برای مشاوره برنامه ایران من myiran.gov.ir
برای مشاوره برنامه ایران من myiran.gov.ir
برای ورود مستقیم به سامانه ایران من کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه ایران من به نشانی myiran.goc.ir ارائه شده است .
سامانه ایران من، سایت جدیدی است که به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر دولت به تمامی مردم و همچنین زائرین حسینی راه اندازی شده است. این سامانه در حال حاضر خدمات گوناگونی را در زمینه های مختلف از جمله امور شهرداری، اصناف، بخش سلامت، میز خدمات و ... به عموم هموطنان عزیز ارائه می دهد. یکی از خدمات بسیار مهم در این سامانه، بخش مربوط به اربعین و رسیدگی به امور اداری و ثبت شکایت آن ها می باشد.
هر یک از هموطنان و زائرین حسینی برای ثبت نام در این سامانه و بهره گیری از خدمات مختلف آن می بایست در سایت آن به نشانی myiran.gov.ir ثبت نام نمایند. در همین خصوص، در ادامه این مقاله پس از معرفی سایت برنامه ایران من، توضیحاتی در رابطه با نحوه ورود به این سامانه و ایجاد حساب کاربری به همراه راهنمای تصویری، سامانه زائرالحسین، معرفی بخش خدمات اربعین، معرفی بخش سامانه ها و دیگر امکانات موجود در آن ارائه داده شده است.
معرفی برنامه ایران من myiran.gov.ir
سامانه برنامه ایران من، یکی از سایت های تازه تاسیس به نشانی myiran.gov.ir بوده که خدمات مختلفی را ارائه می دهد. یکی از خدمات بسیار مهم در این سامانه، ثبت شکایت مردمی و رسیدگی به این گونه مسائل می باشد. همچنین علاوه بر ثبت شکایت، عموم مردم میتوانند ایده های خود را در زمینه های مختلف در این سامانه ثبت نمایند. بدین ترتیب، مشارکت بسیار خوبی بین مردم و دولت به وجود می آید.
سامانه ایران من، ارائه دهنده انواع خدمات در بخش سلامت، امور اداری، آموزشی، اطلاعاتی و ... می باشد. همچنین در این سایت جدیدترین و مهم ترین اخبار داخلی نیز به منظور اطلاع رسانی به مردم قرار داده شده است.
هر یک از هموطنان برای استفاده از خدمات این سامانه می بایست ابتدا به سایت ایران من به نشانی myiran.gov.ir مراجعه کرده و بعد از ورود به برنامه، در آن ثبت نام نموده و یک حساب کاربری ایجاد نمایند. بعد از ایجاد حساب کاربری می توانند از تمامی خدمات موجود در آن بهره مند گردند.
نحوه ورود به برنامه ایران من myiran.gov.ir
همانطور که اشاره شد، برای استفاده از خدمات سامانه ایران من ابتدا باید در آن ثبت نام کرده و حساب کاربری ایجاد نمود. لازمه ثبت نام در این سایت نیز مراجعه به نشانی اصلی سامانه یعنی myiran.gov.ir و ورود به برنامه می باشد. به منظور آشنایی و سهولت در انجام این کار، در ادامه راهنمای تصویری برای ورود به برنامه ایران من قرار داده شده است.
به منظور ورود به سامانه ایران من، ابتدا آدرس سایت به نشانی myiran.gov.ir را در مرورگر وارد کرده و مطابق تصویر زیر بر روی اولین لینک کلیک نمایید.
سپس مطابق تصویر زیر در صفحه باز شده در کادر اول، شماره همراه خود را وارد نموده و بر روی گزینه ورود کلیک کنید.
در این مرحله، پیامکی حاوی رمز یکبار مصرف برای ورود به سامانه به شماره همراه وارد شده ارسال خواهد شد که می بایست مطابق تصویر، رمز را در کادر مربوطه وارد نمایید.
پس از وارد کردن رمز یکبار مصرف، به صورت خودکار به صفحه اصلی هدایت خواهید شد. بدین ترتیب، فرآیند ورود به سامانه ایران من به پایان رسیده و با ورود به صفحه اصلی می توان از تمامی خدمات و امکانات موجود در آن استفاده نمود.
نحوه ایجاد حساب کاربری در سامانه ایران من myiran.gov.ir
استفاده از امکانات موجود در سامانه ایران من myiran.gov.ir، تنها در صورت ورود به سایت یا برنامه ایران من امکان پذیر می باشد. برای استفاده بهتر و کاملتر از تمامی خدمات موجود در آن می بایست بعد از ورود به برنامه با ایجاد حساب کاربری، فرآیند ثبت نام خود را تکمیل نمود. در همین خصوص، در ادامه راهنمای تصویری به صورت گام به گام برای تکمیل ثبت نام قرار داده شده است.
بعد از ورود به صفحه اصلی به منظور ایجاد حساب کاربری، مطابق تصویر شماره همراه خود را وارد کرده و بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.
حال برای تکمیل حساب کاربری می بایست بر روی همین گزینه در صفحه نشان داده شده در تصویر زیر و یا آیکونی که علامت شخص را نشان می دهد، مطابق تصویر زیر کلیک نمود.
در این مرحله، در صفحه باز شده مطابق تصویر می بایست اطلاعات مربوط به نام، نام خانوادگی، کد ملی و آدرس ایمیل را در صورت تمایل وارد نموده و بر روی گزینه "ذخیره" کلیک کنید.
بعد از ورود اطلاعات و کلیک بر روی گزینه ذخیره، مجددا به صفحه اصلی هدایت خواهید شد. بدین ترتیب، فرآیند ثبت نام و ایجاد حساب کاربری به پایان رسیده و می توان با مراجعه به بخش های مختلف سامانه از امکانات آن استفاده نمود.
سامانه زائرالحسین در ایران من myiran.gov.ir
یکی از امکانات بسیار مهم سامانه ایران من، بخش خدمات دهی به زائران حسینی می باشد. برای این منظور سه بخش با عنوان های زائرالحسین، خدمات و شکایات اربعین قرار داده شده است. در بخش مربوط به زائرالحسین، دو گزینه دریافت زائر کارت و دریافت بارکد دو بعدی برای خودروهای عمومی وجود دارد. در ادامه، توضیحات مربوط به هر یک از این دو بخش و نحوه استفاده از آن ها ارائه داده شده است.
دریافت بارکد دوبعدی ویژه خودروهای عمومی و مواکب می باشد. هر یک از رانندگان می بایست اطلاعات مربوط به خودرو خود را در این بخش ثبت نموده و نام کاربری و رمز عبور را از سامانه دریافت نمایند. بدین ترتیب، رانندگان با استفاده از نام کاربری و رمز عبور می توانند به پنل شخصی خود مراجعه کرده و اطلاعات تکمیلی خود را وارد کنند.
همچنین با ورود تاریخ و ساعت حرکت خود به سمت مرزها و تاریخ برگشت، این اطلاعات را در دسترس عموم زائرین قرار خواهند داد. در این طرح، هر یک از رانندگان وظیفه دارند که بر اساس ظرفیت خودرو، یک کد ملی برای هر شماره صندلی ثبت نموده و تاریخ برگشت زائران به همراه شهر مقصد را وارد کنند.
زائر کارت در انواع و مدل های مختلفی تولید می شود. این کارت هم میتواند به صورت گردن آویز بوده و هم در جیب زائر حمل شده و یا بر روی اشیا و پاسپورت چسبانده شود. برای کودکان و افراد مسن نیز به صورت پیکسل تهیه شده که بر روی سینه آن ها قرار می گیرد. زائر کارت به منظور استفاده زائر در عراق صادر می گردد که شامل معرفی بخش های مختلف می باشد.
در یک بخش از زائر کارت، زائران میتوانند سه نفر از بستگان یا دیگر همراهان را در ایران و عراق ثبت نموده تا در صورت گم شدن با استفاده از این اطلاعات شناسایی شوند. پس از شناسایی نیز با بستگان یا همراهان آن ها تماس گرفته خواهد شد.
در بخشی دیگر از زائر کارت، اطلاعات مربوط به بیماری ها و داروهای مصرفی زائر به همراه پزشک معالج درج می گردد. در نهایت نیز، زائر با استفاده از این کارت میتواند زمان برگشت خود را از هر یک از شهرهای عراق به سمت هر کدام از مرزها و شهر مقصد در درون کشور ثبت نموده و یا ویرایش نماید.
معرفی بخش خدمات اربعین سامانه ایران من myiran.gov.ir
بخشی دیگر در سامانه ایران من، خدمات اربعین می باشد. در این بخش، امکانات و خدمات مختلفی برای استفاده زائرین ارائه شده است. البته برخی از امکانات این بخش از جمله پارکینگ ها، مراکز درمانی، مراکز سوخت، نقشه، بارکد من، اعلام وضعیت، اپراتور ها و اطلاعات موکب هنوز راه اندازی نشده که در حال اجرا بوده و به زودی راه اندازی خواهند شد. دیگر امکانات موجود در این بخش به شرح زیر می باشند.
ثبت نام: اولین منو در خدمات اربعین، بخش مربوط به ثبت نام متقاضیان اربعین حسینی می باشد. در واقع این بخش متصل به سامانه سماح است که با کلیک بر روی آن، متقاضیان به سامانه سماح به منظور ثبت نام هدایت خواهند شد. در این سامانه کلیه شرایط برای ثبت نام متقاضیان اربعین حسینی از جمله زمان و نحوه ثبت نام، مدارک لازم و شرایط جسمانی برای تشرف به عتبات و ... قرار داده شده است. بنابراین کلیه متقاضیان می توانند با مراجعه به این بخش و مطالعه کلیه شرایط، نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
هلال احمر: گزینه دیگر منو در خدمات اربعین، بخش مربوط به هلال احمر می باشد. در این بخش نام تمامی پایگاه های مستقل در نقاط مختلف کشور به همراه موقعیت آن ها قرار داده شده است. بنابراین زائران می توانند در صورت بروز هرگونه مسئله پزشکی با مراجعه به سامانه، نزدیکترین پایگاه هلال احمر را یافته و برای درمان به آن مراجعه نمایند.
اطلاعیه: در بخش اطلاعیه مربوط به خدمات اربعین، کلیه اخبار در رابطه با اربعین حسینی قرار داده می شود. اطلاعات موجود در این بخش شامل ثبت نام متقاضیان، ممنوعیت ها، محدودیت های زائرین حسینی و ... می باشد. بنابراین تمامی افراد می توانند با مراجعه این بخش از کلیه اطلاعیه ها و اخبار مربوط به اربعین حسینی مطلع گردند.
پایانه مسافربری: بخش دیگر خدمات اربعین مربوط به پایانه مسافربری می باشد. در این بخش، تمامی پایانه های مسافربری در نقاط مختلف کشور معرفی شده است. بنابراین زائران میتوانند با مراجعه به این قسمت از اطلاعات مربوط به پایانه ها مطلع گردند.
آموزش: در منوی آموزش مربوط به بخش خدمات اربعین، پوسترهای آموزشی مختلفی برای پیاده روی در اربعین حسینی قرار داده شده است. این پوسترها در رابطه با مسائل پزشکی از جمله پیشگیری از وبا، کمک های اولیه، توصیه های گوارشی، سکته قلبی، گرمازدگی و ... می باشد. بنابراین مطالعه این بخش برای پیشگیری از مشکلات پیش بینی نشده و بیماری ها ضروری خواهد بود.
ثبت نام موکب: یکی از امکانات دیگر در بخش خدمات اربعین، منوی مربوط به ثبت موکب می باشد. در این بخش می بایست اطلاعات موکب از جمله نام، نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، جنسیت، وضعیت تاهل، تاریخ تولد، نام موکب و شماره عمود وارد شود.
محاسبه راه: یکی از کاربردی ترین امکانات در بخش خدمات اربعین محاسبه مسیر می باشد. هر یک از زائرین در طول مسیر می توانند با وارد کردن شماره نزدیکترین عمود، فاصله خود را تا کربلا و نجف بررسی نمایند. لازم به ذکر است که شماره عمود، حداقل 1 و حداکثر 4 کاراکتر می باشد.
نظرسنجی زائرین: یکی دیگر از امکانات فراهم شده در بخش خدمات اربعین، منوی مربوط به نظرسنجی زائرین می باشد. در این بخش تمامی زائرین چه ایرانی و چه غیر ایرانی می توانند نظرات خود را در قسمت پرسش و پاسخ وارد نمایند. سوالات مطرح شده در این بخش شامل تابعیت زائر، نحوه عزیمت، مرز ورودی یا خروجی و ... می باشد.
معرفی بخش سامانه های سامانه ایران من
برنامه ایران من علاوه بر ارائه خدمات متعدد، امکان دسترسی به سامانه های مختلفی همچون سیمفا، سماس، سپند و ... را نیز برای کاربران فراهم کرده است. این سامانه ها از سامانه های بسیار کاربردی بوده که در ادامه امکانات و نحوه ارائه خدمات موجود در هریک از آن ها شرح داده شده است.
سامانه سیمفا: سیمفا نام اختصاری سامانه یکپارچه نظارت و پایش و همچنین سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران می باشد. هدف از تاسیس این سامانه، نظارت هوشمند و یکپارچه، عملکرد مراکز، کاهش هزینه های عملیاتی، جلوگیری از ایجاد وقفه در کار و هماهنگی بیشتر بین واحدهای سازمانی می باشد. در این سامانه خدمات مختلفی از جمله استعلام، معاینه فنی، تاسیس مرکز، گزارش تخلف و موارد این چنینی ارائه می گردد.
سامانه سماس: سماس به معنی سامانه ملی اطلاعات سفر می باشد. این سامانه تمامی اطلاعات مربوط به سفر را در دسترس رانندگان قرار می دهد. دو بخش مهم در این سامانه، بخش مربوط به راهنمای سوخت گیری و استعلام رانندگان می باشد. از دیگر امکانات موجود در سامانه سماس نیز می توان به محاسبه اعتبار سوخت، جمع آوری داده های سفر، ثبت بر خط اطلاعات و نظارت بر عملکرد اشاره کرد.
سامانه سپند: سامانه سپند یا سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، امور مربوط به حمل و نقل دانش آموزی و تخصیص سرویس مدارس را انجام می دهد. در این سایت، رانندگان متقاضی به ارائه خدمات در سرویس مدارس، شهرداری ها و شرکت های حمل و نقل فعالیت می کنند. برای ورود به این سامانه نیز متقاضیان می بایست در آن ثبت نام کرده و حساب کاربری ایجاد نمایند.
سامانه نظارت عمرانی منتاک: سامانه نظارت عمرانی منتاک با هدف مدیریت و نظارت بر توسعه استان های کشور راه اندازی شده است. استفاده از این سامانه تنها با ایجاد حساب کاربری، داشتن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر می باشد.
سامانه مدیریت اتباع و مهاجرین خارجی: سامانه مدیریت اتباع و مهاجرین خارجی به تمامی امور مربوط به این اشخاص رسیدگی می کند. بنابراین تمامی اتباع و مهاجرین خارجی برای ثبت درخواست و انجام امور اداری خویش می توانند از طریق مراجعه به این سامانه اقدام نمایند.
سامانه مدیریت بحران کشور: سامانه مدیریت بحران کشور یکی دیگر از سامانه های قابل دسترس از طریق سایت برنامه ایران من می باشد. این سامانه به منظور مدیریت بحران در نقاط مختلف کشور راه اندازی شده است. ورود به این سامانه نیز تنها با داشتن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر می باشد.
سامانه زائر الحسین: سامانه زائران حسینی از دیگر سامانه های بسیار کاربردی برای خدمت رسانی به زائرین می باشد. در این سامانه، دو بخش به نام های دریافت کارت زائر و دریافت بارکد دو بعدی وجود دارد. توضیحات بیشتر در مورد نحوه دریافت آن ها نیز در تیترهای پیشین به طور کامل ارائه داده شده است.
سایر امکانات سامانه ایران من
تا به اینجای مطالب، بخش های مختلفی از سامانه ایران من معرفی شدند، اما علاوه بر این موارد، امکانات دیگری نیز در این سایت موجود می باشند. دیگر امکانات موجود در این سامانه در ادامه به تفکیک ذکر شده اند.
شکایات اربعین: در بخش شکایات اربعین، دو گزینه وجود دارد که یکی مربوط به ثبت شکایت و گزارش مردمی و دیگری مربوط به ثبت انتقادات و پیشنهادات می باشد. در هر یک از این دو قسمت، تمامی زائران و سایر افراد می توانند شکایات، گزارشات، انتقادات و پیشنهادات خود را به همراه موضوع، محل وقوع و شهر مورد نظر ثبت نمایند. همچنین می توانند مسئله خود را به صورت ناشناس نیز ارسال کنند.
شهرداری من: یکی دیگر از امکانات موجود در سامانه ایران من، شهرداری من می باشد. در این بخش، دو گزینه برای ثبت شکایت و ایده وجود داشته که عموم مردم می توانند با انتخاب هر یک از این گزینه ها، موضوعات خود را برای شهرداری ارسال نمایند.
اصناف: بخش اصناف یکی دیگر از امکانات موجود در سایت ایران من می باشد که به شکایات مربوط به اصناف رسیدگی می کند. استفاده از این بخش و ثبت شکایت از دو طریق امکان پذیر است. یک روش استفاده از کد دستی و دیگری استفاده از اسکن می باشد.
روستای من: یکی دیگر از امکانات بسیار جالب و قابل توجه در سامانه ایران من، بخش مربوط به روستای من می باشد. تمامی روستانشینان می توانند با استفاده از این بخش با وارد کردن نام استان، شهر و روستای خود، موضوعات و مسائل مد نظر خویش را برای رسیدگی و پیگیری های مربوطه ارسال نمایند. همچنین این افراد می توانند موضوعات مورد نظر خود را به صورت ناشناس نیز مطرح کنند.
سلامت من: در بخش سلامت من، اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی تمامی افراد نسبت به ویروس کووید ۱۹ بررسی می شود. در این بخش، سه گزینه به نام های بارکد من، اسکن و وضعیت من قرار دارد که اطلاعات مربوط به شرایط سلامتی افراد در "وضعیت من" ثبت شده است.
صدای من: بخش مربوط به صدای من، یکی دیگر از امکانات ارائه شده در سایت ایران من می باشد. این گزینه همان طور که مشخص است، مربوط به رسیدگی به شکایات و ایده های مردمی می باشد. بنابراین تمامی افراد در نقاط مختلف کشور می توانند با مراجعه به این بخش، شکایات و ایده های خود را ارسال نمایند.
میز خدمات: در بخش میز خدمات، امکانات مختلفی برای رسیدگی به امور اداری و دیگر مسائل فراهم شده است. خدمات و امکانات موجود در این بخش عبارت است از:
سازمان های مردم نهاد
شورای اسلامی شهر و روستا
انجمن های قابلیت های دینی
احزاب و تشکل های سیاسی
رسیدگی به شکایات
سازمان امور اتباع و مهاجرین خارجی
تقسیمات کشوری
گزینش
برنامه های مرزی
اطلاعات مسافرین
تخلفات اداری
انتخابات
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص برنامه ایران من myiran.gov.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.