برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه سیپاد
برای مشاوره ورود و استفاده از امکانات سامانه سیپاد
برای ورود مستقیم به سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه سیپاد به نشانی sipaad.ir ارائه شده است .
در چند سال اخیر به منظور مدیریت سوخت در کشور، چندین طرح مختلف به وجود آمده است که یکی از طرح های مهم در زمینه مدیریت سوخت، طرح ملی سیپاد است. در این طرح که به صورت مستقیم تحت نظارت ناوگان حمل و نقل بار و مسافر درون شهری انجام می شود، میزان سوخت دریافتی وسایل نقلیه عمومی، بر اساس مصرف آن ها در ماه مشخص می شود. به این منظور یک دستگاه هوشمند بر روی وسایل نقلیه عمومی نصب می شود که میزان مصرف سوخت آن ها با استفاده از این دستگاه محاسبه می شود.
برای انجام این طرح، سامانه آنلاینی با نام سامانه سیپاد سوخت ایجاد شده است که تمامی متقاضیان شرکت در طرح، با مراجعه به سامانه سیپاد sipaad.ir می توانند از جزئیات انجام این طرح آگاه شوند و همچنین ثبت نام در این طرح را به صورت آنلاین انجام دهند. در ادامه این مقاله، توضیحات کاملی درباره شیوه استفاده از سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری و همچنین امکانات مختلف آن آورده شده است.
معرفی سامانه سیپاد sipaad.ir
سامانه سیپاد sipaad.ir، یک وب سایت اینترنتی است که به منظور انجام طرح ملی سیپاد طراحی شده است. کسانی که در ناوگان حمل و نقل عمومی مشغول به کار هستند، در نهایت باید در طرح سیپاد ثبت نام کرده و تأمین سوخت مورد نیاز خود را براساس این طرح انجام دهند. وب سایت سیپاد با آدرس اینترنتی sipaad.ir، دارای امکانات مختلفی است که تمامی نیاز های طرح ملی سیبپاد را در نظر می گیرد.
متقاضیان استفاده از این طرح، برای استفاده از این سامانه باید با استفاده از مرورگر های مختلف به آدرس اینترنتی sipaad.ir مراجعه کنند. برخی از امکانات این وب سایت نیز، تنها با ورود به آن قابل دسترسی است. کسانی که در سازمان حمل و نقل عمومی فعالیت می کنند، با استفاده از اطلاعات کاربری خود می توانند به سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری وارد شوند و از امکانات اختصاصی آن بهره مند شوند. در ادامه این مقاله، شیوه ورود به سامانه سیپاد سوخت و همچنین امکانات مختلف آن توضیح داده خواهد شد.
راهنمای ورود به سامانه سیپاد سوخت
برخی از امکانات اختصاصی سامانه سیپاد، مانند ثبت نام در این طرح و یا درخواست نصب و یا تعویض دستگاه سیپاد، تنها با ورود به این سامانه امکان پذیر است. کسانی که در سازمان ناوگان حمل و نقل عمومی، مشغول به کار هستند، برای ثبت درخواست های خود باید به سامانه سیپاد sipaad.ir وارد شوند. این افراد دارای نام کاربری و رمز عبوری هستند که با استفاده از آن می توانند مراحل ورود به این سایت را انجام دهند. در ادامه این بخش از مرحله، نحوه ورود به این سامانه آموزش داده شده است.
برای ورود به سامانه سیپاد سوخت، کاربران در ابتدا باید از طریق سایت گوگل به آدرس اینترنتی sipaad.ir وارد شوند.
پس از ورود به این سایت کاربر در صفحه اصلی، بخشی را با نام ورود به پنل می بیند که باید بر روی آن کلیک کند.
پس از کلیک بر روی این گزینه، فرمی به کاربر نمایش داده می شود که باید نام کاربری و همچنین رمز عبور خود را در این فرم وارد کنند و سپس بر روی گزینه ورود کلیک کند.
در صورتی که کاربر سامانه سیپاد رمز عبور خود را فراموش کرده باشد، بخشی در این سایت وجود دارد که با استفاده از آن می تواند رمز خود را مجدداً بازیابی کند.
نحوه درخواست ثبت دستگاه سیپاد
یکی از امکانات مهم سامانه سیپاد sipaad.ir، ثبت درخواست برای دستگاه سیپاد است. این دستگاه، وسیله ای است که بر روی وسایل نقلیه عمومی متصل می شود و در نهایت میزان سوخت مصرف شده آن ها را اندازه گیری می کند. برای اجرایی کردن طرح ملی سیپاد، لازم است که تمامی رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی، این دستگاه را بر روی خودرو خود نصب کنند. درخواست نصب دستگاه، از امکاناتی است که کاربر برای بهره مندی از آن، در ابتدا باید به سامانه سیپاد وارد شود. در ادامه این بخش از مقاله، نحوه ثبت درخواست به صورت کامل توضیح داده شده است.
برای ثبت درخواست نصب دستگاه سیپاد، متقاضیان در ابتدا با استفاده از مرورگرهای مختلف باید به آدرس اینترنتی sipaad.ir وارد شوند.
پس از ورود به این آدرس اینترنتی در صفحه اصلی گزینه ای با نام ثبت درخواست نصب دستگاه سیپاد وجود دارد که کاربران باید بر روی این گزینه کلیک کنند.
از کلیک بر روی این گزینه، صفحه به کاربر نمایش داده می شود که تعهد نامه مربوط به متقاضیان نصب دستگاه هوشمند سیپاد، در این صفحه نمایش داده شده است. متقاضیان در ابتدا باید این تعهد نامه را به صورت کامل مطالعه کنند و سپس تیک مربوط به پذیرفتن را انتخاب کنند و بر روی گزینه تأیید کلیک کنند.
از تأیید تعهد نامه، فرمی به کاربر نمایش داده می شود که باید تمامی اطلاعات خواسته شده را در این فرم وارد کند. پس از وارد کردن اطلاعات، کاربر باید اطلاعات شماره شبا خود را نیز در این سامانه وارد کند.
پس از گذراندن این مراحل، ثبت نام برای دریافت و نصب سامانه سیپاد انجام می شود و در نهایت کد رهگیری به کاربر داده می شود که با استفاده از این کد می تواند ثبت نام خود را پیگیری کند.
درخواست تعویض دستگاه سیپاد
دستگاه سیپاد، بر روی خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی نصب می شود. اما ممکن است که به دلایل مختلف این دستگاه دچار مشکل شود. در صورتی که دستگاه سیپاد دیگر قابل استفاده نباشد، راننده خودرو باید اقدام به تعویض این دستگاه کند. درخواست ثبت تعویض دستگاه، در سامانه سیپاد sipaad.ir انجام می شود. کاربران با ورود به این سایت و وارد کردن اطلاعات کاربری خود، می توانند درخواست تعویض دستگاه خود را ثبت کنند. در صورتی که درخواست کاربران مورد تأیید قرار بگیرد، در کمترین زمان ممکن دستگاه سیپاد آن ها تعویض و دستگاه جدیدی بر روی خودرو آن ها نصب شود. در ادامه این بخش از مقاله، شیوه ثبت درخواست برای تعویض این دستگاه به صورت کامل توضیح داده شده است.
برای ثبت درخواست تعویض این دستگاه، کاربران در ابتدا باید با استفاده از مرورگرهای مختلف با آدرس اینترنتی sipaad.ir وارد شوند.
پس از ورود به این آدرس اینترنتی، کاربران در صفحه اصلی سایت سیپاد، گزینه ای را با نام درخواست تعویض سیپاد می بینند که باید بر روی این گزینه کلیک کنند.
پس از ورود به صفحه ثبت درخواست تعویض دستگاه، فرمی به داوطلب نشان داده می شود که باید کد رهگیری مربوط به ثبت نام دستگاه سیپاد را به همراه کد ملی خود در این بخش وارد کند.
پس از وارد کردن این اطلاعات، کاربر می تواند به صفحه خود در این سامانه متصل شود و در خواست تعویض دستگاه سیپاد خود را ثبت کند. در صورتی که کاربر کد رهگیری خود را فراموش کرده باشد، این سایت امکانی را به وجود آورده است که کاربر می تواند مجدداً کد رهگیری خود را بازیابی کند.
ویرایش اطلاعات سامانه سیپاد
تمامی رانندگان ناوگان های حمل و نقل عمومی، در سامانه سیپاد sipaad.ir دارای صفحه ای هستند که اطلاعاتشان در این صفحه ثبت شده است. این رانندگان با وارد کردن اطلاعات کاربری خود، می توانند به سامانه سیپاد وارد شوند و انجام امور مربوط به خودرو خود را از طریق این سامانه پیگیری کنند. اطلاعات مربوط به رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی، از پیش در این سامانه ثبت شده است. در صورتی که بین اطلاعات رانندگان و اطلاعات ثبت شده مغایرتی باشد و یا برخی از اطلاعات راننده تغییر کرده باشد، سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری دارای بخشی است که کاربران می توانند اطلاعات خود را از این بخش ویرایش کنند. در این قسمت از مقاله، به توضیح شیوه ویرایش اطلاعات در سامانه سیپاد سوخت پرداخته شده است.
برای ویرایش اطلاعات در سامانه سیپاد، لازم است که کاربران در ابتدا با استفاده از مرورگرهای مختلف به این سامانه وارد شوند. پس از آن، در صفحه اصلی سایت بخشی با نام ویرایش اطلاعات وجود دارد که کاربران باید بر روی این گزینه کلیک کنند.
پس از کلیک بر روی این گزینه، صفحه ای برای کاربر باز می شود که باید کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دستگاه سیپاد به او داده شده است را در این بخش وارد کند. همچنین کاربران باید شماره ملی خود را نیز در این بخش وارد کند و سپس بر روی گزینه ورود کلیک کند.
در صورت درست بودن اطلاعات، کاربر به صفحه ای وارد می شوند که می توانند اطلاعات کاربری خود را ویرایش کنند.
اصلاح شماره شبا و موبایل ناوگان سیپاد
یکی از اطلاعات ثبت شده برای کاربران در سامانه سیپاد، شماره موبایل و همچنین شماره شبای حساب بانکی آن ها است. در صورتی که به هر علتی این شماره ها در سامانه اشتباه ثبت شده باشند و یا شماره موبایل یا شماره شبا کاربر تغییر کرده باشد ، این امکان در سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری وجود دارد که بتوان این شماره ها را ویرایش کرد. ویرایش این شماره ها، تنها با وارد کردن اطلاعات کاربری در سامانه سیپاد sipaad.ir امکان پذیر است. در ادامه این بخش از مقاله، شیوه ویرایش شماره شبا و موبایل به صورت کامل توضیح داده شده است.
برای اصلاح شماره شبا و موبایل، کاربران در ابتدا باید به سایت سیپاد مراجعه کنند. پس از ورود به صفحه اصلی سایت، گزینه ای وجود دارد که مربوط به اصلاح شماره شبا و شماره موبایل مالکان ناوگان وسایل نقلیه عمومی است که کاربران باید بر روی این گزینه کلیک کنند.
پس از کلیک بر روی این گزینه، صفحه ای برای کاربر نمایش داده می شود که باید کد رهگیری که در هنگام ثبت نام برای دستگاه سیپاد دریافت کرده است و کد ملی خود را نیز وارد کند. پس از وارد کردن این اطلاعات، کاربر باید عبارت امنیتی را وارد کرده و سپس بر روی گزینه تأیید کلیک کند.
در صورتی که اطلاعات وارده کاربر صحیح باشد، در مرحله بعدی می تواند شماره موبایل و یا شماره شبای خود را اصلاح کند.
مشاهده اعتبار ناوگان سایت سیپاد
خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی، دارای پروانه ای هستند که در مدت زمان اعتبار این پروانه، می توانند به فعالیت خود به عنوان یک خودرو حمل و نقل عمومی ادامه دهند. در صورت اتمام این پروانه، رانندگان باید نسبت به تمدید مجدد پروانه خود اقدام کنند. یکی از بخش های مربوط به سامانه سیپاد، قسمت مشاهده اعتبار پروانه ناوگان است. از طریق این بخش، رانندگان می توانند مدت زمان اعتبار باقی مانده پروانه خود را مشاهده کنند.
برای بهره مندی از امکانات این بخش، لازم است که کاربران با استفاده از اطلاعات خود به سامانه سیپاد sipaad.ir وارد شوند. هم اکنون قسمتی برای انجام این کار در سایت سیپاد در نظر گرفته شده است. اما این بخش در حال حاضر در دسترس نیست و کاربران نمی توانند از آن استفاده کند. در صورت راه اندازی مجدد این بخش، احتمالاً فعال شدن آن از طریق سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری اطلاع رسانی خواهد شد.
سایر امکانات سامانه سیپاد
سامانه سیپاد به غیر از امکاناتی که در این بخش از مقاله توضیح داده شد، دارای امکانات دیگری نیز است که کاربران این سایت می توانند از این امکانات بهره مند شوند. برخی از امکانات این سایت، در دسترس تمامی کاربران است و برای استفاده از آن ها لازم نیست که کاربر اطلاعات خود را برای ورود به سایت وارد کند. در این قسمت از مقاله، برخی از مهم ترین امکانات سامانه پایش پیمایش ناوگان حمل نقل شهری مورد بررسی قرار گرفته است.
معرفی: یکی از بخش های این سایت که از طریق منوی بالای صفحه قابل دسترسی است، بخش مربوط به معرفی است. در این قسمت امکانات مختلف این سامانه به همراه شرایط طرح سیپاد، به صورت کامل توضیح داده شده است.
ثبت پیشنهاد و شکایت: در صورتی که کسانی که از طرح سیپاد استفاده می کنند، برای بهتر شدن این طرح پیشنهادی داشته باشند و یا از شیوه اجرای این طرح شکایاتی داشته باشند، در وب سایت این سامانه، بخشی وجود دارد که کاربران با استفاده از این بخش، می توانند پیشنهادات و شکایات خود را ثبت کنند.
سوالات متداول: در هنگام استفاده از سامانه سیپاد، ممکن است که برای کاربران سوالاتی مطرح شود. رایج ترین سوالات مربوط به سامانه، در بخشی به نام سوالات متداول پاسخ داده شده اند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه سیپاد sipaad.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام این سامانه به منظور پایش پیمایش ناوگان حمل و نقل درون شهری sipaad.ir برای مدیریت سوخت طراحی شده است.