برای مشاوره ورود به سامانه پروانه سازمان نظام پزشکی
برای مشاوره ورود به سامانه پروانه سازمان نظام پزشکی
برای ورود مستقیم به سامانه پروانه سازمان نظام پزشکی کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری ثبت درخواست در سایت صدور و تمدید پروانه سازمان نظام پزشکی به نشانی parvaneh.irimc.org ارائه شده است .
پزشکان، دندانپزشکان و پیراپزشکان و ... برای اینکه بتوانند به فعالیت کاری بپردازند نیاز به دریافت مجوز از سازمان نظام پزشکی دارند. معاونت نظارت و برنامه ریزی اداره کل صلاحیت های حرفه ای و صدور پروانه سازمان یاد شده برای اینکه انجام فرایند اخذ پروانه طبابت و دفترکار آسان تر شود اقدام به راه اندازی سامانه ای تحت عنوان سامانه صدور پروانه سازمان نظام پزشکی به نشانی اینترنتی parvaneh.irimc.org کرده است.
در این مقاله قصد داریم به معرفی سامانه فوق الذکر پرداخته و نحوه ثبت درخواست پروانه طبابت و دفتر کار، ثبت نام برای صدور امضای الکترونیکی از طریق سایت پروانه سازمان نظام پزشکی و همچنین تعرفه صدور و تمدید پروانه بپردازیم. ضمن آنکه این در سامانه امکان محاسبه سوابق، جهت کسب امتیاز نیز وجود دارد که در مقاله پیش رو شرایط امتیازبندی شرح داده شده است.
معرفی سامانه صدور پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org
سازمان نظام پزشکی که متولی صدور پروانه مطب برای جامعه پزشکی می باشد برای تسهیل در انجام این فرایند و کاهش مراجعات حضوری و روند بروکراسی اداری سامانه ای راه اندازی کرده است که پزشکان می توانند از طریق این سایت نسبت به درخواست صدور و تمدید پروانه طبابت و اشتغال مطب اقدام نمایند.
سامانه پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org توسط معاونت نظارت و برنامه ریزی اداره کل صلاحیت های حرفه ای و صدور پروانه راه اندازی شده است. با توجه به اینکه تاسیس و اشتغال مطب پزشکان دندانپزشکان و دفتر کار پیراپزشکان پروانه دار و تغییر محل آن ها منوط به اجازه سازمان نظام پزشکی است که درخواست مجوز آن از طریق سایت پروانه سازمان نظام پزشکی انجام می شود.
پزشکان، دندانپزشکان و پیراپزشکان پروانه دار در صورتی که بخواهند در موسسات خصوصی، خیریه، دولتی و غیردولتی فعالیت نمایند می بایست از سازمان نظام پزشکی پروانه اشتغال مطب و دفترکار دریافت نمایند، در غیر این صورت فعالیت آنان غیر قانونی می باشد. بنابراین می بایست از طریق سامانه پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org مجوز دریافت نمایند.
نحوه ثبت درخواست پروانه در سایت صدور پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org
برای ثبت درخواست پروانه در سایت پروانه سازمان نظام پزشکی ابتدا باید به نشانی اینترنتی آن parvaneh.irimc.org مراجعه نمایید. در این قسمت از مقاله، نحوه ورود و ثبت درخواست در سامانه مذکور برای آشنایی پزشکان، دندانپزشکان و پیراپزشکان به صورت تصویری آموزش داده می شود.
در ابتدا با جستجوی آدرس اینترنتی parvaneh.irimc.org وارد سایت پروانه سازمان نظام پزشکی
پس از آن وارد صفحه ای که در تصویر زیر مشاهده می فرمایید، می شوید. در این صفحه ابتدا با کلیک بر روی نوع عضویت کلیک کرده و یکی از گزینه ها ( پزشک، دندانپزشک، گفتار درمانی، مامایی و...) را انتخاب نمایید.
سپس بخش عددی شماره نظام را وارد کرده و با کلیک بر روی گزینه دریافت رمز پویا به منظور اعتبار سنجی منتظر دریافت پیامک باشید.
اگر پیش از این ایمیل معتبری به سازمان نظام پزشکی اعلام کرده اید، می توانید از گزینه « دریافت رمز پویا در ایمیل » استفاده کرده کد اعتبار سنجی را از این طریق دریافت نمایید.
پس از ورود از منوی سمت راست بر روی گزینه « درخواست پروانه اشتغال» کلیک کنید.
پس از آنکه متن تعهد نامه را به دقت مطالعه کردید، بر روی گزینه «مرحله بعد» کلیک کنید.
پس از ورود به مرحله بعد، ابتدا باید حق عضویت پرداخت نمایید. پس از آن موع مجوز و شهر مورد تقاضا را مشخص نمایید.
فرم مرحله بعدی را بر اساس شرایطی که دارید پر کنید و گزینه « مرحله بعد» را انتخاب نمایید.
سپس مدارک خواسته شده را بارگذاری کنید.
در مرحله بعدی سوابق شغلی خود را وارد نمایید.
سپس هزینه صدور مجوز را پرداخت نمایید.
در انتها گزینه «ثبت اقدام» را انتخاب نمایید تا درخواست شما به کارشناس ارسال گردد.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در راستای تحقق اهداف جمهوری اسلامی ایران و برای پاسخگویی به نیازهای جامعه اقدام به تشکیل بخش آموزش مهارتی و حرفه ای در حوزه سلامت کرده است. به این منظور سایتی راه اندازی شده که در مقاله زیر به معرفی آن پرداخته شده است.
ثبت نام صدور امضای الکترونیکی در سایت parvaneh.irimc.org
یکی از امکانات سایت پروانه سازمان نظام پزشکی به نشانی parvaneh.irimc.org صدور امضای دیجیتال است. متقاضیانی که قصد ثبت نام کارت هوشمند یا همان امضای دیجیتال را دارند می توانند از راهنمایی که در ادامه قرار داده می شود استفاده نمایند و نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
برای ثبت نام امضای دیجیتال میبایست فقط از مرورگر کروم google chrome استفاده کرد.
در صورتی که شماره همراه شما ثبت نشده است و یا مغایرتی وجود دارد، یه اداره ثبت نام پزشکی شهر خود مراجعه کنید.
در صورت عدم ثبت صحیح و یا مغایرت در اطلاعات فردی شامل عکس، شماره نظام پزشکی، کد ملی، مدرک تحصیلی، مقطع تحصیلی، نام و نام خاوادگی به فارسی و لاتین به اداره ثبت نام نظام پزشکی شهر خود جهت تکمیل فرم اطلاعات اولیه ثبت نام اقدام نمایید.
پیش از اقدام به ثبت نام کارت هوشمند (گواهی امضای دیجیتال)، می بایست حق عضویت سالیانه، تسویه شده باشد.
آدرس محل فعالیت خود را با درج کد پستی دقیق ثبت کنید. در صورتی که محل فعالیت شما مشخص نیست می توانید آدرس محل سکونت خود را با درج کد پستی ثبت کنید.
لطفا در هنگام ثبت کد پستی، زبان صفحه کلید را به انگلیسی تغییر دهید.
هزینه صدور کارت هوشمند (گواهی امضای دیجیتال) می بایست به صورت اینترنتی پرداخت گردد.
چنانچه در هنگام ثبت نام، هزینه صدور کارت پرداخت نشده است، مجددا وارد کارتابل خود شوید و در قسمت وضعیت درخواست دکمه پرداخترا کلیک کنید و نسبت به پرداخت حق صدور کارت هوشمند (گواهی امضای دیجیتال) اقدام نمایید.
پس از ثبت نام وضعیت درخواست شما در سایت مشخص می گردد.
صدور کارت شما زمانی صورت می پذیرد که مبنی بر مراجعه جهت تحویل کارت را از سازمان نظام پزشکی دریافت نمایید.
کارت هوشمند (گواهی امضای دیجیتال)، جایگزین کارت عضویت شما می باشد.
تعرفه صدور و تمدید در سایت پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org
برای دریافت پروانه و مجوز فعالیت در مراکز درمانی از طریق سایت صدور پروانه مطب به نشانی parvaneh.irimc.org تعرفه ای در نظر گرفته شده است که بر اساس شهر محل فعالیت متقاضی، تعرفه ها متفاوت می باشند. متقاضیان ضمن مراجعه به جدول این تعرفه ها و آگاهی از مبلغ در ادامه می توانند نسبت به تمدید یا صدور پروانه خود اقدام نمایند. لینک زیر مربوط به تعرفه صدور و تمدید به تفکیک تخصص های مختلف در سال گذشته قرار داده شده است تا مورد استفاده متقاضیان قرار گیرد.
برای دریافت تعرفه صدور / تمدید پروانه طبابت / دفتر کار کلیک کنید.
سامانه parvaneh.irimc.org در راستای آسان سازی روند صدور و تمدید پروانه فعالیت پزشکان و پیراپزشکان راه اندازی شده است. فعالیت این گروه شغلی تنها با صدور پروانه از مرجع رسمی قانونی بوده که به همین دلیل نیاز است تا با روند انجام این کار، تعرفه ها و سامانه اینترنتی که برای صدور یا تمدید پروانه در نظر گرفته شده و امکانات و ویژگی های آن آشنا باشند.
سامانه صدور پروانه های وزارت بهداشت در راستای ارائه خدمات سریع تر و راحت تر به آن دسته از مشاغلی راه اندازی شده است که جهت فعالیت خود نیاز به دریافت مجوز و پروانه از وزارت بهداشت را دارند. مقاله زیر به معرفی این سامانه، نحوه ورود و ثبت نام در آن و سایر امکانات این سامانه می پردازد.
شرایط امتیازبندی در سایت پروانه سازمان نظام پزشکی parvaneh.irimc.org
یکی از امکانات دیگری که سامانه پروانه مطب به نشانی parvaneh.irimc.org دارد، امتیازبندی است که بر اساس سوابق فرد متخصص صورت می گیرد. برای محاسبه سوابق جهت کسب امتیاز شرایطی وجود دارد و سوابقی قابل محاسبه است که در ادامه به شرح آن می پردازیم. لازم به ذکر است در سامانه یاد شده، امکان محاسبه امتیاز به صورت آنلاین نیز مقدور است.
گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی در مقطع عمومی
تصویر برابر با اصل سابقه فعالیت تعهدات ضریب کا تخصصی و فوق تخصصی و PHD بالینی تائید شده توسط بالاترین مقام مجاز محل خدمت جهت ارائه به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به انضمام اصل گواهی پایان تعهدات صادره توسط وزارت بهداشت.
خدمت دوره وظیفه عمومی جهت متقاضیانی که پس از اخذ مدرک دکترای حرفه ای انجام خدمت نموده اند چنانچه متقاضیان دوره وظیفه عمومی خود را در خارج از پنج شهر بزرگ کشور(تهران - اصفهان - شیراز - مشهد - تبریز) گذرانده باشند ارائه گواهی دوره خدمت از محل خدمت الزامی می باشد.
سابقه فعالیت آزاد صادره توسط شبکه بهداشت و درمان که به تایید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی محل خدمت به همراه تصویر پروانه مطب معتبر همان شهردرهنگام ارائه خدمت.
سابقه فعالیت خدمت رسمی/پیمانی در ارگان های لشگری و کشوری تائید شده توسط بالاترین مقام اداری مجاز محل خدمت پس از اخذ مدرک دکترای حرفه ای.
سابقه فعالیت خدمت رسمی/پیمانی شاغل در نهاد های عمومی غیر دولتی با به همراه داشتن پروانه مطب شهر محل خدمت قابل محاسبه می باشد.
سابقه فعالیت اعضا هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی با تائید معاونت آموزشی دانشگاه مربوطه قابل محاسبه می باشد.
سابقه فعالیت مستخدمین قراردادی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بدون دارا بودن پروانه مطب با ارائه تصویر قرارداد و اصل گواهی از معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مربوطه قابل محاسبه می باشد.
سابقه فعالیت افرادی که به صورت قراردادی در قالب پزشک خانواده/روستایی بوده اند با تائید معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی با قید نوع قرارداد قابل محاسبه می باشد.
اگر بعد از خواندن این مقاله سوال یا ابهامی در خصوص سامانه صدور و تمدید پروانه سازمان نظام پزشکی داشتید، می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.