برای مشاوره انتقال وجه پایا بانک رسالت
برای مشاوره انتقال وجه پایا بانک رسالت
انتقال وجه به صورت اینترنتی و از طریق همراه بانک های مختلف یکی از آسان ترین روش های انتقال وجه می باشد. افرادی که در طول روز تراکنش های زیادی انجام می دهند، ممکن است که به دلیل بالا بودن کارمزد و پایین بودن سقف مبلغ انتقال با مشکلات متعددی روبرو شوند. انتقال وجه پایا بانک رسالت یکی از سرویس ها و خدماتی است که این بانک در اختیار مشتریان خود قرار داده تا مشکلاتی از این قبیل را از بین ببرد.
مدت زمان واریز وجه از طریق پایا طولانی تر بوده و تنها در ساعت های مشخصی انجام می شود. از طرفی این روش انتقال وجه می تواند به افراد کمک کرده تا سقف انتقال وجه بیشتری داشته باشند و همچنین می توانند با استفاده از این روش، در هزینه های مربوط به کارمزد انتقال وجه هم صرفه جویی کنند. در کل آشنایی با این روش می تواند به افراد تا حدود زیادی کمک کند. در همین راستا در ادامه این بخش درباره انتقال وجه پایا بانک رسالت و روش پیگیری آن اطلاعات بیشتری ارائه شده است.
انتقال وجه پایا بانک رسالت
افرادی که با موبایل بانک و انتقال وجه به صورت اینترنتی سر و کار دارند، بی شک تاکنون اسم انتقال وجه پایا را شنیده اند. یکی از مشکلاتی که برای افراد، به ویژه افرادی که از سرویس انتقال وجه زیاد استفاده می کنند وجود دارد، مشکل هزینه بالای کارمزدهای انتقال وجه است. هزینه کارمزد در صورت بالا بودن تعداد تراکنش ها برای کسب و کار افراد خیلی مفید نمی باشد.
در همین راستا ضروری است که تمامی افراد در صورت بالا بودن تعداد تراکنش های خود، درباره انتقال وجه پایا بانک رسالت اطلاعات بیشتری داشته باشند. انتقال وجه پایا یکی از روش های انتقال وجه بوده که بانک رسالت در اختیار کاربران خود قرار داده تا بتوانند به راحتی و بدون نیاز به صرف هزینه های بالا، انتقال وجه خود را انجام بدهند.
انتقال وجه پایا یکی از خدماتی است که بانک رسالت ارائه داده و استفاده از این روش نه تنها به افراد در صرفه جویی در هزینه ها کمک می کند، بلکه می تواند سقف انتقال وجه به صورت اینترنتی را هم افزایش دهد.
بنابراین در یک نگاه کلی می توان گفت که سرویس انتقال وجه پایا بانک رسالت یکی از خدمات این بانک بوده که تا حدود بسیار زیادی در وقت مشتریان صرفه جویی کرده و به آن ها اجازه می دهد که بدون مراجعه به بانک، انتقال وجه خود را انجام بدهند.
در کنار صرفه جویی در وقت، می توان گفت که هزینه انتقال وجه هم با پایین آمدن کارمزد در این روش بسیار کاهش پیدا می کند. بنابراین این سرویس را می توان یک سرویس ایده آل برای انتقال وجه به صورت انبوه و با مبالغ بالا دانست.
نحوه انتقال پایا از همراه بانک رسالت
پس از آشنایی با این که انتقال وجه به صورت پایا از بانک رسالت چیست و چه مزایایی دارد، شاید برای بسیاری از افراد این سوال به میان آمده باشد که چگونه می توان از این روش از همراه بانک رسالت برای انتقال وجه اقدام کرد؟ در راستای اهمیت پیدا کردن پاسخ این پرسش برای انجام عملیات انتقال وجه، در ادامه این بخش درباره نحوه انتقال پایا از همراه بانک رسالت توضیحات بیشتری ارائه شده است.
در ابتدا کاربران باید همراه بانک رسالت را نصب و وارد حساب کاربری خود شوند. سپس در صفحه اول می توان عملیات مختلف را مشاهده کرد. در بین این گزینه ها، افراد باید مانند تصویر زیر روی گزینه شبا کلیک کنند. در این بخش افراد باید شماره شبای خود را از دفترچه یا کارت بانکی وارد کنند.
پس از وارد کردن شماره شبا و کلیک بر روی گزینه تایید و ادامه، افراد می توانند به صفحه انتقال وجه بروند. در این صفحه باید مشخصات دریافت کننده وجه به همراه مبلغ به ریال را وارد کرده و به بخش انتخاب روش انتقال رفت.
در این بخش افراد می توانند انتقال پایا را مانند تصویر زیر به عنوان روش مورد نظر خود انتخاب کنند.
در بخش بررسی پرداخت باید تمامی اطلاعات را مجددا بررسی و سپس روی گزینه تایید و ادامه کلیک کرد.
پس از انجام تمامی این مراحل، عملیات انتقال وجه پایا از همراه بانک رسالت انجام می شود. افراد می توانند فاکتور تراکنش خود را دریافت کرده و نزد خود داشته باشند. اما باید در نظر داشت که عملیات برداشت و انتقال وجه به حساب مقصد به صورت سریع و لحظه ای انجام نشده و کمی زمان خواهد برد. برای این که افراد امکان انتقال وجه پایا از بانک رسالت را در تمامی ساعات روز داشته باشند و همچنین برای سهولت دسترسی، توصیه می شود که تمامی افراد حتما همراه بانک رسالت را در دستگاه خود نصب کنند.
سقف انتقال پایا بانک رسالت
سوال دیگری که ممکن است برای مشتریان بانک رسالت به وجود بیاید، درباره سقف انتقال پایا بانک رسالت است. یکی از دلایل اصلی این که کاربران ترجیح می دهند تا از سرویس انتقال پایا این بانک استفاده کنند، این است که سقف انتقال وجه در این روش بسیار بالاتر بوده و کاربران می توانند به راحتی و بدون مراجعه به بانک، مبالغ بیشتری را در طول ۲۴ ساعت انتقال بدهند. در ادامه این بخش درباره سقف انتقال وجه پایا بانک رسالت توضیحات بیشتری ارائه شده است.
در گذشته سقف مبلغ برای انتقال در سامانه پایا در بانک رسالت، 15 میلیون تومان اعلام شده بود. یعنی کاربران در طول ۲۴ ساعت شبانه روز تنها می توانستند تا سقف ۱۵ میلیون تومان را به حساب های مقصد منتقل کنند. در صورتی که افراد قصد داشتند بیشتر از این مبلغ را انتقال بدهند، باید حتما به بانک مراجعه می کردند. اما از سال ۱۴۰۰ قانون افزایش میزان سقف انتقال وجه پایا به ثبت رسید و از ۱۵ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
امروزه در سال 1403 هم افراد می توانند با استفاده از سرویس پایا بانک رسالت، تا سقف ۱۰۰ میلیون مبلغ را در طول ۲۴ ساعت انتقال بدهند. به دلیل رونق کسب و کارهای اینترنتی و افزایش میزان تقاضای انتقال وجه به صورت آنلاین، این افزایش سقف مبلغ انجام شد تا دیگر کاربران برای واریز وجه مجبور به مراجعه به بانک نباشند. یک روش دیگر برای انتقال وجه در بانک رسالت علاوه بر روش پایا، روش ساتنا بوده که سقف انتقال وجه کمتری دارد. لازم به ذکر است که سقف انتقال ساتنا بانک رسالت، ۵۰ میلیون تومان در ۲۴ ساعت می باشد.
پیگیری انتقال وجه پایا بانک رسالت
دیگر سوالی که ممکن است ذهن کاربران را درباره انتقال وجه پایا بانک رسالت به خود مشغول کند، در خصوص روش و نحوه پیگیری تراکنش می باشد. همان طور که در بخش های قبلی مقاله اشاره شد، با استفاده از این روش، نمی توان بلافاصله مبلغ مورد نظر را منتقل کرد. در همین راستا ضروری است که افراد با روش پیگیری انتقال وجه هم آشنایی کامل داشته باشند. به همین دلیل در ادامه این بخش درباره روش پیگیری انتقال وجه پایا بانک رسالت توضیحات بیشتری ارائه شده است.
در ابتدا باید در نظر داشت که افراد باید حتما فاکتور انتقال وجه خود را ذخیره کرده تا شماره پیگیری حواله را داشته باشند. فردی که عملیات انتقال را انجام داده، شماره پیگیری را به صورت پیش فرض در همراه بانک رسالت خود ذخیره خواهد داشت. در عملیات پایا بانک رسالت، امکان اشتباه در انتقال بسیار پایین بوده و در بیشتر موارد عملیات با دقت و به صورت کاملا صحیح انجام می شود. اما در غیر این صورت افراد می توانند با در دست داشتن شماره پیگیری، کارهای لازم را جهت پیگیری انجام بدهند.
با دانستن کد رهگیری حواله، مبلغ دقیق و بانک مبدا و مقصد، افراد به راحتی می توانند پیگیری انتقال وجه پایا خود را انجام بدهند. برای انجام این کار کافی است که با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۳۹۰ که شماره بانک رسالت است تماس گرفت. در صورتی که بانک رسالت مبلغ را انتقال داده باشد اما هنوز مبلغ به حساب فرد دریافت کننده ارسال نشده باشد، برای پیگیری باید با بانک مقصد تماس گرفت و دلیل عدم دریافت وجه را جویا شد. شماره بانک مقصد را می توان در وبسایت های رسمی آن ها پیدا کرد.
مدت زمان انتقال پایا بانک رسالت
دیگر سوال مهمی که ممکن است ذهن کاربران را درباره انتقال وجه پایا بانک رسالت مشغول کند این است که انتقال وجه از این طریق چقدر طول کشیده و چه مدت زمانی طول می کشد که افراد بتوانند مبلغ منتقل شده را دریافت کنند؟ برای اطلاع از این موضوع، بهتر است که افراد ابتدا با مدت زمان پایا بانک رسالت آشنایی داشته باشند. در همین راستا در ادامه این بخش درباره این موضوع توضیحات بیشتری ارائه شده است.
مدت زمان واریز برای انتقال وجه به روش پایا در بانک رسالت به طور کلی به زمان انجام عملیات بستگی خواهد داشت. برای انجام عملیات انتقال وجه به روش پایا در بانک رسالت، زمان های خاصی در نظر گرفته شده است. افراد باید تنها در این ساعت ها منتظر تکمیل ساعت انتقال وجه خود باشند. با توجه به ساعت های مخصوص به انتقال وجه پایا بانک رسالت، می توان گفت که انتقال وجه از این طریق می تواند بین ۲۰ دقیقه تا ۱۲ ساعت زمان بر باشد.
افراد باید به این موضوع هم توجه کافی داشته باشند که انتقال وجه پایا بانک رسالت در ساعت های مشخص در روزهای کاری انجام شده و به همین دلیل هم بازه زمانی 20 دقیقه تا 12 ساعت تنها برای روزهای کاری است. اگر مدت زمان واریز به صورتی باشد که انتقال وجه با تعطیلات رسمی مواجه شود، امکان دارد که مدت زمان انتقال وجه پایا بانک رسالت افزایش پیدا کند. در همین راستا توصیه می شود که برای اطلاع از مدت زمان واریز، حتما باید به زمان انجام عملیات اصلی توجه شود.
ساعت واریز انتقال وجه پایا بانک رسالت
در بخش قبلی به این موضوع اشاره شد که انتقال وجه پایا بانک رسالت در ساعت های خاصی انجام شده و مدت زمان واریز وجه هم به همین ساعت ها و فاصله انجام تراکنش تا این ساعت ها بستگی دارد. در صورتی که افراد پیش از ۲۰ دقیقه به شروع این زمان ها عملیات انتقال وجه را انجام بدهند، امکان این که انتقال وجه در نزدیک ترین زمان ممکن صورت بگیرد افزایش پیدا می کند.
در همین راستا توصیه می شود که افراد حتما از این ساعت ها اطلاع داشته باشند. در ادامه این بخش می تواند جدول زمان بندی ساعت واریز انتقال وجه پایا بانک رسالت را مشاهده کرد.
ساعت انتقال وجه پایا بانک رسالت در روزهای کاری | ساعت انتقال وجه پایا بانک رسالت در روزهای تعطیل |
۴ الی ۶ بامداد |
۱۴ الی ۱۵:۳۰ ظهر (13:45) |
۱۰ الی ۱۱:۳۰ صبح |
- |
۱۴ الی ۱۵:۳۰ ظهر |
- |
۱۸ الی ۲۰ غروب |
- |
همان طور که در جدول بالا مشاهده شد، زمان های مربوط به انجام انتقال مبلغ به روش پایا در بانک رسالت محدود بوده و افراد باید با توجه به این جدول زمانی پیگیری های لازم را انجام بدهند. انتقال وجه پایا بانک رسالت در روزهای تعطیل مانند آخر هفته ها یا سایر ایام تعطیل و تعطیلات رسمی تنها در یک بازه زمانی انجام می شود.
همچنین در خصوص چرخه های تسویه پایا در روزهای عادی که تعطیل رسمی نباشد، چرخه جدیدی در ساعت 17:45 به منظور تسویه دستور پرداخت های غیرشاپرکی افزوده شده است. در همین راستا انتقال وجه هایی که در تعطیلات انجام شود، دیرتر از سایر روزها انجام می شوند. افرادی که برای انتقال وجه عجله دارند، باید زمانی انتقال وجه را انجام بدهند که به تعطیلات برخورد نکند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص انتقال وجه پایا بانک رسالت داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: لطفا مقاله " نسخه جدید همراه بانک رسالت " در همین سایت سامانه ها مطالعه بفرمایید.