برای مشاوره نحوه دریافت وام خرید تراکتور
برای مشاوره نحوه دریافت وام خرید تراکتور
کشاورزان زیادی به دلیل فرسوده شدن ماشین آلات امکان کشت و برداشت محصول را نداشته و به دلیل کمبود بودجه مالی نیز امکان تهیه ماشین آلات جدید را ندارند. این اشخاص در صورت دریافت تسهیلات می توانند برای خرید لوازم مورد نیاز اقدام کرده و از مزیت پرداخت اقساط بلند مدت بهره مند گردند. آشنایی با وام جهاد کشاورزی و نحوه دریافت آن می تواند بسیار کمک کننده و مفید بوده و برای کشاورزان حائز اهمیت باشد.
وام خرید تراکتور از طرف وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان واجد شرایط که در 7 سال گذشته از این سازمان ماشین آلات دریافت نکرده اند، اعطا می شود و در این مقاله به بررسی شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی و نحوه ثبت نام وام خرید تراکتور پرداخته شده است. افراد با مطالعه مقاله زیر با سایت و مدارک مورد نیاز تسهیلات مربوطه آشنا شده و اطلاعات کافی در خصوص مبلغ کمک هزینه به دست خواهند آورد.
سایت ثبت نام وام خرید تراکتور
وزارت جهاد کشاورزی همواره در جهت بهبود وضعیت کشاورزی فعالیت کرده و تحت شرایط خاصی به کشاورزان جهت تهیه لوازم اولیه و ماشین آلات تسهیلات ارائه می دهد. طبق آخرین اخبار و اطلاعیه ها قرار است این سازمان به کشاورزان جهت خرید تراکتور تسهیلات ارائه کرده و کمک هزینه اعطا نماید.
اطلاعات کافی در خصوص سایت ثبت نام وام خرید تراکتور، مدارک و شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی در دسترس نمی باشد اما به طور کلی باید گفت ثبت نام وام های جهاد کشاورزی از طریق سامانه سیتا جهاد کشاورزی به نشانی cita.maj.ir صورت می گیرد. افراد با تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی می توانند درخواست خود را به ثبت رسانده و در نهایت تسهیلات دریافت نمایند.
کشاورزانی که با ثبت نام در سامانه فروش تراکتور سازی اولویت خود را فروش تسهیلاتی انتخاب و امتیازات لازم را کسب کرده اند، می توانند نسبت به این نوع خرید اقدام کنند.
سامانه سیتا به نشانی cita.maj.ir وظیفه ارائه خدمات الکترونیکی تسهیلات مربوط به کشاورزان و دامداران را بر عهده داشته که انتظار می رود ثبت نام وام خرید تراکتور نیز از طریق همین سایت صورت گیرد. افراد همچنین می توانند از طریق مراجعه به سایت وزارت جهاد کشاورزی maj.ir اخبار و اطلاعیه های جدید را مورد بررسی قرار دهند.
شرایط ثبت نام وام خرید تراکتور
آشنایی با سایت ثبت نام وام خرید تراکتور، مدارک و قوانین دریافت تسهیلات اهمیت زیادی داشته و مهم می باشد. شرایط ثبت نام وام خرید تراکتور از طرف جهاد کشاورزی معین شده و اطلاع رسانی می شود که طبق آخرین قوانین ارائه تسهیلات از سوی این مرکز می توان به شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی به شرح زیر اشاره کرد.
فرد باید ایرانی بوده و تابعیت ایران را داشته باشد.
برخورداری از کارت پایان خدمت یا معافیت دائم الزامی است.
فرد نباید در 7 تا 10 سال گذشته از جهاد کشاورزی تراکتور یا کمباین دریافت کرده باشد.
متقاضی می بایست در طی یک تعهد محضری ثابت کند تا 7 سال قصد فروش و اجاره تراکتور را ندارد.
ارائه مدارک مربوط به زمین کشاورزی و تاییدیه دهستان الزامی است.
داشتن حداقل تعداد 50 راس دام برای دامداری ها.
ارائه اسناد به عنوان ضمانت یا معرفی ضامن واجد شرایط حائز اهمیت می باشد.
ضامن های معرفی شده می بایست کارمند رسمی بوده یا دارای پروانه کسب جهت فعالیت در مشاغل آزاد به حساب بیایند.
کشاورزانی که دارای زمین زراعی بوده و در روستاها یا ده ها مشغول فعالیت کشاورزی هستند می توانند دریافت تاییدیه از دهستان واجد شرایط بودن خود را به اثبات رسانده و از وام خرید تراکتور بهره مند گردند. این وام که از سمت جهاد کشاورزی ارائه می شود شرایط مناسبی داشته و سود پایین تری نسبت به تسهیلات دیگر خواهد داشت.
از مهم ترین شرایط ثبت نام وام خرید تراکتور می بایست به این مورد اشاره کرد که فرد نباید سابقه دریافت تراکتور از جهاد کشاورزی را در 7 سال گذشته داشته باشد. متقاضیان همچنین باید در محضر تعهد دهند که تا 7 سال آینده تراکتور را نفروخته و تحت هیچ شرایطی آن را به اشخاص دیگر رهن یا اجاره نخواهند داد.
مدارک ثبت نام وام خرید تراکتور
مدارک ثبت نام وام خرید تراکتور شامل موارد هویتی و مدارک دال بر داشتن زمین زراعی می شود که افراد می بایست تمامی موارد را داشته و در هنگام ثبت نام ارائه دهند. پس از بررسی سایت و شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی نوبت به کسب اطلاعات در خصوص مدرک های مورد نیاز می رسد که لیست موارد به شرح جدول زیر است.
مدارک ثبت نام وام خرید تراکتور |
مدارک هویتی متقاضی مانند شناسنامه و کارت ملی |
کارت پایان خدمت |
سند مربوط به زمین زراعی |
معرفی نامه دریافتی از دهیار یا شورای روستا |
معرفی نامه دریافتی از مرکز خدمات کشاورزی محل |
تعهد محضری عدم فروش به هر صورت یا اجاره تراکتور به مدت 7 سال |
مدارک ضمانت مانند سند یا فرد کارمند دارای فیش حقوقی |
در صورتی که ضامن در مشاغل آزاد فعالیت می کند به جای فیش حقوقی می بایست پروانه کسب را دارا باشد. |
از مهم ترین مدارک ثبت نام وام خرید تراکتور می توان به موارد هویتی و ضمانت اشاره کرد، زیرا این تسهیلات به افراد فاقد ضمانت تحت هیچ شرایطی ارائه نشده و اعطا نخواهد شد. اشخاص در صورت تمایل می توانند سند یک ملک را به عنوان ضمانت به بانک ارائه داده و از معرفی ضامن معاف شوند.
امکان تغییر در شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی و مدارک مورد نیاز وجود دارد که در صورت بروزرسانی قوانین اطلاعات لازم از طریق سایت جهاد کشاورزی یا سامانه سیتا منتشر می گردد. اشخاص جهت طی کردن مراحل ثبت نام اینترنتی می بایست ابتدا مدارک خود را اسکن کرده و سپس آن ها را با حجم پایین در سامانه بارگذاری کنند.
نحوه ثبت نام وام خرید تراکتور
نحوه ثبت نام وام خرید تراکتور هنوز به صورت کامل و به شکل رسمی اطلاع رسانی نشده و توضیحات کامل در مورد آن شرح داده نشده است، اما این تسهیلات از طرف وزارت جهاد کشاورزی اعطا شده و غالبا ثبت نام وام های این مرکز از طریق سامانه سیتا صورت می گیرد. راهنمای تصویری در ادامه آورده شده است.
افراد پس از جستجوی نشانی cita.maj.ir در مرورگر می بایست گزینه ثبت نام در پنل کاربری را انتخاب کنند.
در ادامه افراد می بایست فرم عضویت را تکمیل نمایند.
حالا کاربران باید گزینه مربوط به وام مورد نیاز را انتخاب کنند.
در این مرحله اطلاعات مربوط به محل سکونت باید در فرم وارد شود.
بارگذاری اسکن شده مدارک با حجم پایین در سامانه ثبت نام وام خرید تراکتور ضروری بوده و الزامی است. افراد باید توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز بر اساس نوع وام تعیین می گردد و جهت اخذ تسهیلات خرید تراکتور نیاز به مواردی مانند سند زمین زراعی و مدرک هویتی متقاضی و صاحب زمین خواهد بود.
پس از طی کردن مراحل ثبت نام وام خرید تراکتور افراد می بایست منتظر بررسی کارشناسان مانده و جهت پیگیری درخواست خود به پنل کاربری در سایت سیتا مراجعه کنند. افراد واجد شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی پس از دریافت تاییدیه کارشناسان می توانند با مراجعه حضوری به بانک ها پرونده تشکیل داده و کمک هزینه دریافت نمایند.
مبلغ وام خرید تراکتور
در خصوص مبلغ وام خرید تراکتور در حال حاضر اطلاعاتی منتشر نشده و در دسترس نمی باشد، اما طبق آخرین اخبار و اطلاعیه ها قرار است وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان واجد شرایط تسهیلات اعطا کرده و به جایگزینی تراکتورهای فرسوده کمک نموده که مبلغ مورد نظر معین نشده و انتظار می رود اطلاعات بیشتر از طریق سایت مرکز به نشانی maj.ir یا از طرف سامانه سیتا cita.maj.ir منتشر گردد.
طبق شرایط دریافت وام جهاد کشاورزی باید اشاره کرد که این تسهیلات سود کمتری داشته و کمک هزینه با سود 15 درصد به کشاورزان واجد شرایط لازم ارائه خواهد شد. همچنین اقساط آن به صورت سالانه بوده و کشاورز هر سال در زمان برداشت محصول یک قسط پرداخت می نماید. بازپرداخت اکثر وام ها به صورت ماهانه می باشد اما این تسهیلات تنها سالی یک قسط خواهد داشت.
امکان تغییر در قوانین بازپرداخت وام خرید تراکتور وجود داشته و مرجع اصلی جهت کسب اطلاعات در خصوص نحوه، مدارک و مبلغ ثبت نام وام خرید تراکتور سایت وزارت جهاد کشاورزی می باشد. افراد پس از کسب اطلاعات کافی در خصوص مبلغ و نحوه بازپرداخت می توانند مراحل نام نویسی را به ترتیب طی نمایند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص وام خرید تراکتور داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام مدارک ثبت نام وام خرید تراکتور شامل شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت و سند زمین زراعی می شود که لیست کامل در مقاله آمده است.