اگر برای انتخاب و خرید بهترین مودم خانگی سوالی دارید
اگر برای انتخاب و خرید بهترین مودم خانگی سوالی دارید
خیلی از افراد با عرضه اینترنت 4 جی یا ارتقا شبکه خانگی خود به فکر خرید مودم خانگی جدید می افتند تا بتوانند از حداکثر کیفیت اینترنت استفاده کنند. با این حال با وجود گزینه های بسیار زیاد، انتخاب گزینه مناسب برای نیازهای کاربر می تواند بسیار دشوار باشد. از گزینه های مقرون به صرفه گرفته تا مودم های پرسرعت، طیف گسترده ای از انتخاب ها برای افراد وجود دارد.
بنابراین با افزایش تقاضا برای اینترنت پرسرعت، داشتن مودمی که بتواند اتصال اینترنتی سریع و مطمئن را ارائه دهد، مهم است. چه کاربران در حال تماشای استریم، بازی یا کار از خانه هستند، یک مودم خوب برای اطمینان از یک تجربه اینترنت روان و یکپارچه ضروری است. با این حال، با وجود گزینه های بسیار زیاد، تشخیص اینکه کدام مودم برای خانه بهترین است، دشوار خواهد بود. با توجه به همین موضوع در این مقاله به صورت کامل به معرفی بهترین مودم خانگی پرداخته شده و مواردی مثل بهترین مودم Adsl و سیم کارت، روش های اتصال به اینترنت با مودم بدون اتصال به تلفن و بهترین مودم تی پی لینک بررسی خواهد شد.
بهترین مودم های خانگی
هنگام در نظر گرفتن بهترین مودم های خانگی، چندین ویژگی کلیدی وجود دارد که باید به دنبال آن بود. یکی از ویژگی های مهم، سازگاری با ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) و نوع سرویس اینترنت (مانند کابل، DSL، فیبر) است. چندین برند معروف روتر وجود دارند که به تولید مودم های با کیفیت و قابل اعتماد معروف هستند. از نظر برند، برخی از تولیدکنندگان محبوب مودم عبارتند از تی پی لینک، ایسوس و Netgear. این برندها به دلیل تولید مودم های قابل اعتماد و با کارایی بالا شناخته شده اند. با این حال، مهم است که سازگاری و ویژگی های مدل خاص را قبل از خرید بررسی کرد. در ادامه به معرفی برخی از برندهای معروف بهترین مودم های خانگی پرداخته خواهد شد.
سیسکو: سیسکو یک برند معتبر در صنعت شبکه است و به دلیل تولید روترهای پیشرفته برای مصرف کنندگان خانگی و سازمانی شناخته شده است. روترهای آنها به دلیل ویژگی های پیشرفته و گزینه های امنیتی خود شناخته شده اند.
ایسوس: ایسوس یک نام تجاری بسیار محبوب در فضای لوازم الکترونیکی مصرفی است و به دلیل تولید روترهایی که عملکرد و ویژگی های عالی را با قیمت مقرون به صرفه ارائه می دهند، شناخته شده است. روترهای آنها به دلیل راه اندازی آسان و رابط های کاربر پسند شناخته شده اند.
Netgear: نت گیر یکی از دیگر برندهای نامی در صنعت شبکه به شمار می رود و به دلیل تولید روترهایی که هم برای مصرف کنندگان و هم برای استفاده تجاری طراحی شده اند، شناخته شده است. روترهای آنها به دلیل عملکرد پرسرعت، ویژگی های پیشرفته و گزینه های امنیتی قوی شناخته شده هستند.
تی پی لینک: تی پی لینک یکی از محبوب ترین نام های ارائه دهنده خدمات مودم های اینترنتی ایران بوده و به دلیل تولید روترهایی که مقرون به صرفه هستند و عملکرد عالی ارائه می دهند، شناخته شده است. آنها طیف گسترده ای از روترها را ارائه می دهند که برای نیازهای مختلف، از روترهای اصلی گرفته تا مدل های پیشرفته، مناسب هستند.
گوگل: تقریبا هر کسی با گوگل آشنایی داشته و از فناوری های متعدد آن تاحدودی باخبر است. گوگل همچنین به دلیل تولید روترهایی با کاربری آسان و عملکرد عالی شناخته شده می باشد. روترهای آنها به دلیل قابلیت های داخلی هوشمند خانه و ادغام آسان با سایر دستگاه های Google گزینه ای بسیار محبوب در بازار به شمار می روند.
یکی دیگر از ویژگی های مهم، حداکثر سرعت دانلود و آپلود مودم است. این امر باید با سرعت های ارائه شده توسط ISP برای اطمینان از حداکثر عملکرد مطابقت داشته باشد، چراکه یک مودم با حداکثر سرعت بیشتر از بسته سرویس ممکن است تست سرعت اینترنت را بهبود نبخشد. از طرف دیگر مودم هایی با روترهای بی سیم داخلی نیز محبوب هستند زیرا نیاز به روتر جداگانه را از بین می برند. این ویژگی امکان اتصال بی سیم را در سراسر خانه فراهم می کند و می تواند فرآیند راه اندازی را ساده کند.
کاربران وقتی به دنبال خرید مودم برای خانه خود هستند، باید تعداد پورت های اترنت، گارانتی و پشتیبانی مودم و هزینه کلی مودم، از جمله هزینه های اجاره در صورت وجود را نیز در نظر بگیرند. به طور کلی، یک مودم خوب باید سازگاری عالی، سرعت اینترنت بالا و فرآیند نصب آسان داشته باشد.
بهترین مودم adsl خانگی
کاربران هنگامی که به دنبال بهترین مودم های ADSL برای خانه هستند، چندین گزینه برای بررسی آن ها در دسترس است که هر کدام مجموعه ای از ویژگی ها و قیمت های خاص خود را دارند. به صورت کلی یکی از ویژگی های بهترین مودم adsl خانگی که باید به دنبال آن بود، تعداد کانال هایی است که از آن پشتیبانی می کند. یک مودم با کانال های بیشتر می تواند داده های بیشتری را به طور هم زمان مدیریت کند که می تواند منجر به سرعت اینترنت بیشتر شود.
علاوه بر این، مهم است که نسخه DOCSIS (مشخصات رابط سرویس داده روی کابل) مودم را بررسی کرد. آخرین نسخه، DOCSIS 3.1، نسبت به نسخه های قدیمی از سرعت های سریع تر و توان انتقال داده بیشتر پشتیبانی می کند. به طور کلی چندین برند معروف روتر وجود دارند که به تولید روترهای با کیفیت و قابل اعتماد معروف هستند. در ادامه به برخی از برندهای معروف پرداخته می شود.
یکی از گزینه های محبوب TP-Link TD-8616 است که حداکثر سرعت دانلود این مودم 24 مگابیت بر ثانیه بوده و از هر دو پروتکل ADSL و ADSL2/2+ پشتیبانی می کند. همچنین دارای یک پورت اترنت و یک اسپلیتر داخلی است. این مودم طراحی جمع و جوری دارد و به راحتی تنظیم می شود و معمولا حدود 5 میلیون تومان هزینه خواهد داشت.
گزینه دیگر Netgear D6400 می باشد که حداکثر سرعت دانلود این مودم 960 مگابیت بر ثانیه است و از هر دو پروتکل ADSL و VDSL پشتیبانی می کند. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است و از بی سیم دو بانده پشتیبانی می کند. به علاوه دارای یک پورت USB 3.0 داخلی برای ذخیره سازی شبکه و یک سرور داخلی DLNA است و به طور معمول حدود 8 میلیون تومان قیمت دارد.
D-Link DSL-2888A گزینه دیگری است که باید در نظر گرفت. حداکثر سرعت دانلود 900 مگابیت در ثانیه، از هر دو پروتکل ADSL و VDSL پشتیبانی می کند و دارای چهار پورت اترنت گیگابیتی است. همچنین از بی سیم دو باند پشتیبانی می کند، دارای پورت USB 3.0 داخلی و سرور داخلی VPN نیز می باشد و معمولا حدود 5 میلیون تومان هزینه دارد.
گزینه دیگر ASUS DSL-AC68U است که این مودم حداکثر سرعت دانلود 100 مگابیت بر ثانیه دارد و از هر دو پروتکل ADSL و VDSL پشتیبانی می کند. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است و از بی سیم دو بانده پشتیبانی می کند. همچنین دارای یک پورت USB 3.0 داخلی برای ذخیره سازی شبکه و یک سرور داخلی DLNA می باشد و به طور معمول حدود 18 میلیون تومان قیمت دارد.
به صورت کلی هنگام خرید یک مودم ADSL، افراد باید حداکثر سرعت دانلود، تعداد پورت های اترنت، استاندارد بی سیم پشتیبانی شده، ویژگی های امنیتی داخلی، گزینه های گارانتی و پشتیبانی و هزینه کلی را در نظر بگیرند. مقایسه گزینه های مختلف و انتخاب بهترین مودم با توجه به نیاز و بودجه آنها بسیار مهم است.
بهترین مودم تی پی لینک
تی پی لینک یک برند شناخته شده در صنعت شبکه است و طیف وسیعی از مودم ها را متناسب با نیازها و بودجه های مختلف ارائه می دهد. به صورت کلی نکته دیگری که باید در خرید بهترین مودم و قیمت انواع ارزان وای فای در نظر گرفت، ویژگی های امنیتی داخلی مودم است. برخی از مودم ها دارای فایروال داخلی، پشتیبانی VPN و سایر ویژگی های امنیتی هستند که می توانند به محافظت از شبکه در برابر تهدیدات سایبری کمک کنند. به همین خاطر در ادامه به معرفی بهترین مودم تی پی لینک پرداخته شده است تا کاربران بتوانند از بهترین ویژگی ها و امکانات امنیتی و سرعتی برخوردار باشند.
TP-Link Archer VR600v: این مودم حداکثر سرعت دانلود 600 مگابیت بر ثانیه دارد و از هر دو پروتکل VDSL و ADSL پشتیبانی می کند. دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی، پشتیبانی از بی سیم دو باند و دارای پورت USB 3.0 داخلی است. همچنین دارای یک سرور VPN داخلی و کنترل های والدین می باشد و معمولا حدود 6 میلیون تومان هزینه دارد.
TP-Link Archer VR900v: این مودم حداکثر سرعت دانلود 900 مگابیت بر ثانیه دارد و از هر دو پروتکل VDSL و ADSL پشتیبانی می کند. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است، از بی سیم دو باند پشتیبانی می کند و دارای پورت USB 3.0 داخلی است. همچنین دارای یک سرور VPN داخلی و کنترلهای والدین است و حدود 5 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
TP-Link Archer VR2800v: این مودم حداکثر سرعت دانلود 2800 مگابیت بر ثانیه دارد و از هر دو پروتکل VDSL و ADSL پشتیبانی می کند. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است، از بی سیم دو باند پشتیبانی می کند و دارای پورت USB 3.0 داخلی است. همچنین دارای یک سرور VPN داخلی و کنترل های والدین می باشد و قیمت آن در حدود 8 میلیون تومان است.
TP-Link TD-W9970: این مودم حداکثر سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه دارد و از هر دو پروتکل VDSL و ADSL پشتیبانی می کند. دارای 4 پورت اترنت، از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای اسپلیتر داخلی است و قیمت آن حدود 2 میلیون تومان می باشد.
هنگام مقایسه این مودم ها، افراد باید نیازهای سرعت اینترنت، تعداد پورت های اترنت، استاندارد بی سیم پشتیبانی شده، ویژگی های امنیتی داخلی، گزینه های گارانتی و پشتیبانی و هزینه کلی را در نظر بگیرند. هر مودم ویژگی ها و قابلیت های متفاوتی را ارائه می کند، بنابراین مهم است که یکی را انتخاب کرد که متناسب با نیاز و بودجه خود باشد.
بهترین مودم خانگی بدون خط تلفن
راه های مختلفی برای اتصال به اینترنت در خانه بدون استفاده از تلفن به عنوان کانکتور وجود دارد. یکی از گزینه های محبوب استفاده از یک مودم کابلی یا DSL است که مستقیما به شبکه ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) متصل می شود.
مودم های کابلی از همان کابل کواکسیال استفاده می کنند که تلویزیون کابلی را برای اتصال به اینترنت ارائه می دهد. آنها با استفاده از فناوری به نام DOCSIS (مشخصات رابط سرویس داده روی کابل) برای انتقال داده ها از طریق کابل کار می کنند. مودم های کابلی معمولا یک یا چند پورت اترنت برای اتصال به روتر یا کامپیوتر دارند. با این حال مودم های DSL از خط تلفن برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند. آنها با استفاده از فناوری به نام DSL (خط مشترک دیجیتال) برای انتقال داده ها از طریق خط تلفن کار می کنند. مودم های DSL معمولا یک یا چند پورت اترنت برای اتصال به روتر یا کامپیوتر دارند.
راه دیگر اتصال به اینترنت از طریق سرویس فیبر نوری است که از کابل های فیبر نوری برای انتقال داده ها استفاده می کند. خدمات فیبر نوری معمولا سریعتر از کابل یا DSL است و در برخی مناطق در دسترس می باشد. مودم های فیبر نوری معمولا یک یا چند پورت اترنت برای اتصال به روتر یا کامپیوتر دارند. در نهایت، سرویس اینترنت ماهواره ای گزینه دیگری برای اتصال به اینترنت بدون استفاده از تلفن به عنوان کانکتور است. یک دیش ماهواره بر روی پشت بام یا در حیاط نصب می شود، با ماهواره در آسمان ارتباط برقرار می کند که به طریقه خود به ارائه دهنده خدمات اینترنتی متصل خواهد شد.
برخی از گزینه های بهترین مودم خانگی بدون خط تلفن شامل Motorola MG7700، Arris SB6190، Netgear CM1000، TP-Link Archer CR700 و ASUS CM-32 خواهند بود. این مودم ها به دلیل عملکرد پرسرعت، قابلیت اطمینان و سازگاری با شبکه های ارائه دهندگان خدمات مختلف شناخته شده اند. آنها ویژگی های پیشرفته ای مانند Wi-Fi داخلی، چندین پورت اترنت و راه اندازی آسان را ارائه می دهند. بسته به نوع سرویس اینترنت و موقعیت مکانی شما، قیمت این مودم ها ممکن است متفاوت باشد.
مودم خانگی ایرانسل
ایرانسل یک شرکت مخابراتی در ایران است که خدمات موبایل و اینترنت را ارائه می دهد. کاربران هنگامی که به دنبال بهترین مودم خانگی ایرانسل برای سیم کارت های ایرانسل هستند، گزینه های مختلفی را مشاهده می کنند که هر کدام مجموعه ای از ویژگی ها و قیمت های خاص خود را دارند. به همین خاطر در ادامه در بخش بهترین مودم خانگی ایرانسل، گزینه های کاربردی و مقرون به صرفه ای معرفی شده اند.
یکی از گزینه های محبوب Huawei E5573Cs-933 است. این مودم از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. همچنین دارای یک اسلات کارت میکرو اس دی برای ذخیره سازی و وای فای داخلی است و حدود 2 میلیون تومان هزینه دارد.
گزینه دیگر به عنوان مودم خانگی ایرانسل، Huawei E5186s-22a خواهد بود. این مودم از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه دارد. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است و از بی سیم دو بانده پشتیبانی می کند. همچنین دارای یک پورت USB 3.0 داخلی برای ذخیره سازی شبکه و یک سرور داخلی DLNA است و معمولاً حدود 5 میلیون تومان دارد.
ZTE MF253V گزینه دیگری است که باید در نظر گرفت. این مودم از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. دارای 4 پورت اترنت بوده، از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای سرور داخلی VPN است و حدودا 3 میلیون تومان هزینه دارد.
یکی دیگر از گزینه هایی که هنگام جستجوی مودم برای سیم کارت های ایرانسل باید در نظر داشت، روتر وای فای ایرانسل G1 است. این مودم از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. همچنین دارای وای فای داخلی، 4 پورت اترنت و یک پورت USB برای ذخیره سازی شبکه است. این مودم توسط ایرانسل ساخته و ارائه شده و با شبکه ایرانسل سازگاری دارد و حدود 4 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
هنگام خرید مودم برای سیمکارت های ایرانسل، افراد باید حداکثر سرعت دانلود، تعداد پورت های اترنت، استاندارد بی سیم پشتیبانی شده، ویژگی های امنیتی داخلی، گزینه های گارانتی و پشتیبانی و هزینه کلی را در نظر داشته باشند. همچنین شایان ذکر است که افراد برای تایید سازگاری مودم مورد نظر خود با شبکه و خدمات بهتر است از ایرانسل پرس و جو کنند. آن ها ممکن است محدودیت ها یا توصیه هایی در مورد نوع مودم هایی داشته باشند که می توان با خدماتشان استفاده کرد که مهم است که قبل از خرید، این موارد را بررسی نمود.
مودم خانگی همراه اول
همراه اول یکی از پیشروترین شرکت های مخابراتی در ایران است که خدمات موبایل و اینترنت را ارائه می دهد. کاربران هنگامی که به دنبال بهترین مودم همراه و خانگی برای سیم کارت همراه اول هستند، با گزینه های زیاد با امکانات متفاوت و قیمت های متنوعی مواجه می شود. به همین خاطر در ادامه به مودم خانگی همراه اول و قیمت انواع ارزان وای فای همراه اول پرداخته شده است.
TP-Link Archer MR600 یک روتر 4G LTE است که از سرعت دانلود تا 600 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند. دارای یک اسلات سیم کارت داخلی و 4 پورت اترنت گیگابیتی برای اتصالات سیمی می کند و همچنین از وای فای دو باند پشتیبانی می کند و دارای یک سرور VPN داخلی است. معمولاً حدود 100 دلار هزینه دارد.
D-Link DWR-921 یک روتر 4G LTE است که از سرعت دانلود تا 150 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می کند. دارای یک اسلات سیم کارت داخلی و 4 پورت اترنت برای اتصالات سیمی است. همچنین از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای یک سرور VPN داخلی است و نزدیک به 4 میلیون تومان قیمت دارد.
TP-Link Archer MR200 یک روتر 4G LTE است که از سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند. دارای یک اسلات سیم کارت داخلی و 4 پورت اترنت برای اتصالات سیمی است و همچنین از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای یک سرور VPN داخلی می باشد. این مودم حدود 2 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
گزینه دیگر Huawei E5186s-22a است که این مودم نیز از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه دارد. همچنین دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی است، از بی سیم دو باند پشتیبانی می کند و دارای پورت USB 3.0 داخلی برای ذخیره سازی شبکه می باشد. همچنین دارای یک سرور رسانه ای DLNA داخلی است و 7 میلیون تومان قیمت دارد.
ZTE MF253V نیز گزینه خوبی برای بررسی است. این مودم از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. دارای 4 پورت اترنت بوده، از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای سرور داخلی نیز می باشد. قیمت آن تقریبا حدود 3 میلیون تومان خواهد بود.
شایان ذکر است که بسیاری از مودم های ذکر شده در بخش های قبلی مانند Huawei E5573Cs-933، Huawei E5186s-22a، ZTE MF253V، TP-Link Archer MR600، D-Link DWR-921 و TP-Link Archer MR200، مختص ایرانسل یا همراه اول نیست و می توان از سیم کارت های ارائه دهندگان مختلف مخابراتی برای آن ها استفاده کرد.
توجه به این نکته نیز مهم است که تنها چند نمونه از مودم ها معرفی شده و افراد باید گزینه های مختلف موجود را بررسی کنند و آنها را بر اساس نیازها و بودجه خاص خود مقایسه نمایند.
قیمت بهترین مودم های خانگی
کاربران در مسیر جستجو خود برای بهترین مودم های بازار، فاکتور مهمی مثل قیمت را نیز باید در نظر بگیرند تا بتوانند سنجش دقیق تری از گزینه های در دسترس داشته باشند. به همین خاطر در ادامه قیمت بهترین مودم های خانگی و امکانات آن ها به صورت کلی معرفی شده تا بتواند با افراد در انتخاب خود کمک کند.
Huawei E5573Cs-933 یکی از مقرون به صرفه ترین گزینه ها با قیمت معمولی حدود 2 میلیون تومان است. از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. همچنین دارای یک اسلات کارت میکرو اس دی برای ذخیره سازی و وای فای داخلی است.
TP-Link Archer MR600 یکی دیگر از گزینه های مقرون به صرفه با قیمت تقریبا 4 میلیون تومانی است. از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 600 مگابیت بر ثانیه دارد. دارای 4 پورت اترنت گیگابیتی برای اتصالات سیمی، پشتیبانی از وای فای دو باند و دارای سرور داخلی نیز می باشد.
D-Link DWR-921 نیز یک گزینه مقرون به صرفه خوب با هزینه قابل قبول حدود 3 میلیون تومان است. از 4G LTE پشتیبانی می کند و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه دارد. دارای 4 پورت اترنت برای اتصالات سیمی بوده، از استاندارد بی سیم N پشتیبانی می کند و دارای سرور داخلی VPN است.
TP-Link Archer MR200 نیز یک گزینه مقرون به صرفه خوب با قیمتی حدود 3 میلیون تومان می باشد. از 4G LTE پشتیبانی کرده و حداکثر سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه را ارائه می کند. دارای 4 پورت اترنت برای اتصالات سیمی بوده و از استاندارد N نیز پشتیبانی می کند.
هنگام مقایسه این مودم ها، افراد باید بودجه و ویژگی های خاصی را که برای شبکه خانگی خود نیاز دارند در نظر بگیرند. برای مثال، اگر به سرعت دانلود بیشتری نیاز دارند، TP-Link Archer MR600 گزینه بهتری خواهد بود، اما اگر به چندین پورت اترنت نیاز دارند، Huawei E5186s-22a انتخاب بهتری است. مودم هایی که در بالا به آنها اشاره شد از برندهای معروفی مانند Huawei، TP-Link و D-Link هستند که نسبت به قیمت امکانات مناسبی ارائه می دهند.
توجه به این نکته نیز مهم است که قیمت ها ممکن است بسته به مکان و فروشگاه متفاوت باشد، بنابراین توصیه می شود برای یافتن بهترین قیمت با چند خرده فروش مشورت کرد. علاوه بر این، مهم است که با ارائه دهندگان خدمات بررسی کرد تا امکان پشتیبانی مودم مورد نظر با اینترنت فرد مشخص شود.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص بهترین مودم خانگی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام از میان برندهای شناخته شده و معتبر مودم ها می توان به نام های Huawei، TP-Link، D-Link، ZTE و Netgear اشاره کرد.