برای مشاوره دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
برای مشاوره دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
بیمه درمانی، یکی از مهم ترین انوع بیمه ها است که برای همه افراد حائز اهمیت است. با توجه به هزینه های بالای درمان و عدم توانایی برخی از هموطنان در پرداخت آن، بیمه تکمیلی یک راه حل برای جبران این هزینه ها می باشد. یکی از شرکت های فعال در این زمینه، بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ است که وابسته به سازمان سلامت ایران می باشد. دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ برای افراد تحت پوشش این نوع بیمه از جمله بازنشستگان تامین اجتماعی امکان پذیر می باشد.
ممکن است برخی از کاربران با نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان آشنایی نداشته باشند. به منظور ارائه جزئیات بیشتر در این مقاله ابتدا روش های دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ معرفی خواهد شد. سپس در بخش های بعد مطالبی در ارتباط با لیست هزینه های بیمه آتیه سازان بازنشستگان و دریافت هزینه به صورت حضوری و آنلاین، مراکز تحویل مدارک و نیز نحوه پیگیری واریز هزینه ارائه می شود. در بخش آخر نیز به مدت زمان دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ پرداخته خواهد شد.
روش های دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
بیمه تکمیلی درمان، بیمه ای است که با هدف جبران هزینه های درمان توسط شرکت های بیمه گر ارائه می شود. دسترسی به خدمات پزشکی، کاهش هزینه های درمان و پیشگیری و مراقبت از سلامتی از مزایای بیمه تکمیلی می باشد. شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، به جهت داشتن قرارداد با بسیاری از شرکت های دولتی مانند تامین اجتماعی، شهرداری و...، یکی از شرکت های بیمه گر شناخته شده می باشد. این شرکت بر اساس قرارداد، بخش یا تمام هزینه های درمانی فرد تحت بیمه را پرداخت می کند. در ادامه این بخش به روش های دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ پرداخته خواهد شد.
نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، بسته به اینکه فرد به مراکز طرف قرارداد با این بیمه مراجعه کرده است یا خیر، متفاوت خواهد بود. در صورتی که فرد به یکی از مراکز درمانی که طرف قرارداد با بیمه تکمیلی آتیه سازان می باشد، مراجعه کرده باشد، باید معرفی نامه و یا دفترچه بیمه درمانی خود را ارائه دهد. در این صورت مرکز درمانی مورد نظر تا سقف تعهدات شرکت بیمه، از وی هزینه ای دریافت نخواهد کرد. اما اگر هزینه درمانی از این سقف بیشتر شود، خود فرد باید مقدار هزینه مازاد را پرداخت نماید.
در صورتی که فرد به مراکز درمانی مراجعه کند که طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان حافظ نمی باشد، فرد باید ابتدا تمام هزینه را به مرکز درمانی پرداخت نماید. سپس جهت دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان، مدارک لازم را به صورت حضوری و یا آنلاین ارائه کرده تا به این ترتیب همه یا بخشی از هزینه های پرداخت شده را از بیمه پس بگیرد.
دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ حضوری
همانگونه که پیشتر نیز بیان شد، بسته به اینکه فرد تحت بیمه تکمیلی آتیه سازان به مراکز درمانی مراجعه کند که با این شرکت بیمه قراداد داشته باشند یا خیر، نحوه دریافت هزینه نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه این بخش به نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ حضوری پرداخته خواهد شد.
در صورتی که کاربر جهت درمان به مراکز غیرطرف قرارداد با بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ مراجعه کرده باشد، ابتدا باید کل هزینه را به مرکز درمانی پرداخت نماید. سپس باید از آن مرکز ،اسناد درمانی و فیش های پرداختی را دریافت کرده و پس از آن می تواند به صورت حضوری به مراکز دریافت خسارت در شهر خود مراجعه و مدارک خود را ارائه نماید. سپس این اسناد توسط کارمندان شرکت بررسی می شود و در صورت تایید، هزینه درمانی تا سقف تعیین شده و بر اساس مفاد بیمه نامه به حساب کاربر واریز می گردد.
اما در صورتی که فرد به یک مرکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه مراجعه کرده باشد، باید مدارک شناسایی خود را به شرکت بیمه گر ارائه کند و معرفی نامه دریافت نماید. سپس به مرکز درمانی مراجعه کرده و معرفی نامه را تحویل دهد. در این صورت، فرد تحت بیمه، می تواند همه یا بخشی از هزینه درمان را پرداخت نکند. در این صورت دیگر نیازی به مراجعه به شعب و مراکز شرکت بیمه نمی باشد.
دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ آنلاین
امروزه با الکترونیکی شدن کارها، نیازی به مراجعه حضوری به مراکز بیمه جهت دریافت هزینه درمان نمی باشد. کاربر می تواند به صورت آنلاین مدارک و اسناد پزشکی خود را ارسال و آن را پیگیری نماید. بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ جهت سهولت در خدمت رسانی به بیمه شدگان خود، این امکان را از طریق نرم افزار موبایلی فراهم کرده است. در ادامه این بخش، نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ آنلاین ارائه خواهد شد.
کاربر جهت دریافت اپلیکیشن آتیه سازان حافظ می تواند به سایت این شرکت مراجعه نماید. پس از دانلود و نصب برنامه، کاربر باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نماید. در صورتی که برای اولین بار است که از برنامه استفاده می کند باید ابتدا در برنامه ثبت نام نماید. برای این کار نیز بر روی گزینه ثبت نام کلیک کند.
جهت احراز هویت، کاربر باید کدملی، تاریخ تولد و کد امنیتی را وارد و بر روی دکمه" بررسی و ادامه" کلیک کند.
در مرحله بعد،شماره موبایل، نام کاربری و رمز عبور دلخواه خود را وارد و بر روی دکمه "ثبت نام" کلیک نماید.
جهت تکمیل ثبت نام، یک کد برای شماره موبایل کاربر ارسال می شود که باید آن را در قسمت مربوطه وارد نماید.
جهت دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ به صورت آنلاین، کاربر باید بر روی گزینه "ارسال الکترونیک فاکتور هزینه" کلیک نماید.
قرارداد مورد نظر را انتخاب نماید.
در صفحه بعد، کاربر باید بیمه شده ای که قصد بارگذاری اسناد هزینه آن را دارد، انتخاب نماید.
در مرحله بعد باید خدمت مورد نظر را انتخاب کند.
سپس باید تاریخ هزینه را مشخص کند تا مانده سقف به صورت خودکار نمایش داده شود و پس از مشخص کردن مبلغ پرداختی، بر روی دکمه "ادامه" کلیک کند. در صورتی که نسخه به صورت الکترونیکی باشد و بیمه از نوع تامین اجتماعی، کاربر باید نوع خدمت را انتخاب و بر روی استعلام کلیک کند.
سپس کاربر می تواند اسناد مربوط به هزینه را بارگذاری و در نهایت بر روی "ذخیره" کلیک کند. پس از ذخیره، پیغامی برای کاربر نمایش داده می شود که شامل ثبت سند هزینه و شماره پرونده می باشد و کاربر باید آن را تایید کند. در نهایت پس از اتمام بارگذاری مدارک باید بر روی دکمه تایید نهایی کلیک کند تا یک کد رهگیری جهت پیگیری سند خسارت به کاربر داده شود.
مراکز تحویل مدارک دریافت هزینه درمان بیمه آتیه سازان حافظ
همانگونه که پیشتر نیز اشاره شد، فرد تحت بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، جهت دریافت هزینه درمان خود باید مدارک و اسناد پزشکی خود را به صورت آنلاین از طریق برنامه موبایلی، آپلود و یا به صورت حضوری به مراکز تحویل مدارک ارائه نماید. در ادامه این بخش به مراکز تحویل مدارک دریافت هزینه درمان بیمه آتیه سازان حافظ پرداخته خواهد شد.
جهت دسترسی به آدرس مراکز تحویل مدارک دریافت هزینه درمان بیمه آتیه سازان حافظ، کاربر می تواند به سایت بیمه آتیه سازان حافظ به آدرس atiyehsazan.ir مراجعه نماید. سپس در بخش شعب و نمایندگی ها می تواند با کلیک بر روی استان محل زندگی خود، آدرس مراکز را دریافت نموده و سپس با به همراه داشتن مدارک خود به محل مربوطه مراجعه نماید.
جهت تسریع در انجام امور درمانی و کاهش هزینه، بهتر است که فرد تحت بیمه، پیش از مراجعه به مراکز درمانی، ابتدا به یکی از شعب شرکت آتیه سازان رفته و معرفی نامه دریافت نموده و سپس به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه مراجعه نماید. در غیر اینصورت، فرد باید ابتدا کلیه هزینه درمان را به صورت آزاد پرداخت نماید. پس از آن مدارک و فیش های پرداختی را به شعب بیمه تکمیلی آتیه سازان ارائه نماید تا هزینه مربوطه را دریافت نماید.
پیگیری واریز هزینه بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
پس از ارائه مدارک پزشکی به مراکز بیمه جهت دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، کاربر ممکن است تمایل داشته باشد که درخواست خود را پیگیری نماید. این امر به صورت آنلاین از طریق برنامه موبایلی آتیه سازان امکان پذیر می باشد. جهت ارائه جزئیات بیشتر، در ادامه این بخش به نحوه پیگیری واریز هزینه بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ پرداخته خواهد شد.
کاربر می تواند جهت پیگیری واریز هزینه بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ به برنامه موبایلی آتیه سازان که نحوه نصب و دانلود آن در بخش های قبل ارائه شد، مراجعه نماید. در این برنامه بخشی با عنوان" سوابق درمانی" وجود دارد که پس از کلیک بر روی آن کاربر می تواند قرارداد و فرد بیمه شده که قصد پیگیری واریز هزینه بیمه آن را دارد انتخاب نماید. سپس با انتخاب بخش کلیه اسناد هزینه می تواند، لیست اسناد هزینه های آن را مشاهده کند.
کاربر می تواند به لیست اسناد بیمه شده، اسناد کسوردار و همچنین اسناد هزینه عودت شده دسترسی داشته باشد. منظور از کلیه اسناد هزینه، هزینه های مستقیم و غیرمستقیم بیمه شده می باشد. هزینه مستقیم توسط فرد به مرکز درمانی پرداخت شده و سپس مدارکی جهت دریافت هزینه به شرکت های ارزیاب ارائه می شود. اما هزینه غیرمستقیم منظور هزینه ای است که فرد به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه مراجعه کرده و همه یا بخش از هزینه را پرداخت نکرده است.
منظور از اسناد هزینه کسوردار، هزینه هایی است که جهت ارزیابی ارسال شده است، اما مقداری از آن مورد تایید قرار نگرفته است. همچنین اسناد هزینه عودت شده، هزینه هایی است که برای ارزیابی ارسال شده است، اما توسط کارشناس ارزیاب، تایید نشده است. کاربر در این بخش می تواند علت عودت هر کدام از هزینه های خود را مشاهده نماید.
مدت زمان دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
در بخش های قبل مطالبی در ارتباط با نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ ارائه شد. اما پس از تحویل مدارک به مراکز ارزیاب بیمه، سوالی که برای بیمه شدگان ایجاد می شود، این است که پس از چه مدت زمانی، هزینه به حساب کاربر واریز می شود. در ادامه این بخش به مدت زمان دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ پرداخته خواهد شد.
مدت زمانی که طول می کشد تا هزینه پرداخت شده توسط بیمه به حساب کاربر واریز شود، متغیر می باشد. طبق بیانات مدیر شرکت آتیه سازان حافظ، این امکان وجود دارد که شرکت بیمه، کمتر از یک روز نیز هزینه درمان مشتریان خود را پرداخت کند. با این حال در بیشتر مواقع دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، ماه ها طول می کشد.
بنابراین در ارتباط با حداکثر مدت زمان مورد نیاز انتظار برای پرداخت هزینه درمان توسط بیمه آتیه سازان حافظ، اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. متاسفانه با وجود تاخیرهای طولانی در پرداخت هزینه بیمه و وجود تورم بالا در جامعه، بازنشستگان، زمانی هزینه درمان خود را دریافت می کنند که توسط آن قادر به دریافت خدمات قبلی نمی باشند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.