برای مشاوره سامانه اعتبار سنجی بانک رسالت
برای مشاوره سامانه اعتبار سنجی بانک رسالت
برای ورود مستقیم به سامانه اعتبار سنجی بانک رسالت کلیک کنید
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه اعتبار سنجی بانک رسالت نشانی imerat.ir ارائه شده است .
بانک قرض الحسنه رسالت از آن دسته بانک هایی است که اکثر فعالیت های خود را به طور غیر حضوری و در راستای شعار دولت الکترونیک انجام می دهد. زمانی که برای دریافت انواع وام های مختلف مانند خودرو، مسکن و غیره به بانکی مراجعه می شود، پس از آشنایی با شرایط وام و میزان سود آن، نوبت اعتبار سنجی توسط بانک می شود. در این حالت مشخص می شود که فرد توان باز پرداخت وام را داشته باشد.
بانک قرض الحسنه رسالت نیز مانند بسیاری از بانک ها، سامانه اعتبارسنجی خود را در اختیار مشتریان قرار داده است. با توجه به اهمیت سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت برای متقاضیان دریافت وام و تسهیلات، در این مقاله قصد داریم به معرفی این سامانه وضعیت پرونده و نحوه ورود و ثبت نام در آن بپردازیم.
معرفی سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت
عدم بازپرداخت و بی تعهدی مشتریان نسبت به بدهی بانکی و عدم باز پرداخت اقساط تسهیلاتی که دریافت می کنند، یکی از بزرگترین دغدغه های بانک ها است. با توجه به اهمیت این موضوع، نیاز به اعتبارسنجی متقاضی تسهیلات مهم بوده تا ریسک بانک ها و موسسات مالی برای پرداخت تسهیلات کاهش یابد.
سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت راه اندازی شده تا ظرفیت بدهی آن ها را مشخص کند. در این صورت اعتبار سنجی و رتبه اعتباری متقاضیان حقیقی تسهیلات را می توان تعیین کرد. بانک رسالت برای پرداخت تسهیلات به مشتریان باید از توان مالی شخص برای بازپرداخت بدهی مطمئن گردد. در بانک قرض الحسنه رسالت، سامانه مرآت نقش اعتبارسنجی متقاضی تسهیلات را بر عهده دارد.
سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت به صورت غیر حضوری، توان مالی و اعتباری متقاضی تسهیلات را جهت باز پرداخت اقساط تسهیلات دریافت شده را بررسی می نماید. بعد از گذراندن مراحل اعتبارسنجی، افراد متقاضی در گروه بندی های مختلفی دسته بندی شده و در صورتی که واجد شرایط دریافت وام قرض الحسنه رسالت باشند، اشخاص می توانند وام خود را از این بانک دریافت کنند.
نحوه ورود به سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت
همان طور که اشاره شد، بانک قرض الحسنه رسالت به صورت کاملا هوشمندانه و مناسب، اقدام به راه اندازی سامانه مرآت کرده است. این سامانه جهت اعتبارسنجی متقاضیانی که می خواهند از وام و تسهیلات بانک رسالت بهره مند شوند، کاربرد دارد. در این صورت توان مالی فرد مورد ارزیابی قرار گرفته و بر همین اساس، شرایط فرد جهت استفاده از تسهیلات این بانک تایید یا رد می شود.
با توجه به این که تعداد زیادی از مشتریان با این سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت آشنایی ندارند، در ادامه مراحل نحوه ورود به این سایت را بررسی می کنیم.
کاربران در وهله اول باید آدرس اینترنتی imerat.ir را در مرورگر خود وارد نمایند. جهت ورود و انجام اعتبار سنجی از گوشی موبایل و سیستم های رایانه ای می توان استفاده کرد تا در زمان انجام این پروسه با مشکل مواجه نگردند.
در ادامه وارد صفحه اصلی این سامانه می شوند که در تصویر زیر نمایش داده می شود. در این صفحه، دو کادر "ورود به سامانه" و "دانلود از کافه بازار" را می توان مشاهده کرد. چنانچه افراد قصد دریافت اپلیکیشن imerat.ir را دارند بر روی "دانلود از کافه بازار" کلیک نمایند. اما جهت ورود به سایت می توانند "ورود به سامانه" را انتخاب کنند.
در این حالت، به صفحه ورودی این سایت منتقل می گردند. همانگونه که در تصویر زیر مشاهده می شود، پنجره ورودی در سمت راست صفحه قرار داده شده و باید افراد یک سری اطلاعات را وارد کنند. این موارد شامل نام کاربردی یا همان کد ملی و رمز عبور است. بنابراین برای ورود به سامانه اعتبارسنجی باید اطلاعات کاربری را در کادر مشخص شده وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی، بر روی گزینه "ورود" کلیک نمایند.
چنانچه اطلاعات کاربری درست وارد شده باشند، یک کد تایید بر روی شماره موبایلی که در زمان ثبت نام وارد کرده اند، ارسال می شود. سپس این کد را در کادر مربوطه وارد کرده و بر روی گزینه "ورود" کلیک کنند.
نحوه ثبت نام در سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت
حال که نحوه ورود به سامانه اعتبار سنجی بانک رسالت ذکر شد، به راحتی کاربران می توانند وارد این سایت شده و برای ثبت نام اقدام نمایند. اما این نکته شایان ذکر است که برای ورود به سامانه حتما باید از قبل ثبت نام کنند. در حقیقت، تا موقعی که نام نویسی خود را تکمیل نکرده و اطلاعات کاربری نداشته باشند، نمی توانند از این سایت استفاده نمایند.
با توجه به اهمیت موضوع، در ادامه به روش ثبت نام در سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت می پردازیم، به این صورت می توانند نام نویسی را در سایت انجام داده و برای اعتبار سنجی از آن استفاده نمایند. بنابراین چنانچه فردی متقاضی استفاده از وام ها یا تسهیلات مختلف بانک قرض الحسنه رسالت هست، در ادامه نحوه ثبت نام در سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت را مورد بررسی قرار می دهیم.
جهت نام نویسی در این سایت نیز مانند ورود به آن باید یکسری مراحل طی شوند. و این مراحل عبارتند از:
ابتدا باید وارد سامانه اعتبارسنجی شوند و سپس در قسمت زیر کادر ورود به سایت می توانند عبارت "حساب کاربری برای ورود ندارید؟ ثبت نام کنید" را مشاهده کنند و بر روی لینک آبی رنگ"ثبت نام کنید" کلیک کنند.
در گام بعدی، وارد صفحه زیر شده و پنجره ثبت نام برای افراد نشان داده می شود. در این پنجره از فرد درخواست می گردد که برای نام نویسی، یک سری اطلاعات را وارد نماید. این موارد شامل کد ملی، پست الکترونیک، شماره تلفن همراه می باشد که البته نشانی پست الکترونیک اختیاری است.
پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده برای ثبت نام اعتبارسنجی بانک رسالت، کد امنیتی را وارد کرده و در نهایت بر روی دکمه"ثبت نام" کلیک نمایند. شایان ذکر است که تنها راه ارتباطی با سامانه، شماره همراه است پس به صورت یک شماره صحیح و فعال وارد شود.
در پایان، ثبت نام با موفقیت انجام شده و عبارت"کاربر گرامی ثبت نام با موفقیت انجام شد، کلمه عبور ایمیل و پیامک می شود." برای شخص بر روی سامانه نمایش داده می گردد. در این صورت کلمه عبور به صورت پیامک به گوشی موبایل فرد ارسال شده و می تواند وارد سامانه شود.
نتیجه اعتبارسنجی بانک رسالت
پروسه انجام اعتبار سنجی در بیشتر موارد، حدود یک هفته زمانبر است. با مشخص شدن نتیجه اعتبار سنجی، پیامکی برای فرد ارسال می گردد تا به سایت مراجعه نماید. برای مشاهده نتیجه، افراد می توانند از قسمت اطلاعات پرونده ها روی "نتیجه اعتبار سنجی" کلیک کنند. نتیجه اعتبارسنجی دارای سه قسمت است:
توان باز پرداخت ماهیانه اقساط: بیشترین مبلغ قسطی که افراد می توانند به طور ماهیانه پرداخت نمایند. (مبلغ جمع اقساط کل وام های فرد در بانک نمی تواند از این عدد بیشتر باشد.)
سقف بدهی: بیشترین مبلغ وامی که در صورت داشتن شرایط ضروری در بانک، می توانند دریافت کنند.
سقف تعهد: بیشترین مبلغی که می توانند ضمانت/ تعهد دیگران را بپذیرند(ضامن دیگران شوند).
در سامانه اعتبارسنجی، تعهدات مالی دیگران محدود به تعداد افراد نبوده بلکه افراد می توانند تا سقف ضمانت/تعهد خود، تعهدات مالی دیگران را بپذیرند. مشتریان باید در نظر داشته باشند با پذیرش تعهدات مالی دیگران، سقف ضمانت/تعهد فرد کم می شود. جهت اطلاع از باقیمانده سقف ضمانت/تعهد خود، باید به قسمت نتیجه اعتبارسنجی سامانه مراجعه نمایند. نتیجه اعتبارسنجی مشتریان در یکی از این رتبه ها قرار داده می شود:
ممتاز: بدون نیاز به تحویل بهبود دهنده اعتباری(سفته)، در این صورت پرونده به طور اتوماتیک تکمیل می گردد.
کاملا متناسب: نیاز به تحویل یک بهبود دهنده اعتباری(سفته) و یک نفر ضامن/متعهد معتبر جهت امضای پشت سفته
متناسب: لزوم ارائه یک فقره بهبود دهنده اعتباری(سفته) توسط شخص و یک فقره سفته توسط یک نفر ضامن/ متعهد معتبر.
نا متناسب: مشتریانی در این گروه قرار می گیرند که اقساط وام های قبلی خود را با تأخیر پرداخت کرده و رفتار اعتباری خوبی نداشته اند. به همین علت امکان استفاده از خدمات سامانه اعتبار سنجی برای شخص وجود ندارد. در صورت بهبود رفتار اعتباری، در آینده می توانند از خدمات اعتبار سنجی استفاده کنند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه اعتبارسنجی بانک رسالت داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. لطفا درخواست خودتون رو از بانک پیگیری بفرمایید. سایت سامانه ها ارتباطی با بانک رسالت ندارد.