های مجاز اهمیت بالایی خواهد داشت. بدیهی است که اخذ خدمات از سایت های غیرمعتبر و کلاهبردار منجر به از دست رفتن پاداش شده و ضررهای جبران ناپذیری را به همراه دارد.
از سایت های مجاز برای نقد کردن درآمد یوتیوب می توان به سایت ایرانیکارت، یوبر و موبیکس اشاره کرد. غالبا پس از مراجعه به این سایت ها می بایست یک فرم درخواست را با اطلاعاتی مانند نشانی کانال یوتیوب تکمیل نموده تا در ادامه کارشناسان به بررسی درخواست و ارائه خدمات بپردازند. نشانی برخی از سایت های معتبر در جدول زیر آورده شده است.
نام سایت | نشانی |
ایرانیکارت | www.iranicard.ir |
اندروپی | www.andropay.org |
موبیکس | www.mobixcube.network |
یوبر | youber.app |
تیوبر | www.tubers.academy |
افراک | www.afrak.com |
مستر تیوب | www.master.tube |
نحوه واریز به حساب و نقد کردن درآمد یوتیوب به طور کلی شامل مراحل یکسانی بوده اما ممکن است سایت های مختلف شرایط و قوانین ویژه ای را برای ارائه خدمات اعمال نمایند. توصیه می شود متقاضیان پیش از ثبت درخواست نقد کردن درآمد، ابتدا قوانین مندرج در سامانه ها را بررسی کرده و میزان کارمزد را مورد مطالعه قرار داده تا در آینده دچار پشیمانی نشوند.
باید اشاره کرد که نحوه واریز به حساب شامل موارد متعددی مانند واریز ریالی، واریز به حساب های بین المللی شخص مانند PayPal یا انتقال وجه از طریق کریپتو می شود که البته دارندگان حساب های بین المللی در صورت برخورداری از آدرس و کد پستی خارجی ملزم به اخذ خدمات از شرکت های واسطه نمی باشند. اشخاص همچنین می توانند از شرکت واسطه درخواست خرید از سایت های خارجی با استفاده از درآمد را داشته که در این صورت سایت می تواند از دلار دریافتی برای تهیه کالا از آنلاین شاپ هایی مانند آمازون استفاده نماید.
اگر چه افراد ساکن خارج از کشور امکان ایجاد حساب گوگل ادسنس و نقد کردن درآمد یوتیوب را داشته اما بسیاری از اشخاص به دلیل عدم آشنایی با روش ها، از سایت های مجاز برای نقد کردن درآمد یوتیوب کمک دریافت می کنند. به همین دلیل سایت هایی مانند اندروپی به ساکنان کشورهای همسایه مانند افغانستان یا ترکیه نیز خدمات ارائه داده و مانعی از این لحاظ وجود نخواهد داشت.
کارمزد نقد کردن درآمد یوتیوب
پس از آشنایی با چگونگی نقد کردن درآمد یوتیوب و فرا گرفتن نحوه واریز به حساب، افراد ساکن مناطق خارجی می توانند بدون پرداخت هیچ گونه کارمزد خاصی به دلارهای دریافتی دسترسی یابند اما یوتیوبرهای ساکن ایران این امکان را نداشته و باید بدانند که تنها راه نقد کردن درآمد کمک گرفتن از شرکت های واسطه است.
شرکت های واسطه مانند موبیکس خدمات را به شکل رایگان و بدون دریافت هزینه های لازم، به اشخاص ارائه نداده و کارمزد معینی از متقاضیان دریافت خواهند نمود. کارمزد شرکت های مختلف ارائه دهنده خدمات نقد کردن درآمد یوتیوب با یک دیگر فرق داشته که کارمزد را می توان حدودا 15 الی 25 درصد درآمد دانست.
یکی از نکات قابل توجه در خصوص کارمزد نقد کردن درآمد یوتیوب این است که میزان آن بر اساس نوع کانال و میزان بازدیدهای شخص برآورد شده و امکان دارد با افزایش واچ تایم و دنبال کنندگان میزان کارمزد نیز افزایش یابد. یوتیوبرهایی که اول راه بوده و از کانالی کوچک تر برخوردار هستند، از طریق پرداخت حق الزحمه کمتر به شرکت های واسطه می توانند دلار خود را دریافت کنند.
ممکن است یوتیوبرها پس از آشنایی با کارمزد نقد کردن درآمد یوتیوب تا حدودی دلسرد شده و دچار نگرانی شوند اما باید توضیح داد که برخی از شرکت ها کارمزد کمتری دریافت کرده و رضایت مشتریان را از این طریق جلب خواهند نمود. میزان دقیق حق الزحمه شرکت ها در سایت آن ها درج شده یا از طریق برقراری تماس تلفنی با مراکز قابل بررسی می باشد.
نحوه فعال کردن حساب یوتیوب
منظور از نحوه فعال کردن حساب یوتیوب در واقع نحوه افتتاح حساب گوگل ادسنس بوده زیرا در صورت عدم برخورداری از این مورد، افراد موفق به نقد کردن درآمد نخواهند شد. در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات لازم آورده شده اما باید توجه داشت که ایرانیان نیاز به طی کردن این مراحل نداشته و در واقع شرکت های واسطه مراحل را طی خواهند نمود.
ابتدا باید نشانی adsense.google.com در مرورگر جستجو شده و سپس Get started انتخاب شود.
در ادامه باید نشانی کانال یوتیوب یا سایت شخص در فرم بارگذاری و نشانی ایمیل نیز درج شود تا پس از کلیک بر روی continue امکان دسترسی به مراحل بعدی فراهم گردد. نشانی باید فاقد مسیر خاص مانند sample.com/path یا زیر دامنه subdomain.sample.com و http:// باشد.
در مراحل بعدی متقاضیان ملزم به درج نشانی منزل در فرم ها و تایپ شماره حساب بوده که این نشانی نباید متعلق به کشور ایران باشد. همچنین شماره حساب می بایست بین المللی بوده و امکان دریافت خدمات با شماره مربوط به بانک های ایران وجود نخواهد داشت. به همین دلیل ساکنین ایران از شرکت های ارائه دهنده خدمات نقد کردن درآمد یوتیوب کمک گرفته و ایجاد حساب گوگل ادسنس را به آنان واگذار می کنند.
نحوه واریز به حساب و نقد کردن درآمد یوتیوب پیچیده نبوده اما مهم ترین مانع موجود، محدودیت ها و تحریم ها می باشد. با این حال یوتیوبرهای ساکن ایران که از میزان بازدید قابل توجهی برخوردار می باشند با اعطای درصدی از درآمد خود به عنوان کارمزد به شرکت های واسطه امکان دریافت پاداش دلاری و استفاده از آن را خواهند داشت.
یوتیوبرهای ساکن خارج از کشور در صورت برخورداری از سن کمتر از 18 سال، می بایست تمامی مراحل ایجاد حساب را زیر نظر والدین انجام داده و همچنین برای نقد کردن درآمد یوتیوب رضایت آن ها را در اختیار داشته باشند. ممکن است سایت ها و شرکت های واسطه داخل کشور نیز از ارائه خدمات به اشخاص زیر هجده سال خودداری کرده و تنها در صورت کسب اطمینان از رضایت والدین، خدمات ارائه دهند.
نحوه واریز درآمد یوتیوب به حساب
نحوه واریز درآمد یوتیوب به حساب به این صورت بوده که اشخاص در حین ایجاد حساب گوگل ادسنس شماره حساب خود را در فرم ثبت کرده و در ادامه گوگل پاداش کسب شده در هر ماه میلادی را، در تاریخ 21 تا 26 ماه بعدی برای فرد واریز می نماید. اما باید بررسی کرد که مراحل نقد کردن درآمد برای ایرانیان شامل چه مواردی می باشد.
تکمیل فرم درخواست در سایت های واسطه: ایرانیان پس از اطمینان حاصل کردن در خصوص برخورداری از شرایط نقد نمودن درآمد می بایست یکی از سایت های واسطه را انتخاب کرده و فرم الکترونیکی موجود در سایت را تکمیل نمایند. در ادامه کارشناسان شرکت با شخص تماس برقرار کرده و راهنمایی لازم را ارائه خواهند داد.
اتصال یوتیوب به حساب گوگل ادسنس: شرکت واسطه مراحل ایجاد حساب را برای شخص طی کرده و کانال یوتیوب را به گوگل ادسنس متصل می کند. در ادامه گوگل به صورت خودکار و در پایان ماه های میلادی پاداش را به حساب فرد واریز خواهد کرد. افراد پاداش هر ماه را در 21 الی 26 ماه بعدی اخذ نموده و امکان دریافت دلار روزانه فراهم نشده است.
دریافت درآمد ریالی: ایرانیان برای استفاده از دلارهای اخذ شده می توانند آن ها را با استفاده از کمک های شرکت واسطه به ریال تبدیل کنند. امکان خرید از آنلاین شاپ های خارجی نیز وجود داشته و علاقمندان می توانند روش انتقال درآمد از طریق کریپتو را نیز انتخاب نمایند.
لازم به ذکر است که شرکت واسطه پیش از ارائه پاداش به یوتیوبر، کارمزد معین شده را کسر کرده و در واقع بخشی از درآمد به شرکت تعلق خواهد داشت. اشخاصی که خود از حساب پی پال برخوردار بوده و مشکلی برای ایجاد حساب گوگل ادسنس ندارند، امکان اخذ خدمات بدون نیاز به پرداخت کارمزد را خواهند داشت.
نحوه واریز به حساب و نقد کردن درآمد یوتیوب اینترنتی بوده و متقاضیان می توانند خدمات آنلاین را از سایت هایی مانند اندروپی، ایرانیکارت یا موبیکس دریافت کنند. نکته قابل توجه این است که یوتیوبر بدون نیاز به خروج از منزل توانایی ساخت ویدیو، انتشار آن و کسب درآمد را داشته و در ادامه می تواند به شکل غیر حضوری دریافتی خود را نقد نماید.
درآمد یوتیوب چقدر است
پس از شرح نحوه واریز به حساب در جواب این پرسش که درآمد یوتیوب چقدر است باید توضیح داد، 55 درصد هزینه هر تبلیغ به یوتیوبر اختصاص یافته و 45 درصد نیز به یوتیوب تعلق دارد، اما ممکن است با رشد کانال درصد یوتیوبر به 70 افزایش پیدا کند. به طور کلی می توان میزان درآمد را متغیر دانسته و توضیح داد که این مورد بر اساس عواملی مانند تعداد دنبال کنندگان، واچ تایم و فعالسازی انواع آپشن های تبلیغاتی بستگی دارد.
نکته قابل توجه در خصوص نقد کردن درآمد یوتیوب این است که اخذ پاداش به صورت دلاری بوده و به همین دلیل توجه ایرانیان را جلب می نماید. به ازای هر بازدید از ویدیو حدودا 0.018 الی 0.05 به یوتیوبر تعلق گرفته که بنابراین پس از دریافت یک میلیون بازدید می توان از 30 الی 50 هزار دلار بهره مند شد. اشخاص می توانند از دلارها برای سرمایه گذاری استفاده کرده یا با تبدیل آن به ریال، نیازهای زندگی را رفع نمایند.
یوتیوبرها باید بدانند که پاداش تنها به ویدیوهای دارای تبلیغ تعلق گرفته و در واقع در صورت برخورداری از بازدید میلیونی اما عدم نمایش تبلیغات در ویدیو، هیچ درآمدی نصیب شخص نمی شود. جهت فعال سازی تبلیغات یوتیوب افراد می بایست You Tube Partner Program را فعال کنند. لازم به ذکر است که شرکت مسئولیتی در قبال مالیات ها نداشته و مسئولیت با یوتیوبر خواهد بود.
برای فعال سازی You Tube Partner Program نیاز به احراز هویت دو مرحله ای و اتصال حساب ایجاد شده در گوگل ادسنس به کانال مربوطه می باشد که البته حساب را می توان به چند کانال نیز متصل کرد. بنابراین افراد می توانند طی کردن تمامی مراحل را به شرکت های واسطه واگذار نموده و نقد کردن درآمد یوتیوب را به کارشناسان با تجربه بسپارند.
عوامل موثر بر افزایش درآمد یوتیوب را می توان شامل مواردی مانند فعالسازی آپشن های مختلف تبلیغات دانست. به طور کلی گوگل ادسنس به ازای نمایش تبلیغات به افراد پاداش داده و هر چقدر تبلیغ بیشتر دیده شود، حقوق بالاتر خواهد رفت. بنابراین می توان با افزایش کیفیت محتواهای تولید شده و جلب توجه کاربران بیشتر از دریافتی بیشتری برخوردار شد، زیرا کاربران جهت مشاهده ویدیو ملزم به تماشای تبلیغات نیز خواهند بود
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص نقد کردن درآمد یوتیوب داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام درآمد یوتیوب به ازای هر بازدید حدودا 0.018 الی 0.05 دلار بوده که عواملی مانند افزایش تعداد دنبال کنندگان یا لایک ها منجر به افزایش دریافتی می شود.