برای مشاوره نحوه جستجوی متوفی
برای مشاوره نحوه جستجوی متوفی
عموم مردم در راستای یافتن قبر اموات خود از میان تمامی قبور، این قابلیت را داشته تا از ابزارهای ارائه شده توسط توسعه دهندگان و روش های حضوری در نظر گرفته شده توسط ثبت احوال به انجام این کار بپردازند. برخی اشخاص با نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی و شیوه جست و جو فوتی آشنا نبوده و نیاز به راهنمایی در این باره خواهند داشت. جست و جو اموات به صورت اینترنتی و همچنین حضوری انجام شده و هر دو روش مورد استفاده کاربران قرار می گیرد.
در جستجوی متوفی، شخص نیاز به این داشته تا از اطلاعاتی نظیر نام و نام خانوادگی، تاریخ فوت یا موارد دیگر آگاهی داشته باشد. در این مقاله به معرفی سامانه جستجوی فوتی و پیگیری اینترنتی اموات با استفاده از شماره شناسنامه پرداخته خواهد شد. در ادامه مطلب نیز در ارتباط با روش یافتن متوفقی در بهشت زهرا و جستجوی اموات با استفاده از نام خانوادگی و با اسم و فامیل توضیح داده می شود.
سامانه جستجوی متوفی
با توجه به ازدحام زیاد قبور در آرامستان های ایران، افراد در راستای یافتن قطعه اموات خود نیاز به این داشته تا از روش های مختلف کمک بگیرند. یافتن قبر بر اساس اطلاعات درگذشتگان به صورت حضوری و اینترنتی امکان پذیر بوده که برخی افراد با روش های نوین به مانند سایت های ارائه شده در این زمینه آشنا نیستند. بر همین اساس در زیر به این مبحث پرداخته شده که بایستی مورد مطالعه کاربران قرار گیرد.
سامانه جستجوی متوفی سایت بهشت یار بوده که ارائه دهنده خدمات خاکسپاری و مراسم ختم می باشد. از این بستر الکترونیک قابلیت جست و جو فوتی در اکثر قبرستان های ایران امکان پذیر می باشد. آدرس پورتال آنلاین بهشت یار به نشانی beheshtyar.com بوده و به صورت 24 ساعته در اختیار کاربران قرار دارد.
نحوه دسترسی به بهشت یار بدین صورت بوده که مخاطب در ابتدا بایستی نشانی گفته شده را در مرورگر تلفن همراه یا سیستم رایانه خود وارد نماید. در روش دیگر شخص با کلیک بر روی لینک قرار داده شده در زیر به صفحه اصلی این سایت اینترنتی وارد خواهد شد.
برای ورود به سایت بهشت یار کلیک کنید.
نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی، تاریخ فوت، نام پدر اموات و غیره در بهشت یار پس از انتخاب گورستان امکان پذیر می باشد. علاوه بر بستر اینترنتی بهشت یار، سایت های دیگر نیز در زمینه جستجوی متوفی مورد استفاده قرار می گیرند که اغلب به صورت واحد، هر کدام برای یک استان فعالیت می کنند.
استعلام اینترنتی فوت با شماره شناسنامه
جستجویی متوفی یکی از نیازهای افراد در راستای یافتن درگذشتگان خود در آرامستان های مختلف کشور می باشد که امروزه انجام این رویه به صورت حضوری و همچنین اینترنتی از طریق سایت نام برده امکان پذیر خواهد بود. افراد به دنبال استعلام اینترنتی فوت با کد ملی بوده و نیاز به کسب آگاهی در این باره دارند.
استعلام اینترنتی فوت با شماره شناسنامه از جمله روش هایی بوده که تا به حال در اختیار افراد قرار نگر فته است. اشخاص برای استعلام اینترنتی فوت با کد ملی به روش اینترنتی دسترسی نداشته و قابلیت انجام این کار را نخواهند داشت. فرد در راستای جستجوی متوفی و استعلام فوتی آن نیاز به اطلاعاتی نظیر نام و نام خانوادگی اموات، سال فوت و موارد دیگر خواهد داشت.
استعلام اینترنتی فوت با کد ملی به صورت حضوری امکان پذیر می باشد، اما در این روش نیز فرد نیاز به این داشته تا اطلاعات دیگر مانند نام و نام خانوادگی درگذشته را ارائه دهد. پس دسترسی نداشتن کافی به اطلاعات مورد نیاز موجب این شده تا افراد در استعلام و جست و جو فوتی ناموفق بمانند.
نحوه جستجوی متوفی در بهشت زهرا تهران
جستجوی متوفی در راستای یافتن درگذشتگان در آرامستان های مختلف کشور به صورت اینترنتی، از طریق سایت های مختلف از جمله بستر الکترونیک بهشت یار امکان پذیر خواهد بود. نحوه جست و جو فوتی به عنوان مثال پیدا کردن قبر در بهشت زهرا برای برخی افراد مبهم بوده و نیاز به مطالعه در این باره خواهند داشت.
نحوه جستجوی متوفی در بهشت زهرا تهران به 2 صورت اینترنتی و حضوری امکان پذیر خواهد بود. در روش حضوری شخص با مراجعه به اداره ثبت و احوال و ارائه مشخصات درگذشتگان این قابلیت را داشته تا آدرس محل دفن آن ها را بیابد. در روش غیرحضوری نیز فرد با رفتن به سرویس های الکترونیکی ارائه شده در این زمینه به انجام این کار خواهد پرداخت.
به عنوان مثال کاربر برای پیدا کردن قبر در بهشت زهرا وارد سامانه بهشت زهرا به نشانی beheshtezahra.tehran.ir شده و مراحل این عملیات را طی خواهد کرد. در این رویه فرد ابتدا آدرس سایت بهشت زهرا به نشانی گفته شده را در مرورگر دستگاه مورد استفاده خود وارد می کند. تصویر ارائه شده در زیر مرتبط با این موضوع بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
کاربر در ادامه راه به صفحه اصل این سایت منتقل شده و باید از میان گزینه های موجود در منوی اصلی بر روی گزینه جستجوی متوفی کلیک نماید.
سپس فرم جست و جوی فوتی را مشاهده کرده و به تکمیل اطلاعات خواسته شده نظیر، نام و نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ دفن و موارد دیگر می پردازد.
فرد پس از کلیک بر روی گزینه جستجو به رنگ سبز قالیت این را داشته تا آدرس محل دفن اموات خود را یافته و آن را مشاهده نماید. بدین صورت جستجوی متوفی به اتمام رسیده و کاربر موفق به پیدا کردن قبر در بهشت زهرا خواهد شد. انجام این عملیات نیاز به اینترنت داشته و شخص در این رویه باید اتصال اینترنت به گوشی موبایل یا دستگاه کامپیوتر مورد استفاده خود را بررسی کند. نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی از دیگر مباحث مهم بوده که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.
جستجوی متوفی با نام خانوادگی
یافتن قبر درگذشتگان در قبرستان های مختلف کشور به صورت اینترنتی از طریق سامانه های مختلف و همچنین به صورت حضوری با مراجعه به اداره ثبت احوال امکان پذیر خواهد بود. جست و جو فوتی از طریق روش های مختلف مستلزم این بوده تا فرد اطلاعاتی نظیر نام خانوادگی و غیره را ارائه دهد. نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی یا استعلام فوتی با اسم و فامیل بهشت زهرا از مواردی بوده که فرد بایستی در ارتباط با آن به کسب آگاهی بپردازد.
جستجوی متوفی با نام خانوادگی امکان پذیر بوده و استعلام فوتی با اسم و فامیل بهشت زهرا از روش های رایج جستجوی درگذشتگان می باشد. در تمامی روش های استعلام فوتی، فرد جهت یافتن آدرس محل دفن درگذشتگان خود نیاز به این داشته تا نام و نام خانوادگی متوفی را ارائه دهد. در این عملیات شخص ابتدا بایستی به یکی از سایت های موجود به مانند سامانه بهشت یار وارد شود. جهت انجام این کار نشانی beheshtezahra.tehran.ir را در مرورگر تلفن همراه یا دستگاه کامپیوتر خود وارد می کند. سپس از میان آیتم های موجود در صفحه اصلی به انجام قبرستان مد نظر می پردازد.
پس از انتخاب نام قبرستان به صفحه بعد رفته و در این مرحله بایستی بخش های اجباری نظیر نام و نام خانوادگی و دیگر موارد را به صورت اختیاری وارد نماید.
با توجه به راهنمای تصویری درج شده در بالا نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی به اتمام رسیده و فرد موفق به استعلام فوتی با اسم و فامیل بهشت زهرا خواهد شد. انجام این رویه نیاز به اینترنت داشته و طی آن تنها به صورت آنلاین امکان پذیر خواهد بود. سایت بهشت یار درگاه اتصال کاربران به سامانه های مختلف جستجوی متوفی می باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
جستجوی قطعه و ردیف متوفی
افرد در راستای دسترسی به قبور درگذشتگان خود نیاز به این داشته تا از آدرس دقیق قبر متوفی اطلاع یافته که در قبل روش های جستجوی متوفی در بهشت زهرا تهران شرح داده شد. بر اساس اطلاعات اموات نظیر نام و نام خانوادگی می توان به قطعه و ردیف متوفی دست یافت که برخی افراد با این روش آشنایی نداشته و نیاز به مطالعه درباره آن خواهند داشت.
جستجوی قطعه و ردیف متوفی از دو طریق مراجعه حضوری به ثبت احوال و همچنین با رفتن به سایت های اینترنتی جستجوی اموات امکان پذیر می باشد. در روش اینترنتی فرد نیاز به این داشته تا به یکی از سات موجود و مرتبط با قبرستان شهر محل سکونت خود مراجعه نماید. به عنوان مثال کاربر به جستجوی آدرس سایت بهشت زهرا به نشانی beheshtezahra.tehran.ir را در مرورگر دستگاه مورد استفاده خود وارد می کند.
در ادامه به این پورتال الکترونیک وارد شده و پس از انتخاب گزینه جستجوی متوفی در منوی اصلی سایت به صفحه بعد منتقل می شود. در این مرحله نام و نام خانوادگی اموات را وارد نموده و به جست و جو فوتی می پرازد.
شخص پس از کلیک بر روی گزینه جستجو قابلیت این را داشته تا از قطعه و ردیف متوفی اطلاع یابد. در این رویه ورود نام و نام خانوادگی مطابق نوارد گفته شده الزامی بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد. نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی بدین صورت بوده که شخص تنها با اتصال دستگاه مورد استفاده خود به اینترنت قابلیت انجام این کار را خواهد داشت.
جستجوی متوفی از ثبت احوال
جستجوی متوفی به صورت اینترنتی موجب این شده تا شخص بدون نیاز به مراجعه حضوری به ثبت احوال قابلیت جست و جو فوتی و استعلام اموات با نام خانوادگی را داشته باشد. برخی افراد قابلیت دسترسی به سرویس های ارائه دهنده اطلاعات قطعه و ردیف متوفی دسترسی نداشته و علاقه مند به این بوده تا با مراجعه به ثبت احوال آدرس قبر اموات خود را بیابند.
جستجوی متوفی از ثبت احوال امکان پذیر بوده و شخص با مراجع ه حضوری قابلیت انجام این کار را خواهد داشت. در این رویه فرد نیاز به این داشته تا به اداره ثبت احوال شهر محل سکونت خود رفته و با ارائه اطلاعاتی نظیر نام و نام خانوادگی، کد ملی و مدارک مورد نیاز دیگر از آدرس قبر اموات خود اطلاع یابد.
در اداره ثبت احوال قابلیت استعلام تاریخ فوت متوفی نیز وجود داشته و فرد می تواند از آن اطلاع یابد. فرآیند جستجوی متوفی در ثبت احوال یک روش قدیمی برای دستیابی به آدرس اموات بوده که به دلیل نیاز به صرف زمان و مشکلات تردد امروزه کمتر مورد استفاده عموم قرار می گیرد.
دانلود برنامه جستجوی اموات
جستجوی متوفی در برخی از آرامگاه هی شهرهای مختلف به مانند تهران به دلیل ازدحام اموات یک کار سخت بوده، اما افراد می توانند قبل از مراجعه به قبرستان به 2 روش دسترسی به سامانه های جستجوی اموات و رفتن به اداره ثبت احوال مطابق موارد گفته شده نحوه استعلام اموات با نام خانوادگی را طی نمایند. علاوه بر این افراد ساکن شهر تهران با دسترسی به نرم افزار جستجوی اموات امکان آگاهی از آدرس متوفی خود را خواهند داشت که در زیر در ارتباط با آن توضیح داده شده است.
نرم افزار جستجوی متوفی یک برنامه ارائه شده توسط سازمان شهرداری تهران با عنوان برنامه بهشت زهرا بوده که قابیلت نصب بر روی گوشی های تلفن همراه را دارد. نحوه دانلود برنامه جستجوی متوفی بدین صورت بوده که فرد با مراجعه به سرویس های ارائه دهنده اپلیکیشن و همچنین با جستجو در بستر های اینترنتی موجود قابلیت دسترسی به آن را خواهد داشت.
در روش اول بارگیری نرم افزار جستجوی متوفی در بهشت زهرا تهران شخص نیاز به این داشته تا به سایت های آنلاین همچون بازار یا مایکت وارد شده و به یافتن برنامه جستجوی اموات بپردازد. در روش دوم نیز فرد با سرچ عبارت دانلود اپلیکیشن جستجوی اموات آن را در سایت های پیشنهاد شده توسط گوگل یافته و بارگیری می کند.
برای دانلود نرم افزار اندروید بهشت زهرا کلیک کنید.
دانلود نرم افزار جستجوی متوفی از طریق لینک مستقیم نیز امکان پذیر بوده که در این رویه کاربر بایستی بر روی لینک قرار داده شده در زیر کلیک نماید. دانلود این برنامه در روش های مختلف نیاز به اینترنت داشته و مخاطب می بایست اتصال اینترنت به گوشی موبایل یا دستگاه کامپیوتر مورد استفاده خود ر ا بررسی نماید. لینک دانلود برنامه اندروید جستجوی اموات در این بخش قرار داده شده و قابل مشاهده می باشد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص جستجوی متوفی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام beheshtyar.com